- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 23
Thread: Ταυ τετράγωνο
-
27-01-2011, 09:35 PM #11
Re: ταυ τετραγωνα
Α εννοούσα όταν έλεγα το μεγάλο τετράγωνο τον σταυρό που λέτε εσείς. Πάντως κοντά είναι και αυτή η περίοδος καθότι ο Δίας έρχεται. Προσπαθείτε να θυμηθείτε και τι έγινε το 2001 περίπου. Απο εκεί και πέρα είμαι σίγουρος ότι δυνατότητες πνευματικής εξέλιξης έχετε και πιο πέρα απο ένα ταυ, οπότε μπορεί να μην ενεργοποιείτε και τόσο έντονα τα επόμενα χρόνια θα βρεθεί όμως σίγουρα κάτι που θα δώσει ώθηση.
Να είσθε πάντα καλά![I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
27-01-2011, 11:10 PM #12
Καλησπέρα σε όλους!!
Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω, εάν σε ένα ταυ τετράγωνο στο οποίο συμμετέχουν σελήνη και ερμής σε αντίθεση και αυτοί σε τετράγωνο με κρόνο, κατά πόσο αυτή η σχέση θα μπορούσε να αφορά τη μητέρα κάποιου(με γεγονότα που αφορούν σε διαζύγιο και παιδιά) ή μπορεί να είναι τελείως προσωπικό για το άτομο, στο χάρτη του οποίου υπάρχει αυτή η σχέση!!
Ευχαριστώ!!:weird:
-
28-01-2011, 12:09 AM #13
Αγαπητή φίλη αν το καλοσκεφτείς ουσιαστικά επηρεάζει και τα δύο θέματα που αναφέρεις. Η Σελήνη - Κρόνος έχει να κάνει με προβλήματα στο ζευγάρι και δυσκολίες επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει ότι πιθανών το άτομο μεγάλωσε σε ένα σπίτι με έντονη δυσαρμονία μεταξύ των γονέων. Αυτό αναγκαστηκά θα επηρεάσει επίσης και την ψυχολογία του.
Θα μπορέσει μέσα απο αυτή την έντονη κατάσταση στο σπίτι να εμπιστευτεί να κάνει μία σχέση ή θα μιμηθεί αν είναι άνδρας την συμπεριφορά του πατέρα του. Αν είναι γυναίκα μήπως θα τρέξει να βρει ένα πατέρα που δεν την κάλυψε ποτέ και θα κάνει επιλογές παρόμοιες.
Σαφώς η συναισθηματική του γλώσσα θα είναι μειωμένη καθότι ο Ερμής έχει την τάση να αναλύει πολύ το συναίσθημα και ο Κρόνος να το παγώνει. Πολύ πιθανό να θέλει να το παίξει σκληρό σαν άτομο ώστε να γλυτώσει απο τα φαντάσματα του παρελθόντος. Αν τον έχει επηρεάσει τόσο η κατάσταση στο σπίτι μπορεί να έχουμε απο την άλλη έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο άνθρωπο.
Το πως ακριβώς θα μπορέσει το άτομο την κατάσταση να την κατανοήσει και να την αφομοιώσει στη ζωή του έχει να κάνει περισσότερο με τους οίκους του προσωπικού ωροσκοπίου.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
28-01-2011, 11:28 AM #14
Έχει διαφορετική σημασία η ενεργοποίηση ενός ταυ-τετραγώνου από πλανήτη που αποτελεί μέρος του σχηματισμού, από την ενεργοποίηση από πλανήτη εκτός σχηματισμού.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή....Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
28-01-2011, 12:37 PM #15
Κάθε πλανήτης έχει διαφορετική σημασία, η βασική διαφορά σε αυτό που αναφέρεις είναι ότι στη μέν πρώτη περίπτωση είναι κάτι που ο άνθρωπος γνωρίζει και ίσως και έχει βιώσει ξανά και έρχεται απο το εσωτερικό του, στη δεύτερη περίπτωση είναι μία εντελώς καινούρια κατάσταση την οποία το άτομο δεν έχει συναντήσει ξανά.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
31-01-2012, 04:21 AM #16
Καλημερα.Θελω να αναφερθω και γω σε ενα ταυ τετραγωνο που παρατηρησα οτι εχω και ενεργοποιειται 2 φορες φετος απο διαφορετικους πλανητες κ οικους. Στο γενεθλιο εχω. την αφροδιτη(παρθενος) του 2ου οικου σε τετραγωνο με ουρανο(τοξοτης) του 5ου και σε τετραγωνο με σεληνη(ιχθεις) στον 8ο,και η σεληνη του 8ου σε τετραγωνο με τον ουρανο 5ου.Αυτες οι οψεις θα ενεργοποιηθουν απο τον αρη που διευλανει στον 2ο οικο μου.Καταλαβαινω οτι εχει να κανει με αισθηματικης φυσεως ενεργοποιηση,ξαφνικη και αλλο τοσο πιθανη ξαφνικη διαλυση επισης Γενικα εχω ενα προβλημα με τις σχεσεις μου ξαφνικες με μπολικη δοση συναισθηματισμου αλλα χωρις διαρκεια ..δεν το θελω αλλα δυστυχως συμβαινει..(δεν αποποιουμαι των ευθυνων καπου θα βαζω κ γω το χερακι μου).Μεχρι εδω περιπου νομιζω πως επιασα καπως το νοημα,αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι η 2η ενεργοποιηση ξανα απο τον 11ο οικο που θα διευλανει ο διας ,δηλαδη ο 11ος τετραγωνιζει τον 2ο οικο ,τον 8ο οικο και κανει αντιθεση με τον ουρανο ενεργοποιοντας και την γενεθλια συνοδο δια ουρανου.Καποια βοηθεια για να καταλαβω;
-
01-02-2012, 02:08 AM #17
Χαιρεται, χαιρεται!
Θα ήθελα να μαθω, αν καποιος εχει ασχοληθει με το θεμα, για ταυ τετραγωνο μεταξυ δεσμων και πλανητη. Συγκεκριμένα, δεσμοι στον 6 -12 παρθενο και ιχθυ αντιστοιχα και στην κορυφη, αφροδιτη στον τοξοτη και η μονη οψη της αφροδιτης μαλιστα...
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
-
01-02-2012, 10:42 AM #18
Για να μπορεί κανείς να προβεί σε μία ολική ερμηνεία του εν λόγω Τα-τετραγώνου Τόνια μου, είναι πάντα προτιμότερο και ως αστρολογική προσέγγιση σωστότερο, να συσχετίζει και τους αντίστοιχους οίκους, όψεις, κυβερνήτες κ.λ.π. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν τον Ερμή για τον Νότιο Δεσμό, τον Ποσειδώνα για τον Βόρειο Δεσμό, και τις όψεις που σχηματίζει και τους οίκους που κυβερνά η Αφροδίτη.
Σε απλή ανάγνωση –ας μου επιτραπεί αυτή η έκφραση – το συγκεκριμένο αυτό Τα-τετραγώνου σχετίζεται με την κουβέντα που κάναμε τις προάλλες. Με άλλα λόγια, το δικό σου πεπρωμένο σε καλεί να πάρεις τις εμπειρίες σου από όλα εκείνα τα θέματα που εν τω μεταξύ έχουν προκύψει ήδη στην ζωή σου. Πρόκειται δε, για θέματα που αφορούν τα της υγείας –της δικής σου και των άλλων - γενικά, της τάξης, της προσφοράς, της συμπαράστασης, της συγκατάβασης, της πρόνοιας, της προφύλαξης τόσο από και προς τον εαυτό, όσο και προς τα αγαπημένα και επιστήθια πρόσωπα της ζωής σου.
Κατανοώ ότι δεν είναι και τόσο εύληπτα όλα αυτά, θυμήσου όμως με κάθε λεπτομέρεια όλα σου επεσήμανα τις προάλλες. Πράγματι, αν δυστυχώς υπάρχει κάτι που στις αρχές της αστρολογικής μας μαθητείας μας δυσκολεύει είναι το να καταλάβουμε εις βάθος όλους αυτούς τους συμβολισμούς. Έχοντας ασχοληθεί κατά κόρον με την καρμική και την συστημική αστρολογία, άρα και με τους Δεσμούς της Σελήνης, γνωρίζω από πρώτο χέρι πως ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος δύσκολα συλλαμβάνει αυτό που ήδη υφίσταται στην ζωή του. Η δική σου ατομική εμπειρία του 2009 για παράδειγμα και όλα όσα βίωσες, είπες, άκουσες, έγιναν, εκείνο το περιβόητο πεντάωρο, είναι μερικά μικρά –μικρά κομματάκια του συνολικού πάζλ αυτού που συμβολίζουν οι Δεσμοί /Νότιος/Βόρειος, εκατέρωθεν. Το ίδιο συμβαίνει συμβολικά και σε ότι αφορά τα ζητήματα του αγαπημένου σου! Όμως όλα αυτά όσο πιο πολύ συζητιούνται αποκομμένα και ξεκομμένα τόσο πιο πολύ ίσως μπερδεύεται κανείς. Με πρώτη ευκαιρία όμως τα ξαναλέμε.
Φιλικά,
Χρυσάνθη
-
01-02-2012, 01:44 PM #19
Αγαπητή κ. Σπίγγου,
Η γενομένη συζήτησή μας εύκολα μπορεί να παρομοιαστεί με την θρυλική εκπομπή φως στο τούνελ. Δεν θα πω περισσότερα, γιατί δεν αφορά κανέναν επισκέπτη του σαίτ, παρά ότι μαλλον η πείρα και η σκεψη, σας οδηγησαν σε αυτο το σημειο που βρισκεστε σημερα.
Σύμφωνα λοιπον με τη δικη σας αποψη, λαμβανουμε υπόψη το ταυ τετραγωνο με τους δεσμους και τον πλανητη. ¨οσα προαναφ'ερατε για το συντροφο γινονται αντιληπτα, αν δει κανεις τη συναστρια.
Οντως, δεν μπορω να αντιληφθω στο ακεραιαο και ξεκαθαρα τις οψεις των δεσμών και συγκεκριμένα ούτε το ταυ. Ωστόσο, νομίζω ότι το ταυ αυτο ειναι πολύ πιο ισχυρό από τις χιαστί, καθως περιλαμβάνει δεσμούς και εσωκρονιο πλανήτη. Οντως, δεν καταλαβαινω καλα, απλα μια χροια, μια διαισθηση του τι σημαινει αυτο το ταυ μπορω να εχω. Νομίζω ομως, οτι δεν ειναι μονο οσα σωστα είπατε. Εχω την αισθηση (την αισθηση μονο, δεν εχω επιχειρηματα) οτι σχετίζεται το ταυ με τους δεσμους, με το που πρεπει να φθασω για να επελθει η καθαρση, η θεωση, ο αυτοσκοπος ή οπως αλλιως θελετε.
Ευχασριστω πολύ για το χρονο σας!
ΥΓ: ευχαριστω το Θεο που με εκανε ακουστικο τυπο και αυτον που ανακαλυψε το τηλεφωνο.
-
01-02-2012, 02:07 PM #20
Αν θέλουμε οπωσδήποτε να δώσουμε μια «καρμική» ερμηνεία στην ερώτησή σου και με δεδομένο ότι η Αφροδίτη δεν κάνει καμία άλλη όψη από το τετράγωνο με τους δεσμούς, ας το δούμε από αυτή τη σκοπιά.
Αυτή η θέση και όψη της Αφροδίτης σύμφωνα με την καρμική αστρολογία μας λέει ότι το πεπρωμένο επιφυλάσσει στο άτομο τουλάχιστον μία σχέση (αυτό εξαρτάται από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη. Δεν θα ήμασταν σίγουροι για τον αριθμό, αν για παράδειγμα ήταν στους Διδυμους) που θα είναι σημαντική για την ζωή του και με ξεχωριστό νόημα.
Οι δευτερεύουσες κατευθύνσεις και οι διελεύσεις των πλανητών που ενεργοποιούν είτε την Αφροδίτη , είτε τους δεσμούς , είναι πιθανό να δείχνουν τις χρονικές περιόδους που αυτή η όψη έχει την δυνατότητα να εκδηλωθεί (αν δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα).
Προσωπικά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για όλα αυτά και προτιμώ να το παρακολουθώ στην πράξη. Στην πραγματικότητα, όλα μέσα στον χάρτη μας, στην πράξη μπορούμε να τα δούμε και να τα αξιολογήσουμε. Ποτέ ο κανόνας δεν έχει απόλυτη εφαρμογή και οι όψεις του γενέθλιου -εντελώς απλοϊκά θα το πω- είναι σαν το παπούτσι που παίρνει την φόρμα του ποδιού που τα φοράει.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.