- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 37
Thread: Αναφορά προβλημάτων
-
03-04-2012, 01:15 AM #11
Re: Αναφορά προβλημάτων
μολις το τσέκαρα Κάτια...εμένα μου καταχωρείται κανονικά ο χάρτης...
για τσέκαρε λίγο σε παρακαλώ πόσες καταχωρήσεις έχεις μην τυχόν πρέπει να σβήσεις κάποιες.
δες εκεί στο τέλος της λίστας των καταχωρήσεων πόσες έχεις και πόσες σου λέει ότι δικαιούσαι...Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
03-04-2012, 01:31 AM #12
-
03-04-2012, 01:31 AM #13
Αν τα σφάλματα που βλέπω στα logs είναι σωστά και η πόλη που επιλέγεις έχει απόστροφο ', μπες μέσα στο πεδίο με το βελάκι σου και σβήστην. Είναι λίγο ξινούλι το σύστημα και δεν θέλει αποστρόφους
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
03-04-2012, 01:33 AM #14
-
03-04-2012, 01:48 AM #15
Αυτό το σφάλμα το δίνει όταν καταχωρείς ίδια στοιχεία γέννησης ή ίδιο όνομα.
Η τέλος πάντων ίσως να είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Αν μου στείλεις σε π.μ. τα στοιχεία να τα περάσω στη δικιά μου και να δω θα βρούμε την άκρη.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
-
03-04-2012, 01:54 AM #16
-
24-04-2012, 07:11 PM #17
Ωραίος ο Admin. Έστειλε τους εραστές της αστρολογίας στο αρχείο. Ένα απο τα πιο ενεργά τμήματα του forum. Ξεχνάει φαίνεται οτι όλοι αυτοί οι αδαείς της αστρολογίας που ρωτάνε για το τι χρώμα θα βάψουν τα νύχια τους για να φέρουν τον καλό τους πίσω είναι και οι πιθανοί πελάτες που θα αγοράσουν τις υπηρεσίες του.
Δυστυχώς ή ευτυχώς ένα αστρολογικό site με κοντά 50.000 μέλη πρέπει να τα έχει όλα.
Άν ήθελέ ο Admin ένα εξειδικευμένο ιστότοπο ας βάλει όλους τους ειδικούς μέσα κι ας αφήσει τους αδαείς απ'έξω.Ακόμα καλύτερα όποιο μέλος ειναι εκτός θέματος εν γνώση του ή χωρίς να διαγράφεται πάρ'αυτα....Ζήσε μέχρι να πεθάνεις...
-
24-04-2012, 07:17 PM #18
touli καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια σου, όμως θα μου επιτρέψεις να σου πω, πως ένα σάιτ το οποίο πρέπει να τα έχει όλα, θα πρέπει να έχει και φιλότιμα μέλη και όχι μέλη που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την εθελοντική εργασία κάποιων άλλων μελών και δε μιλώ μόνο για τους αστρολόγους αλλά και για όλους όσους "εργάζονται" στο φόρουμ με τον α ή β τρόπο. Βρίσκεις περισσότερο δημοκρατικό, τη διαγραφή κάποιων μελών;
-
24-04-2012, 07:30 PM #19
Όχι βέβαια.Ειρωνικά μιλάω σχετικα με την διαγραφή μελών. Δεν ήξερα οτι υπήρχε κανονισμός ο οποίος αναλύει τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των μελών. Δε θεωρώ αυτονόητο το κάποιος θα πρέπει να έχει μία συγκεκριμμένη συμπεριφορά σε ένα διαδραστικό ιστότοπο όπως αυτός εδώ.
Αν επιθυμούσε ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής του site θα το λειτουργουσε μονόπλευρα. Να έχει ένα μέσο το οποίο μόνο θα μεταδίδει,και δε θα λαμβάνει.Έτσι θα χε και το κεφαλι του ήσυχο.
Φυσικά και σέβομαι το γεγονός πως ειναι δικό του "παιδί" και θέλει να το δεί όπως επιθυμεί.
Καλή τύχη λοιπόν του έυχομαι....Ζήσε μέχρι να πεθάνεις...
-
24-04-2012, 07:51 PM #20
Θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω πολύ καλύτερα ποια είναι τα ενεργά τμήματα του φόρουμ.
Θα μου επιτρέψεις επίσης να βλέπω τα μέλη αυτού του χώρου ως ανθρώπους και όχι ως πορτοφόλια.
Το σάιτ είναι ανοιχτό. Όποιος θελήσει να γραφτεί οι όροι χρήσης τον προτρέπουν να περιηγηθεί λιγάκι πριν ξοδέψει το χρόνο του για να να κάνει την εγγραφή του.
Που ακριβώς είναι το πρόβλημά σου δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω. Εδώ μέσα προσφέρουμε μια από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες παγκοσμίως, ένα από τα εγκυρότερα αστρολογικά προγράμματα και χιλιάδες συζητήσεις που απαντούν στα συνήθη ερωτήματα ενός αρχάριου τις οποίες όποιος επιθυμεί μπορεί να τις βρει.
Η πατρίδα μας έχει γεμίσει σάιτ όπου αστρολόγοι ή "αστρολόγοι" δωρεάν ή με αμοιβή απαντούν σε προσωπικά θέματα.
Το myhoroscope λειτουργεί 8 χρόνια. Το ότι τώρα θα στραφεί για ένα διάστημα ή για πάντα στην εξειδίκευση τι κακό μπορεί να προκαλέσει στα μέλη του;
Και όσα για τις διαγραφές η Τίνα με κάλυψε. Όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει.
Την επόμενη φορά καλό θα είναι να ανοίξεις ένα θεματάκι νέο και όχι να γράφεις σε κάποιο άλλο που έχει να κάνει με αναφορά τεχνικών προβλημάτων.
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.