- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 62
Thread: Εξωτερικη εμφανιση
-
27-07-2006, 01:37 PM #11
Re: Εξωτερικη εμφανιση
Originally Posted by aries engineer
-
27-07-2006, 10:38 PM #12
Ποτέ δεν έχουν βρει το ζώδιό μου από την εμφάνισή μου. Άλλες φορές με περνάνε για Κριό που είναι ο ωροσκόπος μου και κάποιες άλλες για Λέοντα που βρίσκεται η Αφροδίτη μου. Για Καρκίνο πάντως που είναι το ζώδιό μου... ΠΟΤΕ! Καλό ή κακό αυτό; Δεν έχω ιδέα!
-
28-07-2006, 10:48 AM #13
Φίλη μας,
Δεν υπάρχει κακό ή καλό στην αστρολογία. Τί θα άλλαζε δηλ αν κάποιος σου έλεγε ότι είσαι καρκίνος από την εξωτ. εμφάνιση??? Συνήθως ζώδιο και ωροσκόπος φαίνονται από τον χαραχτήρα, το πως μιλάει κανείς, τι λέει, πως αντιδράει, ποιά γνώμη έχει για συγκεκριμένα πράγματα κλπ. Η όψη του απλά μπορεί να επιβεβαιώσει μια σωστή ήδη κρίση.Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
28-07-2006, 12:18 PM #14
Originally Posted by stardustpvΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
28-07-2006, 12:36 PM #15
Originally Posted by Vassilis13
Ωστόσο θα έλεγα ,κατόπιν προσωπικής παρατήρησης,ότι κυρίως παρουσιάζουν μυώδες και δυνατό ,κυριολεκτικά, σώμα καθώς αρέσκονται τόσο στη δράση όσο και στο... να αρέσουν συνήθως.
Επίσης ,όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τη Σελήνη,μπορούμε ευκολότερα να το εντοπίσουμε στην εμφάνιση του ατόμου.
-
28-07-2006, 01:37 PM #16
Εγώ για εξωτερική εμφάνιση κοιτάω Σελήνη
-
28-07-2006, 02:05 PM #17
Νομίζω ότι ο όρος εξωτερική εμφάνιση είναι πολύ σχετικός.
Στη δουλειά ντύνομαι ως Αιγόκερως, αλλά στην προσωπική μου ζωή είμαι ολίγον Ζυγός (σελήνη) αλλά και Κριάρι (κόκκινο χρώμα, σπορτίφ, πιο νεανικό ντύσιμο (ωροσκόπος).
Όσον αφορά την έκφραση του προσώπου στις καλές μου και ήρεμη είμαι Ζυγός, στις συζητήσεις μου Τοξότης (Ερμής και Αφροδίτη) και όταν "στραβώσω" μου βγαίνει ο Σκορπιός (Άρης).
Στα πολύ χαλαρά μου, δηλαδή στις διακοπές απλώς χύμα!
-
28-07-2006, 02:46 PM #18
Originally Posted by moutro28Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-08-2006, 01:55 AM #19
Εγώ πάντως για την εξωτερική εμφάνιση επιμένω κυρίως στον ωροσκόπο...Μερικοί είναι πολύ χαρακτηριστικοί πχ ο αιγόκερως δίνει συνήθως κάπως "ξερακιανή " φιγούρα ή τουλάχιστον αδύνατο σώμα,ο καρκίνος κάποια κιλάκια παραπάνω και συγκεκριμένα στις γυναίκες μεγάλο στήθος,ο σκορπιός σκουρομελάχροινο δέρμα και "διεισδυτική" σκοτεινή ματιά,ο υδροχόος κάνει λίγο τον...ατσούμπαλο (τρομάρα μας!:toung: ) ο δίδυμος τον λεπτό και νευρώδη τύπο ενώ η παρθένος δίνει γενικά λεπτά χαρακτηριστικά.Ο τελευταίος ωροσκόπος μοιάζει κάπως με του λέοντα αλλά αν είμαστε τυχεροί μπορούμε ίσως να τον ξεχωρίσουμε απ τα μαλλιά που στον λέοντα πιθανόν να είναι πιο φουντωτά ενώ της παρθένου ίσια και ...ατσαλάκωτα
φυσικά όπως προαναφέρθηκε παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως μια καλά τοποθετημένη αφροδίτη ή ένας πλανήτης όπως ο δίας ή ο κρόνος στον πρώτο οίκο.
-
07-08-2006, 08:24 AM #20
Το συγκεκριμένο άρθρο: Στοιχεία προσωπικότητας βάσει ωροσκόπου πιστεύω είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό για τη συζήτηση! :bigsmile:
(αλλά όπως παρατήρησα μόλις τώρα, το είχε ήδη προτείνει η Ιουλία!)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.