s
Vertex σε κρίσιμη μοίρα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15

Re: Vertex σε κρίσιμη μοίρα

Quote Originally Posted by liontarini View Post
    καλησπέρα, τί σημαίνει ακριβώς κρίσιμη μοίρα ; Οι κρίσιμες μοίρες είναι πάντα αρνητικής φύσης ή και θετικής ; Επίσης, λέμε ότι η 26η καρκίνου είναι κρίσιμη ή η 9η υδροχόου κλπ. Ποιος ο λόγος που τη θεωρούμε κρίσιμη ;
    http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%EA%EF%FD.html
    Αυτό θα σου λύσει πολλές απορίες :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

τι μπορεί να σημαίνει η επιστροφή του βέρτεξ στο χάρτη

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    τι μπορεί να σημαίνει η επιστροφή του βέρτεξ στο χάρτη
    Επειδή αυτά με τα Βέρτεξ εγώ τα έχω κάπως συγκεχυμένα στο μυαλό μου (το Βέρτεξ και τα κάρματα με δυσκολεύουν αρκετά και για αυτό πολύ θαυμάζω αυτούς που καταφέρνουν να κατανοήσουν το ζήτημα) και είναι το πιο πιθανό να μην έχω καταλάβει κάτι, τι εννοείς με το "επιστροφή" του Βέρτεξ;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Επειδή αυτά με τα Βέρτεξ εγώ τα έχω κάπως συγκεχυμένα στο μυαλό μου (το Βέρτεξ και τα κάρματα με δυσκολεύουν αρκετά και για αυτό πολύ θαυμάζω αυτούς που καταφέρνουν να κατανοήσουν το ζήτημα) και είναι το πιο πιθανό να μην έχω καταλάβει κάτι, τι εννοείς με το "επιστροφή" του Βέρτεξ;
    Πάντως φαντάζομαι δεν εννοεί την κλασική επιστροφή που κάνουν Κρόνος και λοιποί...
    Και εγώ μπλέχτηκα τώρα (μπορεί να φταίει και η ώρα):embarrest

Όνομα:
    Γιάννης

Η Επιστροφή του Βέ(ρ)τεξ

Περίληψη του έργου
    Στη μακρινή Στάρλαντ ο κακός πρωθυπουργός Βρόμυλους κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αρπάξει την εξουσία από τον καλό βασιλιά Καθάροβ. Στο σατανικό του σχέδιο, να πλημμυρίσει το παλάτι με τα απόνερα του ποταμού Κηφήσιους, βρίσκει σύμμαχο τον δυσαρεστημένο υπουργό Βούλωμ, που φράζει τις αποχετεύσεις. Όμως θα βρούν απέναντι τους τον ηρωικό υπασπιστή Βέ(ρ)τεξ, που επιστρέφει από την εξορία του στο Σακουλονήσι. Με μια αστραπιαία κίνηση μαζεύει όλο το νερό...
    η συνέχεια στην οθόνη
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)