Quote Originally Posted by hattie23 View Post
Ο κυβερνητης σου ειναι ο διας και οχι ο ποσειδωνας .Κοιταμε παραδοσιακους κυβερνητες . Με αναδρομο τον κυβερνητη θα ελεγα να περιμενεις μεχρι τον δεκεμβρη και τοτε να κοιταξεις για αγοραστη γιατι οποια αποφαση και αν λαβεις τωρα θα το μετανοιωσεις οταν ο διας γυρισει ορθοδρομος. Αφου προκειται για το σπιτι σου κοιτας τον κυβερνητη του 4ου που ειναι ο ερμης. Η πιο σωστη ερωτηση που πρεπει να ειχες θεσει πρωτα ειναι "Αν βρεθει αγοραστης για το ακινητο ) και να κοιταζες τον κυβερνητη του 4ου σε σχεση με τον 7ο και αργοτερα να εθετες αλλη ερωτηση αν τελικα πουληθει αυτο η οχι ,οπου θα εξεταζες εσενα σε σχεση με εκεινο.Υποθετικες ερωτησεις δεν μπορουν να μπαινουν του στυλ "Αμα βρεθει αγοραστης τι θα γινει ").Οπως και στα ερωτικα θεματα λεω οτι δεν εχει νοημα να δω εναν χαρτη οταν απλα καποιος εχει δει καποια απο το απεναντι πεζοδρομιο και του αρεσε.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Η ερώτηση που έκανα ήταν αν θα πουληθεί το σπίτι. Βασικά ενημέρωσα έναν άνθρωπο για το οτι θέλω να το πουλήσω και είναι να μου φέρει κάποιον να το δει από κοντά (το έχει δει σε φωτογραφίες μόνο και λόγω δουλειάς δεν έχουμε ακόμη συναντηθεί). Μόλις μου τον φέρει και αν τον δω έστω ψιλο-θετικό θα κάνω την ωριαία που με συμβούλεψες. Ως τότε θα περιμένω γιατί κι εγώ όντως από Δεκέμβρη, Γενάρη είχα σκοπό να το κυνηγήσω πιο σοβαρά (μέσω μικρών αγγελιών, προσωπική εναχόληση, κλπ).
Θέλω πολύ να απαλλαγώ από αυτό και να μεταβώ σε ένα άλλο αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και ο Δίας στον 2ο γενέθλιο οίκο είναι διακοσμητικός.
Να είσαι καλά και όταν προκύψει κάτι θα επανέλθω.