s
7ος οίκος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Re: 7ος οίκος

Quote Originally Posted by Lydiulet View Post
    Ευχαριστω Αθηνα! Αυτή την ακμή που να την βρω?
    Καλημέρα Lydiulet. Με απλά λογάκια .... :embarrest
    Φτιάχνοντας τον χάρτη σου , παρατηρείς πως είναι χωρισμένος σε 12 οίκους , σε 12 κομμάτια ας πούμε . Ο κάθε οίκος , έχει ακμή , από κάπου αρχίζει δηλαδή . Και μπροστά από τον κάθε οίκο γράφει 1,2,3,4,5,6,7,κτλ ... μέχρι τον 12ο οίκο .
    Απο ότι κατάλαβα όμως , σε προβληματίζει η ''λέξη'' ακμή , έτσι ? Ας πάρουμε τον 1ο οίκο σου , ο οποίος είναι και ο ωροσκόπος σου .. έχει ενα χαρακτηριστικό βελάκι το οποίο συμβολίζει την ακμή του και δίπλα στο ζώδιο γράφει κάποιες μοίρες. Για να έχεις ακμή 7ου στην 20η μοίρα του Λέοντα , σημαίνει πως ο 1ος σου οίκος έχει ακμη στην 20η μοίρα του Υδροχόου. Ο ωροσκόπος σου δηλαδή είναι στον Υδροχόο και λογικά δίπλα στο ζώδιο του Υδροχόου γράφει 20 02' 08'' , έτσι δεν είναι ?? Κοίταξε το. :bigsmile:

Όνομα:
    Λυδία

Γεια σου Αθηνά! Μπράβο! Ετσι είναι. Οπως κατάλαβες είμαι εντελώς ασχετη με αυτά. Είμαι αιγόκαιρως οπως κατάλαβες με ωροσκόπο υδροχοο και μου έκανε εντύπωση που εχω κάτι στο λέων και ήθελα να μάθω τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Ο ¶ντρας μου είναι Λέων με ωροσκοπο ζυγό :bigsmile: Οπως βλέπεις έχω πολλα να μαθω και θα χαιρομουν αν με βοηθούσες. Είδα ότι είσαι παρθένος.
    Να ξέρεις χαιρομαι που μιλάω με κάποιον για αστρολογια.επειδή με ενδιαφέρει όντως.
    Φιλικά
    Λυδία

Quote Originally Posted by Lydiulet View Post
    Γεια σου Αθηνά! Μπράβο! Ετσι είναι. Οπως κατάλαβες είμαι εντελώς ασχετη με αυτά. Είμαι αιγόκαιρως οπως κατάλαβες με ωροσκόπο υδροχοο και μου έκανε εντύπωση που εχω κάτι στο λέων και ήθελα να μάθω τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Ο ¶ντρας μου είναι Λέων με ωροσκοπο ζυγό :bigsmile: Οπως βλέπεις έχω πολλα να μαθω και θα χαιρομουν αν με βοηθούσες. Είδα ότι είσαι παρθένος.
    Να ξέρεις χαιρομαι που μιλάω με κάποιον για αστρολογια.επειδή με ενδιαφέρει όντως.
    Φιλικά
    Λυδία
    Φυσικά και να σε βοηθήσω καλή μου! :bigsmile:
    Να είσαι καλά!

Αθηνά

Όνομα:
    Λυδία

Γεια σου Αθηνά απλώς μπήκα να σου πω ένα γεια. Πως είσαι?
    Λυδία

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)