s
Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 41

Re: Κριός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Quote Originally Posted by doukas View Post
    δεν είναι τόσο ασθενείς όσο λες!
    Ασθενείς δεν είναι... απλά δε "φτουράνε" στους κριούς...

Όνομα:
    Γιώργος

ναι , από μια άποψη ναι. Σωστό . Με κριούς συναδέλφους πάντως στην δουλειά έβγαζα κέρατα! δεν γινόταν το δικό τους και κόντευαν να φάνε τα ρουχαλάκια τους! Πάντως ίδιαίτερη σχέση μαθητή-μέντορα είχα ΜΟΝΟ με κριούς!

Εγώ να δεις πως τρώω τα ρούχα μου τόσα χρόνια με τον καρκίνο μου...
    Να τολμήσω να ρωτήσω ποιος από τους δυο ειχε το ρόλο του μέντορα ?

Όνομα:
    Γιώργος

Ο Κριός εννοείται! ο καρκίνος φιλτράρει , αξιολογεί και κρατάει αυτά που νομίζει...

Eγώ πάλι ως κριός γιατι έχω την αντίθετη γνωμη? Οι κριοί είμαστε εύστροφοι και πνευματώδεις... Οταν προκύψει ένα πρόβλημα βρίσκουμε την ίδια στιγμή λύση... ΑΜΕΣΑ ο καρκίνος θα σου σπάσει τα νεύρα... θα το σκεφτεί από δω θα το σκεφτεί από κει αλλά όταν θα δώσει την "δική" του λυση θα έχει σκεφτεί τόσες άλλες παραμέτρους και πιθανούς κινδύνους που ο παρορμητικός κριός δε θα τους δει... Μπορεί η λύση να μην είναι ΑΜΕΣΗ αλλά είναι καλά θωρακισμένη από τυχόν αστάθμητους παραγοντες που ο καρκίνος θα σκεφτεί...
    Με εκπλήσσει ο τρόπος που σκέφτεται ο καρκίνος... αλλά μου σπάει τα νεύρα και με ξενερώνει αφάνταστα το "αργό" του όλου θέματος...

Όνομα:
    Τίνα

Με όλο το θάρρος, μήπως νομίζεις πως οι Κριοί είναι οι μόνοι εύστροφοι, παρορμητικοί του ζωδιακού;
    Αν σου σπαει τα νεύρα ένας Καρκίνος, με ένα Ταύρο ή με ένα αναποφάσιστο Ζυγό,τι παθαίνεις;

Ας υποθέσουμε το εξής:

Ενα ζευγάρι ετοιμάζεται να πάει σε μια βάφτιση, Ο άνδρας δίδυμοι και η γυναίκα κριός.
    Ο διάλογος:Γυναίκα Κριός: "Καλέ, τί φοράς? Βερμούδα ροζ???Τράβα μεσα ν'αλλάξεις,σαν γκέι κλόουν ντύθηκες!"

Ένα άλλο ζευγάρι, Ο άνδρας υδροχόος και η γυναίκα ζυγός.
    Ο διάλογος: Γυναίκα ζυγός: "Αγάπη μου, μήπως να το ξανασκεφτείς για το πορτοκαλί κουστούμι? Στη ντουλάπα υπάρχει και ένα θαλασσί, ή μήπως εκείνο το γκρί σιέλ, κι αν θέλεις δοκίμασε κι εκείνο το ωραίο ιταλικό λινο, ή το μπλέ που σου έφερα από το Λονδίνο?"

Περίπτωση Α: Αγένεια,τραχύτητα, αμεσότητα, ΕΥΘΥΤΗΤΑ.
    Περίπτωση Β: Ευγένεια, κωλυσιεργία, σνομπισμός, ΧΑΣΟΜΕΡΙ.

Προσωπικά, ψηφίζω Κριό, μόνο και μόνο λόγω ευθύτητας, κι ας είναι ελαφρως αγενείς και αλαζόνες. :bigsmile:

Υ.Γ:Το παράδειγμα ήταν απλώς παράδειγμα, και κανέναν σκοπό δεν έχει να θίξει επαγγέλματα και ...προτιμήσεις. Για να μην παρεξηγούμαι δηλαδή..
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Κάτια

Πρόσφατα μιλούσα με ένα πιτσιρίκι 25-26 χρονών και μου περιέγραφε την αγωνία του να συναντηθεί με την καλή του. Είναι στην περίοδο του αρχικού σταδίου του έρωτα και ο ενθουσιασμός είναι απόλυτα δικαιολογημένος!
    Εκείνος μένει Θεσσαλονίκη και εκείνη Αθήνα. Μετά την πρώτη τυχαία του γνωριμία, η σχέση αναπτύχθηκε από απόσταση και επί της ουσίας, η δεύτερη συνάντησή τους , θα είναι σαν πρώτη.
    Το έφερε η κουβέντα και εκείνος μου είπε ότι αν στην πρώτη τους συνάντηση υπάρξει σεξουαλική ολοκλήρωση, τότε για εκείνον αυτό θα σημαίνει ότι η κοπέλα δεν εκπληρώνει τις ηθικές προσδοκίες του. Νέο παιδί σου λέει μετά!

Ο ωροσκόπος μου δεν το άντεξε αυτό το πλήγμα! Ήταν διπλό το σοκ! Πολιτισμικό και αστριολογικό. Δεν ευλογώ τα γένια μου , αλλά ο έντιμος τρόπος που ο Κριός ακολουθεί την ορμή του, είναι ότι πιο φυσικό, καθαρό και ηθικό. Δεν υπάρχουν ανήθικες πράξεις , η σκέψη τις κάνει ανήθικες!
    Επίσης, ο Κριός έχει κουμπιά που τον κάνουν ευκολάκι, γιατί στο βάθος του είναι πάντα ένα παιδί! (και όχι πολύ βάθος, απάνω-απάνω).
    Έχετε δει πως όταν μαλώνεις ένα παιδάκι κρατάει πόζα και μετά όταν του λες να το πάρεις αγκαλιά σου λέει όχι, ενώ θέλει; Ε, αυτό είναι ο Κριός. Σε 10 λεπτά προσπαθείς ξανά. Αν θριαμβολογήσει ότι συρθήκατε στα πόδια του, δεν πειράζει. Αφήστε τον. Ο γιατρός είπε να του λέμε ναι.
    Τα Κριάρια, για όσο ενδιαφέρονται, βάζουν τόσο πάθος και ένταση , που είναι κρίμα να μην τους συχωρούνται και μερικές … «ταρζανιές» .
    Η αλήθεια είναι ότι κάνουν πολύ θόρυβο γιατί τους αρέσουν οι μάχες. Είναι λίγο «εγώ σου λέω ψήσε αυγά και εσύ μου στήνεις τον καυγά», έτσι, για να γίνεται κάτι! (με έχω τσακώσει στο παρελθόν να κάνω θέμα από το τίποτα. Και ενώ το ήξερα, δεν μπορούσα να σταματήσω! Δεν άντεχα τον βάλτο ενός Παρθένου είναι η αλήθεια. )
    Κρατήστε τα Κριάρια σας σε πολεμική φόρμα! Χαρίστε τους μικρές μάχες, αλλά ποτέ τον πόλεμο! Θα αρχίσει να σκέφτεται Ιμπεριαλιστικά. Κρατήστε στην καβάτζα απόρθητες επαρχίες της επικράτειάς σας. Σίγουρα θα χρειαστούν! Αν δεν αντέχετε την εμπόλεμη ζώνη, αφήστε τις ανταποκρίσεις όσο είναι καιρός.

Sos: Όχι μίρλα και μιζέρια στους Κριούς!

Sos 2 : Όταν σταματήσει να ψάχνεται μαζί σας για μάχες κάθε είδους, σας έχει φύγει και δεν το ξέρετε.

Tip: Πρωτομάστορας των Κριών είναι ο Σκορπιός, μακράν! Απολαμβάνει τις μάχες όπως και ο Κριός, μόνο που ο Κριός ξεχνά την αιτία, ενώ ο Σκορπιός όχι! (¶ρης \Πλούτωνας - Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά!)
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Γιώργος

μακριά και αγαπημένα τα κριάρια! τα τρώμε δεν τα φτιάχνουμε μαζί τους!!!!

Κάτια είμαι καρκίνος με σκορπιό!!

Kατια έχεις κάνει διατριβή βλέπω στο θέμα ... ΑΨΟΓΟ ποστ! Από κάθε πλευρά...Συμφωνώ...
    Και ο κάθε κριός ναι... θέλει τον σκορπιό του...
    Καλημέρα σε όλους!

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)