s
Ενδείξεις για εγκυμοσύνη στην Ηλιακή Επιστροφή και ΕΥΧΕΣ για καλά γεννητούρια - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 40

Re: Ηλιακή Επιστροφή και 5ος οίκος

Quote Originally Posted by joanna1975 View Post
    Η συγκεκριμένη ηλιακή επιστροφή που έχω κοιτάξει υπάρχει συσσώρευση παληνητών στον 5ο όικο: ήλιος, ερμης, αφροδίτη, κρόνος, κλήρος τύχης, και βέρτεξ στον 5ο οίκο.Η σελήνη βρίσκεται στους διδύμους στον 1ο οίκο, έχει καλές όψεις. ο 8ος οίκος της ηλιακής πέφτει στον 5ο γενεθλιο οίκο, όμως οι οψεις δεν καλές:κρόνος σύνοδοσ με γεθλ. ήλιο, αντίθεση με γεν. δία και χείρων αλλά έχει και τρίγωνο με γεν. βέρτεξ.
    5ος οίκος ηλιακης επιστροφής στον ζυγό, ο οποιος πέφτει στον γενεθλιο 2ο οίκο και η αφροδίτη κάνει καλές όψεις.
    Αυτό που με απασχολεί είναι με τον ηλιακο 8ο οίκο, που αναφέρω παραπάνω.
    θα ήθελα τις γνώμες σας!!
    Σας ευχαριστώ!!!:bigsmile:
    Τον Κρόνο τον συναντάμε συχνά σε περιόδους εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα γέννας επειδή η γυναίκα μπαίνει σε μια φάση μεγάλης σωματικής και ψυχικής κούρασης με τις ευθύνες του νεογέννητου, περιορίζεται πολύ ο χρόνος της για τον εαυτό της και τα πράγματα που πριν απολάμβανε να κάνει. Σε μερικές περιπτώσεις παρουσιάζεται και κάποια κατάθλιψη μετά την γέννα.

Ααααααααααααααχχχχχ! Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!!!! Όταν γέννησα το γλυκό μου κοριτσάκι πέρυσι, ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με την ακμή του 9ου οίκου μου στην Παρθένο. Όσο καλή εγκυμοσύνη και εύκολη γέννα είχα, άλλο τόσο "λάλησα" από τις αυπνίες, το μακροχρόνιο θηλασμό, και τη στέρηση του προσωπικού χρόνου. Την επόμενη της γέννας μου, είχαμε μία ωραιότατη έκλειψη σελήνης στα ψάρια σε αντίθεση με τον Κρόνο.
    Εγώ ήμουν στο μαιευτήριο μόνη με το μωρό και έψαχνα να βρω τη μανα μου, η οποία μπήκε στον Ευαγγελισμό με ανακοπή καρδιάς και έλειπαν όλοι.
    (Οι μανούλες του site μπορούν να καταλάβουν πόσο χρειάζεται μια λεχώνα τη μαμά της τις πρώτες μέρες..)

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Τον Κρόνο τον συναντάμε συχνά σε περιόδους εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα γέννας επειδή η γυναίκα μπαίνει σε μια φάση μεγάλης σωματικής και ψυχικής κούρασης με τις ευθύνες του νεογέννητου, περιορίζεται πολύ ο χρόνος της για τον εαυτό της και τα πράγματα που πριν απολάμβανε να κάνει. Σε μερικές περιπτώσεις παρουσιάζεται και κάποια κατάθλιψη μετά την γέννα.

Πραγματικα κ. Κοραλλια.
    Κ στις δυο εγκυμοσυνες μου ο κρονος συμμετειχε.
    Στην πρωτη με ακριβειας αντιθεση με τον ηλιο μου κ στη δευτερη με τριγωνο.
    Οταν εμεινε η κορη μου εγκυος, ο κρονος ηταν σε ....ακριβειας... τριγωνο με ηλιο της.

Όνομα:
    Δεσποινα

Kοραλλια μου ο κρονος στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν στον 1ο ηλιακη;και γενεθλειου 12ο
    δυσκολια στο να καταλαβω πως βρεθηκα με γαμο και μωρο στα 16 μου
    και επρεπε να προσαρμοστω
    Και στην δευετερη εκγυμοσυνη κρονος στον 6ο ηλιακη μεσα στον 2ο γενεθλειο [τοξοτης]
    σκληρη καθημερηνοτητα με τα οικονομικα σε αθλεια κατασταση
    με δανεικα χρηματα γεννησα σε νοσοκομειο [ με 8 κρεββατια στο θαλαμο ημουν]
    και περιμενα να σαραντισω να πιασω δουλεια σε εργοστασιο
    δεν επαθα σε προσωπικο επιπεδο τιποτα-υγεια-καταθλιψη-
    γιατι ηταν στον τοξοτη - δραση-αισιοδοξια-φλογα ,
    και εγω σαν γνησια τοξοτινα εδωσα κινηση σε αυτα που υπαρχουν στην φυση μου

παρα τις δυσκολιες.....................
    ποτε δεν θα επετρεπα στον εαυτο μου να με παρει απο κατω.........:bigsmile:
    και ας μην ειχα κουνια να βαλω το μωρο
    και καροτσι να το παω βολτα σαν μανουλα και εγω ..
    το μονο που με ενοιαζε ηταν να του προσφαιρω γαλα και αγαπη.........

αυτα για τον κρονο!..
    και ολα περνανε την υγεια μας να εχουμε..:bigsmile:

με πολυ αγαπη κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όταν γέννησα το γλυκό μου κοριτσάκι πέρυσι, ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με την ακμή του 9ου οίκου μου στην Παρθένο.

Με συγχωρείτε, διορθώνω και επανέρχομαι πως ο 5ος της ηλιακής επιστροφής οίκος "έπεφτε" πάνω στον 9ο . Συγνώμη και πάλι.:embarrest

Όνομα:
    Τίνα

Την 1η φορά που γέννησα είχα στην ηλιακή επιστροφή την ίδια οικοθεσία που έχω και στον γενέθλιο με ακμή 1ου στον Καρκίνο και πολυαστρία στον 12ο οίκο.
    Κυβερνήτης 8ου ηλιακής ο Πλούτωνας στον γενέθλιο 5ο και σε τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη από τον 8ο, ¶ρη ηλιακής σε σύνοδο με γενέθλιο ¶ρη και τετράγωνο με τον Ουρανό, κυβερνήτη 8ου οίκου, ενεργοποιούσε γενέθλιο τετράγωνο , με κατάσφαξε ο γιατρός.
    Ο Δίας της ηλίακής μέσα στον 5ο και σε τρίγωνο με Ήλιο γενεθλιο ενεργοποιούσε το γενέθλιο τρίγωνο μου, επίσης από 5ο οίκο, αυτός ήταν κι ο λόγος που τη γλυτώσαμε μητέρα και παιδί.
    Ο Κρόνος επιστροφής βρισκόταν στο γενέθλιο 12ο κι ο τράνζιτ σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μου

Στην 2η γέννα, του 5ου η ακμή έπεφτε καρφί στον γενέθλιο ωροσκόπο, σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό, κυβερνήτη 8ου οίκο (χειρουργείο για παιδία), ο Κρόνος από τον 6ο της ηλιακής έκανε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο. Τι να πω γι αυτό, απίστευτη κούραση, απίστευτα ξενύχτια από ένα θηλασμό που διήρκησε 2 χρόνια
    Ο κυβερνήτης του 8ου στον 4ο γενέθλιο σε τρίγωνο με την γενέθλια Σελήνη κι Αφροδίτη, ενεργοποιούσε γενέθλια σύνοδο.

3η φορά ....... απλώς δεν θα υπάρξει

Υγ Αγαπητή Ταυρίνα παρηγόρησου, στην 2η γέννα κι εγώ μόνη ήμουν σχεδόν όλες τις ημέρες, ούτε σύζυγος ούτε μαμά, ευτυχώς όχι για λόγους υγείας.

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Την 1η φορά που γέννησα είχα στην ηλιακή επιστροφή την ίδια οικοθεσία που έχω και στον γενέθλιο με ακμή 1ου στον Καρκίνο και πολυαστρία στον 12ο οίκο.
    Κυβερνήτης 8ου ηλιακής ο Πλούτωνας στον γενέθλιο 5ο και σε τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη από τον 8ο, ¶ρη ηλιακής σε σύνοδο με γενέθλιο ¶ρη και τετράγωνο με τον Ουρανό, κυβερνήτη 8ου οίκου, ενεργοποιούσε γενέθλιο τετράγωνο , με κατάσφαξε ο γιατρός.
    Ο Δίας της ηλίακής μέσα στον 5ο και σε τρίγωνο με Ήλιο γενεθλιο ενεργοποιούσε το γενέθλιο τρίγωνο μου, επίσης από 5ο οίκο, αυτός ήταν κι ο λόγος που τη γλυτώσαμε μητέρα και παιδί.
    Ο Κρόνος επιστροφής βρισκόταν στο γενέθλιο 12ο κι ο τράνζιτ σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μου

Στην 2η γέννα, του 5ου η ακμή έπεφτε καρφί στον γενέθλιο ωροσκόπο, σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό, κυβερνήτη 8ου οίκο (χειρουργείο για παιδία), ο Κρόνος από τον 6ο της ηλιακής έκανε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο. Τι να πω γι αυτό, απίστευτη κούραση, απίστευτα ξενύχτια από ένα θηλασμό που διήρκησε 2 χρόνια
    Ο κυβερνήτης του 8ου στον 4ο γενέθλιο σε τρίγωνο με την γενέθλια Σελήνη κι Αφροδίτη, ενεργοποιούσε γενέθλια σύνοδο.

3η φορά ....... απλώς δεν θα υπάρξει

Υγ Αγαπητή Ταυρίνα παρηγόρησου, στην 2η γέννα κι εγώ μόνη ήμουν σχεδόν όλες τις ημέρες, ούτε σύζυγος ούτε μαμά, ευτυχώς όχι για λόγους υγείας.

Τίνα μήπως δεν κατάλαβα καλά? Λες ίδια οικοθεσία με τον γενέθλιο με ακμή 1ου στον Καρκίνο και μετά λες κυβ. 8ου ηλιακής ο Πλούτωνας πως γίνεται?
    ¶α !! πιό κάτω λες κυβερνήτης 8 ο ουρανός
    ¶στο τόπιασα αναφέρεσαι σε 2 ηλιακές επιστροφές !!!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by lefkas View Post
    Τίνα μήπως δεν κατάλαβα καλά? Λες ίδια οικοθεσία με τον γενέθλιο με ακμή 1ου στον Καρκίνο και μετά λες κυβ. 8ου ηλιακής ο Πλούτωνας πως γίνεται?
    ¶α !! πιό κάτω λες κυβερνήτης 8 ο ουρανός
    ¶στο τόπιασα αναφέρεσαι σε 2 ηλιακές επιστροφές !!!

Κι όμως Ρίτσα μου έχεις δίκιο.

Μόλις τα ξανακοίταξα, δεν είχα ίδια οικοθεσία με του γενέθλιου, ( την επόμενη χρονιά είχα ίδια οικοθεσία) είχα ωροσκόπο Κριό, γι αυτό είχα κυβερνήτη 8ου τον Πλούτωνα, κατά τ' άλλα δεν αλλάζει τίποτα από όσα έγραψα (σε όψεις). Δεν θυμόμουν τον ωροσκόπο, τωρα που τα είδα ξανά, είδα πως και στην πρώτη γέννα ο κυβερνήτης του 5ου οίκου της ηλιακής, όπως και στην δεύτερη γέννα έπεφτε στον 1ο οίκο χωρίς όμως να κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Σ' ευχαριστώ Ρίτσα!

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Κι όμως Ρίτσα μου έχεις δίκιο.

Μόλις τα ξανακοίταξα, δεν είχα ίδια οικοθεσία με του γενέθλιου, ( την επόμενη χρονιά είχα ίδια οικοθεσία) είχα ωροσκόπο Κριό, γι αυτό είχα κυβερνήτη 8ου τον Πλούτωνα, κατά τ' άλλα δεν αλλάζει τίποτα από όσα έγραψα (σε όψεις). Δεν θυμόμουν τον ωροσκόπο, τωρα που τα είδα ξανά, είδα πως και στην πρώτη γέννα ο κυβερνήτης του 5ου οίκου της ηλιακής, όπως και στην δεύτερη γέννα έπεφτε στον 1ο οίκο χωρίς όμως να κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Σ' ευχαριστώ Ρίτσα!
    ¶ρα σε μια ηλιακή συνέβησαν τα καθέκαστα της 1ης γέννας. Τώρα μπήκαμε σε σειρά
    Αυτός ο χασάπης ο δικός σου μήπως είναι ο χασάπης ο δικός μου?
    Πολύ χρήσιμα όλα τα στοιχεία των μελών όταν παρατίθενται σε συνάρτηση με γεγονότα.
    Είναι ουσιαστικότερη η μάθηση μέσω της έρευνας και της στατιστικής από τη θεωρητική πλευρά της αστρολογίας!!!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by lefkas View Post
    ¶ρα σε μια ηλιακή συνέβησαν τα καθέκαστα της 1ης γέννας. Τώρα μπήκαμε σε σειρά
    Αυτός ο χασάπης ο δικός σου μήπως είναι ο χασάπης ο δικός μου?
    Πολύ χρήσιμα όλα τα στοιχεία των μελών όταν παρατίθενται σε συνάρτηση με γεγονότα.
    Είναι ουσιαστικότερη η μάθηση μέσω της έρευνας και της στατιστικής από τη θεωρητική πλευρά της αστρολογίας!!!
    Αμφιβάλλω ότι πρόκειται για τον ίδιο, άλλωστε από "χασάπηδες" έχουμε βρωμίσει.

Ναι σε μια ηλιακή συνέβησαν, η ηλιακή αυτή είχε ξεκίνησει τον Μάρτιο και γέννησα τον Νοέμβριο.

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)