- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 38
-
02-02-2010, 04:19 PM #11
Re: Πλούτωνας στον 12ο οίκο: Μια κρυφή δύναμη
Δεν έχω λόγια.... απλά εξαιρετικό! Μπράβο Γιάννη μου!
Με ταξίδεψες μέσα στον κρυφό 12ο οίκο παρέα με τον μυστιριώδη Πλούτωνα!!!
-
05-02-2010, 06:06 AM #12
Έχεις απόλυτο δίκιο!!Τοάθρο σου είναι πολύ καλό!!Έχω και εγώ πλούτωνα στον δωδέκατο οίκο και ΄μάλιστα στον σκορπιό οπότε με καλύπτεις απόλυτα!!
-
22-02-2010, 04:43 PM #13
Έχω κι εγώ πλούτωνα στο 12ο στο Λέοντα αυτό που θα έλεγα από δική μου εμπειρία είναι πως για να γίνει η ακατέργαστη πέτρα πετράδι θα χρειαστεί πολλά κοψίματα το αποτέλεσμα όμως είναι καταπληκτικό
-
22-02-2010, 10:33 PM #14
[]Γεια σου, Γιάννη μου.
Πάτησα "Ευχαριστώ" στο άρθρο σου αλλά για κάποιο λόγο δεν βγήκε. Είναι πολύ όμορφο άρθρο, σε ευχαριστούμε.
Το "μύδι", η σιωπηλή στάση απέναντι στους άλλους είναι ένας τυπικός τρόπος του Πλούτωνα να ελέγχει το περιβάλλον του. Όταν δεν μιλάς αναγκάζεις τον άλλο να μιλήσει. Το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο σου, σου δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πολλά από τον χώρο του 12ου σου αν το επιδιώξεις και να τα εκφράσεις δημιουργικά όπως κάνεις και με αυτό το άρθρο σου. Σ' ευχαριστούμε και πάλι.[/QUOTE]
Το άρθρο ήταν πολύ καλό και για μένα. Ευχαριστούμε πολύ. Ήσουν πολύ συγκεκριμένος σ΄αυτά που έγραψες! Έχω κι εγώ έναν Πλούτωνα στον 12ο αλλά θεωρώ ότι είμαι μάλλον ένας υπερ-αισιόδοξος άνθρωπος! Δεν βλέπω φαντάσματα, δεν φοβάμαι τον κόσμο, είμαι πολύ συχνά χαμογελαστή και ...προσπαθώ! Το μόνο που τρέμω είναι αυτή η ιδρυματοποίηση! Δηλαδή μην μείνω μόνη, χωρίς δικούς μου ή μη, ανθρώπους σε κλειστό χώρο. Φοβάμαι τον εγκλισμό δηλαδή! Στον 12ο επίσης έχω και τον Ουρανό μου! Κατά τα άλλα, το παλεύω!
-
23-02-2010, 11:22 PM #15
Καλησπερα αγαπητη,
η αληθεια ειναι οτι ο φοβος αυτος που μοιραζεσαι μαζι μας ειναι ας μου επιτραπει να πω "σημα κατατεθεν" για τον Πλουτωνα στον 12ο οικο. Πολλες φορες τα ατομα με τον Πλουτωνα στον 12ο , αισθάνονται κάποιο είδους φόβου για τις εγκαταστασεις που έχουν δημιουργηθει για εγκλισμό- περιορισμο, όπως τα νοσοκομεια, τις φυλακες κ.ο.κ. Εμένα πχ με "φοβίζουν" τα ψυχιατρικα κέντρα . :embarrest . Λόγω του αντικειμένου σπουδών μου πέρασα πολύ καιρο εκει μέσα και ομολογώ οτι κάθε φορα που έμπαινα στην είσοδο, έτρεμε το φυλοκάρδι μου. Ο φόβος όμως απόρρεε από αυτή την αίσθηση εγκλισμού που αναφέρεις.
με εκτιμηση
Cancerian
-
27-02-2010, 03:01 AM #16
πραγματικα πολυ καλο αρθρο....εγω δεν εχω καπου 12 οικο αλλα εχω 11 στον πλουτωνα....δεν ξερω ειναι καλο αυτ????:unsure:
-
27-02-2010, 03:54 PM #17
Αγαπητή Katialin...όλοι έχουμε κάπου τον 12ο μας...η ακμή του δηλαδή θα είναι σε κάποιο ζώδιο....
ο 11ος σου που λες...δεν είναι στον πλούτωνα...είναι σε καποιο ζώδιο...και μέσα στον 11ο σου βρίσκεται ο Πλούτωνας...
Το άρθρο αυτό μιλάει για τη θέση του Πλούτωνα μέσα στο 12ο οίκο... οπότε η ερώτησή σου δεν σχετίζεται με το συγκεκριμένο άρθρο..
-
01-03-2010, 09:50 PM #18
Έχω τον Πλούτωνα ανάδρομο στον 12ο. Την εσωστρέφεια, την αίσθηση απόλυτης κυριαρχίας εσωτερικά, την εκούσια απομόνωση, την ευαισθησία σε επιρροές του περιβάλλοντος, τα απέδιδα στην κυκλοθυμική μου Σελήνη. Ο Πλούτωνας μου τράβηξε την προσοχή ένα χρόνο πριν, μετά τη διέλευσή του από το γενέθλιο Βόρειο δεσμό και μια σειρά γεγονότων.
Όσα διάβασα, με βοήθησαν να βάλω σκόρπιες σκέψεις σε κάποια σειρά, πραγματικά ευχαριστώ..
-
23-04-2010, 04:06 AM #19
Φοβερό άρθρο.... Ο πλούτωνας όπου κι αν βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη δίνει τεράστια δύναμη, άλλοτε δημιουργική και άλλοτε καταστροφική! Εξαρτάται από το πως τον διαχειρίζεται ο καθένας μας. Όσον αφορά το συνδυασμό πλούτωνας-12ος οίκος, έχω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία (μόλις τελείωσε τη διέλευση του από τον συγκεκριμένο οίκο μου). Ήταν πραγματικά μια περίοδος έντονης αυτοψυχανάλυσης για μένα, αρκετά δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και πολύ γοητευτική.... Κάθε πρωί που ξυπνούσα θυμόμουν κι από μια κηδεία ή φόνο που είχα δει στον ύπνο μου (άμεση σχέση ονειρικής δραστηριότητας με πλούτωνα σε αύτη τη θέση) ..... Τρομακτική αίσθηση! Τώρα (ο διελαύνων πλούτωνας μόλις που άγγιξε τον ωροσκόπο μου) αρχίζω να νιώθω την αναγέννηση!!!!!!!!!
-
24-04-2010, 12:43 AM #20
πολυ ωραια αναλυση για το συγκεκριμενο θεμα.
Εχω κ εγω πλουτωνα στο 12ο σε συνοδο με β. δεσμο κ τριγωνο με τον ηλιο μου στον 8ο.
Αναλυοντας το χαρτη μου κ τα γεγονοτα της ζωης μου, ανακαλυψα την μεγαλη δυναμη αυτου
του τριγωνου. (ισως κ στους συγκεκριμενους οικους).
Κατεληξα πια να θεωρω τη συγκεκριμενη οψη, ως την ομπρελα του ωροσκοπιου μου κ της ζωης μου.
Καθ οτι μου ΄χει δωσει μεχρι σημερα τεραστια αποθεματα ψυχικης δυναμης σε πολυ δυσκολες
στιγμες. Νομιζω οτι ειναι το στηριγμα μου απενατι απο το δυσκολο τετραγωνο του ηλιου μου με
τον κρονο μου. Ισως το μονο αρνητικο ειναι η μεγαλη πλουτωνια μυστικοπαθεια μου.
Ομως μπορω να πω πια οτι θεωρω τον πλουτωνα μου, ως το φιλο μου, του 12ου.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.