s
Nightmare lying here in the dark... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 63

Re: Nightmare lying here in the dark...

Εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο όνειρο Από ότι ξέρω όλοι βλέπουμε όνειρα αλλά μπορεί να μη τα θυμόμαστε. Ειδικά εφιάλτη ή κάτι περίεργο πρέπει να είναι πάνω από 20 χρόνια που δεν έχω δει :blink:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Γενικά βλέπω λίγο άγρια όνειρα.¶λλες φορές ότι σκοτώνω συμφοιτητές μου,άλλες ότι έχουμε πόλεμο και αποκεφαλίζω αιχμαλώτους

Το τελευταίο όνειρο που με τρόμαξε ήταν αυτό που στεκόμουν για κάποιο λόγο ανάμεσα στα μνήματα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ολοζώντανη τη γιαγιά της κολλητής μου,η οποία γιαγιά είχε πεθάνει πριν δύο χρόνια.Πήρα μεγάλη τρομάρα τότε για κανα δυο μέρες...

H γιαγιά σε τρόμαξε ε; Τα κεφάλια που κόβεις είναι φυσιολογική διαδικασία :toung:

Κονσερβούλα;
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Τι να πω και εγώ που όλο ότι με πυροβολούν βλέπω; Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχω και λεφτά για αλεξίσφαιρα. Αν και κάτι τέτοιοι εφιάλτες συνήθως έχουν να κάνουν με τις έγνοιες που έχουμε στην καθημερινή μας ζωή.
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Όνομα:
    Μαρία

Το ενδιαφέρον με τη δική μου περίπτωση είναι ότι δεν φοβάμαι τόσο τα αεροπλάνα... (αν και την τελευταία φορά που μπήκα μέσα από Μάντσεστερ Ζυρίχη με έλουσε κρύος ιδρώτας, διότι εκεί που είχε πάρει θέση για να ξεκινήσει η απογείωση... συνειδητοποιεί ο πιλότος ότι το σύστημα κλιματισμού έχει βλάβη...)

Ειδικά την τελευταία φορά που είδα σχετικό όνειρο με πτώση, το αεροπλάνο, λεει, έπεσε δύο σπίτια μακριά από το δικό μου και ο έλικας (φαίνεται ήτο ελικοφόρο το σκάφος.... ) ξύρισε τα δέντρα παράλληλα του δρόμου, περνώντας μέσα από τους κήπους. Εγώ τώρα να παρακολουθώ από το παράθυρο και να αναρωτιέμαι ποιον πέτυχε άραγε... Υπήρξαν και επιζώντες, αυτό το βεβαιώνω... :nuts:

Νεκρούς ή άλλα παρόμοια δεν έχω δει (ελάχιστες περιπτώσεις, αλλά ήταν για άλλο λόγο)... παρολαυτά βλέπω κατά καιρούς όνειρα που θα μπορούσε να τα έχει σκηνοθετήσει και ο σκηνοθέτης (πλεονασμός, αλλά είναι η ώρα δύσκολη) της ταινίας Saw 1,2 και The Ring 0,1,2... Ενα σας λέω... να 'μαι μαζί με μία από τις κολλητές μου, η οποία έβγαζε από το στόμα της καρφίτσες... να τις βγάζει μία μία... χωρίς αίματα, πονο κλπ... Να νιώθω όμως εγώ -που συνειδητοποιώ τώρα ότι πάλι βλέπω κουλό όνειρο- την ενόχληση στο λαιμό μου... σα να τα βγάζει από τον δικό μου....

Quote Originally Posted by nicoletta View Post
    Ο πραγματικός μου εφιάλτης, είναι ο θάνατος. Δεν έχω συμβιβαστεί με την ιδέα. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, όσο γίνεται φυσικά.
    Εγώ πάλι αυτόν δεν τον φοβάμαι.. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου τα τελευταία χρόνια, που πλέον έχω γίνει αρκετά σκληρή και ψυχρή στο συγκεκριμένο θέμα.

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Γενικά βλέπω λίγο άγρια όνειρα.¶λλες φορές ότι σκοτώνω συμφοιτητές μου,άλλες ότι έχουμε πόλεμο και αποκεφαλίζω αιχμαλώτους,άλλες φορές βλέπω βρυκόλακες και λοιπά ωραία.Η αδεφούλα μου λέει ότι φταίνε τα γκοθάδικα που ακούω αλλά εγώ δεν το πιστεύω:toung:
    :eek::eek:

Κοίτα συνειρμούς που έκανα με το διάβασα το ποστ σου:

Είναι μεσημέρι και η θεία Μαίρη, είναι μες τον φούρνο, με λαχανικά
    Κρέμεται η μανούλα από το ταβάνι κόκκινη λιμνούλα, σχηματίζει αργά
    Και ο πατερούλης διαμελισμένος, στέκεται ο καημένος, δε φωνάζει πια
    Και γω χορεύω μόνος, γιατί είμαι ο δολοφόνος
    Και γω χορεύω μόνος, γιατί είμαι ο δολοφόνος!!!!! (μπλακ χιούμορ)

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Κονσερβούλα;

Quote Originally Posted by Basilakis View Post
    Τι να πω και εγώ που όλο ότι με πυροβολούν βλέπω; Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχω και λεφτά για αλεξίσφαιρα. Αν και κάτι τέτοιοι εφιάλτες συνήθως έχουν να κάνουν με τις έγνοιες που έχουμε στην καθημερινή μας ζωή.
    Τρία τινά μπορει να συμβαίνουν:
    1. Πρέπει να έχεις πολλούς εχθρούς και να το ξέρεις
    2. Πρέπει να έχεις πολλούς κρυφούς εχθρούς και να μην το ξέρεις
    3. Ή απλά έχεις πολλούς πάνω από το κεφάλι σου, που σε τσιγκλάνε συνεχώς

Όνομα:
    Διονυσία

ευτυχώς δεν βλέπω ασχημα όνειρα μόνο όνειρα που με προιδοπιούν για γεγονοτα καλά ή άσχημα που θα γίνουν σε αγαπημένα μου πρόσωπα και καλά τα καλά τα κακά με στεναχωρουν και το εξείς που μου το είχαν πει πριν πολλα πολλα χρόνια ,'ισως φένεται χαζ'ο μα το πιστεύω <<καλό και ευλογιμένο και από τον Θεο σταλμένω >>το λέω πολλές φορές και ηρεμό και δεν βγένει το όνειρο μου είχαν πει

Όνομα:
    Φωτεινή

O πιό έντονος εφιάλτης που θυμάμαι ακόμη μετά απο 15 χρονια (:nuts: )είναι να καταδιώκομαι μεσα σε μια τρομαχτική σπηλιά απο κάτι άσχημο μέσα στα σκοτάδια και να τρέχω να ξεφύγω, ενώ ταυτόχρονα έχανα δικούς μου ανθρώπους.

Τα τελ χρόνια δεν θυμάμαι τι βλέπω ή θυμάμαι σπανίως τι βλέπω!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Βασίλης

Όνειρα με θανάτους έρχονται αρκετά συχνά αλλά υπάρχει και ένα επαναλαμβανόμενο ότι κάποιος έρχεται. Αυτό μόνο, κάποιος έρχεται και πλησιάζει. Και φωνάζω έρχεται δεν τον βλέπετε; Αλλά δεν τον βλέπει κανείς. Κι εγώ πρέπει να ξυπνήσω. Και ξυπνάω.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Μμμμ... και μόνο που θυμήθηκα το όνειρο..σκιάχτηκα που λένε..!! Πάνε γύρω στα 5 χρόνια τώρα που το είδα..! Έβλεπα λοιπόν ότι κοιμόμουν κανονικά και ξαφνικά άρχιζα να βγαίνω από το σώμα μου σαν να πετάω..αλλά δεν μου άρεσε γιατι φοβόμουν και καθώς απομακρυνόμουν προς τα πάνω μπορούσα να με δω να κοιμάμαι κανονικά και τότε άρχισα να προσπαθώ να ξεφύγω αλλά ήμουν σαν παράλυτη..δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου και προσπαθούσα να φωνάξω για να με βοηθήσουν αλλά ούτε φωνή είχα..ούρλιαζα αλλά δεν έβγαινε ήχος..και ξαφνικά γυρνάω και ξυπνάω!! Ε..τελικά από ότι θυμάμαι δεν ξανακοιμήθηκα εκείνο το βράδυ!! Αυτό ήταν..και έχω να το θυμηθώ αυτό το όνειρο και να το περιγράψω από τότε..

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by maer8 View Post
    Μμμμ... και μόνο που θυμήθηκα το όνειρο..σκιάχτηκα που λένε..!! Πάνε γύρω στα 5 χρόνια τώρα που το είδα..! Έβλεπα λοιπόν ότι κοιμόμουν κανονικά και ξαφνικά άρχιζα να βγαίνω από το σώμα μου σαν να πετάω..αλλά δεν μου άρεσε γιατι φοβόμουν και καθώς απομακρυνόμουν προς τα πάνω μπορούσα να με δω να κοιμάμαι κανονικά και τότε άρχισα να προσπαθώ να ξεφύγω αλλά ήμουν σαν παράλυτη..δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου και προσπαθούσα να φωνάξω για να με βοηθήσουν αλλά ούτε φωνή είχα..ούρλιαζα αλλά δεν έβγαινε ήχος..και ξαφνικά γυρνάω και ξυπνάω!! Ε..τελικά από ότι θυμάμαι δεν ξανακοιμήθηκα εκείνο το βράδυ!! Αυτό ήταν..και έχω να το θυμηθώ αυτό το όνειρο και να το περιγράψω από τότε..
    Αυτό μπορεί να μην ήταν ακριβώς και όνειρο. Έτσι ενημερωτικά.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)