- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Δοκίμασα το πρόγραμμα και...
- Voters
- 556. You may not vote on this poll
-
Είναι καλό
440 79.14% -
Είναι καλούτσικο
64 11.51% -
Είναι μέτριο
24 4.32% -
Είναι μάπα
28 5.04%
Results 11 to 20 of 128
-
05-11-2009, 10:17 PM #11
Re: Νέο Αστρολογικό πρόγραμμα στο myHoroscope! και οδηγός χρήσης
Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμά μας.
Παρακαλώ διαβάστε εδώDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
06-11-2009, 06:58 PM #12
γεια σας.φαίνεται τέλειο αυτό το καινούργιο προγραμα! για μας όμως που είμαστε άσχετοι εντελώς υπάρχουν κάποιες μεγάλες απορίες! δεν θα διαβάζουμε πια αναλυτικά το τι γίνεται στον χάρτη μας και τις προβλέψεις για την ημέρα μας! θα βλέπουμε μόνο πλανήτες και νούμερα;;;;;;ευχαριστώ!
-
06-11-2009, 07:08 PM #13
είδα ότι λέτε θα αφήσετε το παλιό προγραμα ενεργό! και κάπου λέει ότι θα μεινη μόνο για 2 μήνες. τι από τα δυο θα γίνει;;;;ευχαριστώ.
-
06-11-2009, 10:21 PM #14
Από τις δωρέαν υπηρεσίες ΔΕΝ πρόκειται να λείψει καμία. Αντίθετα θα προσθετούν και άλλες.
Ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία μεταφοράς των αρχείων των γραπτών αναλύσεων στο Νέο μας πρόγραμμα. Όταν ολοκληρωθεί, θα αποσύρουμε τα παλιά.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
-
10-11-2009, 12:04 AM #15
ηθελα να ρωτησω με ποιον τροπο μπορουμε να γινουμε μελη στις συνδρομητικες υπηρεσιες!!δε βρηκα πληροφοριες!
-
10-11-2009, 12:36 AM #16
Θα έχουμε λεπτομέρειες μέσα στην εβδομάδα...
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
-
10-11-2009, 10:45 AM #17
Καλημερα εγω προσπαθω να βάλω στοιχεια καταχωρησης και μου "πεταει" ένα παραθυρο με ακαταλαβηστικα. Τι να κάνω?:unsure:
-
10-11-2009, 12:00 PM #18
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
10-11-2009, 03:18 PM #19
σας ευχαριστούμε για αυτά που μας προσφέρεται.Εγω κάθοτι ερασιτέχνης με την αστρολογία (διαβάζω και μαθαίνω από το δικό σας site) διάφορα. Θα μπορούσατε να μου πειτε τι σημαίνει το αποτέλεσμα που έβγαλα στον χάρτη συναστρίας ΙΣΧΥΣ:2863765091, ΑΡΜΟΝΙΑ: 56550683, ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ: 0
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
10-11-2009, 03:30 PM #20
Χαίρεται
Δεν είναι από "παραδοσιακό" χάρτης συναστρίας η βαθμολόγηση. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ακολουθεί άλλη αστρολογική τεχνική, που όπως έχω γράψει στο 1ο ποστ στην πρώτη ευκαιρία θα γραφτεί ένα πλήρες άρθρο έτσι ώστε να μπορέσει ο καθένας να καταλάβει και να αξιολογήσει την τεχνική.
Μέχρι τότε τα νούμερα -όσο θετικά και εάν είναι- συστήνουμε να τα αξιολογείτε με σκεπτικισμό.
Προσωπικά δεν έχω ικανοποιητικό δείγμα γεννήσεων για να καταθέσω γνώμη,De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.