s
Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 41

Re: Σύγκρουση Σελήνης Αφροδίτης

ωραια για αυτο ταλαιπωριεμαι χρονια με αυτον τον ανθρωπο...!

και μια σεληνη στις τελευταιες μοιρες του αιγοκερω (αρα θα παιρνει κι απο υδροχοο) τεραγωνο με αφροδιτη στο σκορπιο δεν ειναι πολυ περιεργος συνδυασμος?

Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με Αφροδίτη στον Τοξότη δύο κόσμοι διαφορετικοί ,αλλά ο αέρας οταν φυσάει δεν απλώνει ανεξάλεγκτα τη φωτιά;

Quote Originally Posted by tigre View Post
    ωραια για αυτο ταλαιπωριεμαι χρονια με αυτον τον ανθρωπο...!
    Aυτό μας κάνει δύο!Κι εγώ...Είναι περίεργοι άνθρωποι...αγαπούν με έναν πολύ υλικό και εκλογικευμένο τρόπο..ωστόσο αγαπούν ειλικρινά!Μάλλον γι'αυτό ταλαιπωρόμαστε...:bigsmile:

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

και για εναν αντρα που εχει σεληνη στον λεοντα και αφροδιτη στον καρκινο?
    αυτα τα δυο συμβαδιζουν?:unsure:

Ενα σας λεω...εχει αφροδιτη στον Καρκινο (σε συνοδο με τη δικη μου) και Σεληνη στον Υδροχοο (εγω σεληνη στο Σκορπιο)...σχεση σχιζοφρενεια!!!!!!!!

Quote Originally Posted by valia View Post

Αν η Αφροδίτη μας (έρωτας )σχηματίζει αρμονική όψη με την Σελήνη μας (συναίσθημα)
    Κατα πασα πιθανοτητα δινει ανθρωπο μονοδιαστατο στα ερωτικα του. Δεν θα το 'λεγα και τοσο θετικο...

Quote Originally Posted by valia View Post
    Φανταστείτε όμως τη σχέση σας με ένα άτομο με Αφροδίτη στους Ιχθύς (που επιζητεί μια σχέση ζεστή και τρυφερή, καθότι υπερευαίσθητο) που συμβαίνει να έχει την Σελήνη του στον Τοξότη (αγάπη για την ελευθερία, αυθορμητισμό).
    Μια χαρα ! Εκτος, απ' τα γουτσουγουτσου, αγκαλιτσες, συνεχεις ορκους αγαπης, νιαουρισματα κ.τ.λ, θα υπαρχει περισσοτερη περιπετεια και φλογα στη σχεση.

αν το ατομο εχει σεληνη στο παρθενο κ αφροδιτη στον αιγοκερω τι ζηταει?
    Αυτο {ευτυχως} δε γινεται εφοσον η αφροδιτη μπορει να βρισκεται μονο 45 {ή 48, δεν ειμαι σιγουρος} μοιρες μακρια απ' τον ηλιο.

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by Njordin View Post
    Παράθεση:
    αν το ατομο εχει σεληνη στο παρθενο κ αφροδιτη στον αιγοκερω τι ζηταει?
    Αυτο {ευτυχως} δε γινεται εφοσον η αφροδιτη μπορει να βρισκεται μονο 45 {ή 48, δεν ειμαι σιγουρος} μοιρες μακρια απ' τον ηλιο.
    Kαι ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται, ενω πραγματι ισχύει αυτό που λές για Ηλιο-Αφροδίτη, να ειναι η Σελήνη Παρθένο και η Αφροδίτη Αιγόκερω?????????

Quote Originally Posted by Njordin View Post
    Αυτο {ευτυχως} δε γινεται εφοσον η αφροδιτη μπορει να βρισκεται [B]μονο 45 {ή 48, δεν ειμαι σιγουρος} μοιρες μακρια απ' τον ηλιο.
    Για την ακρίβεια, 48 :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by artemis06 View Post
    και μια σεληνη στις τελευταιες μοιρες του αιγοκερω (αρα θα παιρνει κι απο υδροχοο) τεραγωνο με αφροδιτη στο σκορπιο δεν ειναι πολυ περιεργος συνδυασμος?
    ...:bigsmile: μια Σελήνη στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου δεν παίρνει χαρακτηριστικά και από το επόμενο ζώδιο...είναι μια κλασσική παρεξήγηση που περιφέρεται εδώ και καιρό στο φόρουμ και δεν έχει διευκρινιστεί ξεκάθαρα...εχμμμ!!! Εδώ και πολύ καιρό ...μεχριιιιιιιιιιιιιιι αυτό το θεματάκι...:nuts:

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)