s
Τα μυστικά της προβλέψης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 33
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Τα μυστικά της προβλέψης

Εχω την ίδια απορία, καθώς συναντώ τις αγγλικές λέξεις progressive moon και progressed. σχετικά με το θέμα.Επιπλέον παρατηρώ ότι όταν αναφέρεται progressive moon η σελήνη μετακινείται μία μοίρα ανα έτος και παραμένει στο ζώδιο της γενέθλιας θέσης ενώ στο progressed έχει μετακινηθεί στο επόμενο:unsure:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όταν η προοδευμένη σελήνη μου έκανε τριγωνο ακριβείας με τον γενέθλιο ήλιο μου γνώρισα τον σύντροφο μου...Και η σελήνη μου είναι κυβερνήτης του 5 οίκου και ο ήλιος του 7 και είμαι ακόμα εωτευμένη μαζί του και είναι αμοιβαίο.. Ξεχασα να πω ότι και ο ήλιος του συντρόφου μου ήταν εμπλεκόμενος γιατι η προοδευμένη σελήνη μου περνούσε εκείνη την ημέρα πάνω από τον ήλιο του..Αυτά

Όνομα:
    ketty

Γενέθλια Ωροσκόπια τα οποία με την πρώτη ματιά από άποψη διελεύσεων, να μην δίνουν τίποτα το εξαιρετικό και μελετώντας τα προοδευτικά να είναι εκρηκτικά, δυναμικά και να αλλάζουν καθοριστικά την ζωή των ανθρώπων επειδή π.χ η προοδευτική Αφροδίτη πλησιάζει να κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό ή Πλούτωνα και φυσικά το άτομο να το χτυπάει κεραυνοβόλος έρωτας χωρίς να ξέρει από που και πως!
    K.Κοντη διαβασα με προσοχη το αρθρο σας αλλα επειδη μου συμβαινει αυτη την περιοδο το "κερυνολος ερωτας" αρχισα να με μελεταω αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι με αυτη την μεθοδο
    που αναφερετε σειμειωτεον δε οτι ειμαι και ολιγον αρχαρια.Για την ιστορια δε να πω οτι κατι παρομοιο δεν μου εχει ξανασυμβει και ειμαι και καποιας ηλικιας!!!!!!
    Ας με κατατοπισει καποιος Γεννηθηκα στις 6.10.48 στις 13.οο Αθηνα

Ευχαριστω

Ketty

Quote Originally Posted by redlion View Post
    Όταν η προοδευμένη σελήνη μου έκανε τριγωνο ακριβείας με τον γενέθλιο ήλιο μου γνώρισα τον σύντροφο μου...Και η σελήνη μου είναι κυβερνήτης του 5 οίκου και ο ήλιος του 7 και είμαι ακόμα εωτευμένη μαζί του και είναι αμοιβαίο.. Ξεχασα να πω ότι και ο ήλιος του συντρόφου μου ήταν εμπλεκόμενος γιατι η προοδευμένη σελήνη μου περνούσε εκείνη την ημέρα πάνω από τον ήλιο του..Αυτά
    Αγαπητή φίλη,
    ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα ακόμη κι αν δεν κυβερνούσαν τον 5ο και τον 7ο οίκο σας .Επίσης και τα εξάγωνα θα μπορούσαν να έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα όπως και η προοδευτική Σελήνη σε όψη με τον προοδευικό Ηλιο.

Βασιλική Κόντη

Quote Originally Posted by ketty View Post
    Γενέθλια Ωροσκόπια τα οποία με την πρώτη ματιά από άποψη διελεύσεων, να μην δίνουν τίποτα το εξαιρετικό και μελετώντας τα προοδευτικά να είναι εκρηκτικά, δυναμικά και να αλλάζουν καθοριστικά την ζωή των ανθρώπων επειδή π.χ η προοδευτική Αφροδίτη πλησιάζει να κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό ή Πλούτωνα και φυσικά το άτομο να το χτυπάει κεραυνοβόλος έρωτας χωρίς να ξέρει από που και πως!
    K.Κοντη διαβασα με προσοχη το αρθρο σας αλλα επειδη μου συμβαινει αυτη την περιοδο το "κερυνολος ερωτας" αρχισα να με μελεταω αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι με αυτη την μεθοδο
    που αναφερετε σειμειωτεον δε οτι ειμαι και ολιγον αρχαρια.Για την ιστορια δε να πω οτι κατι παρομοιο δεν μου εχει ξανασυμβει και ειμαι και καποιας ηλικιας!!!!!!
    Ας με κατατοπισει καποιος Γεννηθηκα στις 6.10.48 στις 13.οο Αθηνα

Ευχαριστω

Ketty
    Αγαπητή φίλη,ι
    πραγματικά το Ωροσκόπιο σας είναι εκρηκτικά δυναμικό και απίστευτα ερωτικό αυτό το διάστημα και επαληθεύουν το άρθρο μου 100%.Ο προοδευτικός Ουρανός έχει κάνει εξάγωνο με την γεννέθλια Αφροδίτ
    η σας και έπεται και μια ακόμη πιο συναρπαστική ερωτική όψη του Ουρανού ξανά να πηγαίνει να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη( περίπου στις 26Δεκεμβρίου θα γίνει με ακρίβεια ) μετην προοδευτική μέθοδο του ηλιακού τόξου.(solar arc για τους μαθητές της Αστρολογίας)Αυτό σημαίνει βεβαίως ότι
    ο έρωτας σας καλά κρατεί και θα φουντώσει και ακόμη περισσότερο με την καινούργια χρονιά.
    Καλή επιτυχία
    Βασιλική Κόντη
    Αστρολόγος

Θα ήθελα να ρωτήσω τί ανοχές μπορούν να έχουν οι όψεις των πλανητών στην περίπτωση των προοδευμένων πλανητών (με τη μέθοδο του solar Arc) με τους γενέθλιους πλανήτες. Ισχύουν οι ανοχές που έχουν οριστεί για τις όψεις στο γεννέθλιο χάρτη;

Ευχαριστώ

Quote Originally Posted by eddy View Post
    Θα ήθελα να ρωτήσω τί ανοχές μπορούν να έχουν οι όψεις των πλανητών στην περίπτωση των προοδευμένων πλανητών (με τη μέθοδο του solar Arc) με τους γενέθλιους πλανήτες. Ισχύουν οι ανοχές που έχουν οριστεί για τις όψεις στο γεννέθλιο χάρτη;

Ευχαριστώ
    Αγαπητή φίλη
    Η ανοχή είναι στη μοίρα-μην σου πω και λιγότερο-.Στην ακρίβεια συνήθως έχουμε την έκρηξη γεγονότων.
    Βασιλική Κόντη
    Αστρολόγος

Ευχαριστώ πολύ

Πολύ ωραίο το άρθρο σας. Να ρωτήσω όμως κάτι: Γράφετε - και το έχω ακούσει και από αλλου- ο τι η σελήνη αλλάζει ζώδιο κάθε 2 χρονια περίπου. Μα παντού διαβάζω ο τι η σελήνη μένει σε κάθε ζώδιο 2-3 μέρες! μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά?

Όνομα:
    Μαιρη

Markisia εδώ μιλάμε για την προοδευτική Σελήνη, η οποία αλλάζει ζώδιο κάθε 2 ετη περίπου.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)