- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 33
Thread: Τα μυστικά της προβλέψης
-
02-10-2007, 12:45 PM #11
Re: Τα μυστικά της προβλέψης
Εχω την ίδια απορία, καθώς συναντώ τις αγγλικές λέξεις progressive moon και progressed. σχετικά με το θέμα.Επιπλέον παρατηρώ ότι όταν αναφέρεται progressive moon η σελήνη μετακινείται μία μοίρα ανα έτος και παραμένει στο ζώδιο της γενέθλιας θέσης ενώ στο progressed έχει μετακινηθεί στο επόμενο:unsure:
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
05-10-2007, 05:12 PM #12
Όταν η προοδευμένη σελήνη μου έκανε τριγωνο ακριβείας με τον γενέθλιο ήλιο μου γνώρισα τον σύντροφο μου...Και η σελήνη μου είναι κυβερνήτης του 5 οίκου και ο ήλιος του 7 και είμαι ακόμα εωτευμένη μαζί του και είναι αμοιβαίο.. Ξεχασα να πω ότι και ο ήλιος του συντρόφου μου ήταν εμπλεκόμενος γιατι η προοδευμένη σελήνη μου περνούσε εκείνη την ημέρα πάνω από τον ήλιο του..Αυτά
-
06-10-2007, 10:53 AM #13
Γενέθλια Ωροσκόπια τα οποία με την πρώτη ματιά από άποψη διελεύσεων, να μην δίνουν τίποτα το εξαιρετικό και μελετώντας τα προοδευτικά να είναι εκρηκτικά, δυναμικά και να αλλάζουν καθοριστικά την ζωή των ανθρώπων επειδή π.χ η προοδευτική Αφροδίτη πλησιάζει να κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό ή Πλούτωνα και φυσικά το άτομο να το χτυπάει κεραυνοβόλος έρωτας χωρίς να ξέρει από που και πως!
K.Κοντη διαβασα με προσοχη το αρθρο σας αλλα επειδη μου συμβαινει αυτη την περιοδο το "κερυνολος ερωτας" αρχισα να με μελεταω αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι με αυτη την μεθοδο
που αναφερετε σειμειωτεον δε οτι ειμαι και ολιγον αρχαρια.Για την ιστορια δε να πω οτι κατι παρομοιο δεν μου εχει ξανασυμβει και ειμαι και καποιας ηλικιας!!!!!!
Ας με κατατοπισει καποιος Γεννηθηκα στις 6.10.48 στις 13.οο Αθηνα
Ευχαριστω
Ketty
-
06-10-2007, 01:05 PM #14
-
06-10-2007, 01:20 PM #15
Αγαπητή φίλη,ι
πραγματικά το Ωροσκόπιο σας είναι εκρηκτικά δυναμικό και απίστευτα ερωτικό αυτό το διάστημα και επαληθεύουν το άρθρο μου 100%.Ο προοδευτικός Ουρανός έχει κάνει εξάγωνο με την γεννέθλια Αφροδίτ
η σας και έπεται και μια ακόμη πιο συναρπαστική ερωτική όψη του Ουρανού ξανά να πηγαίνει να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη( περίπου στις 26Δεκεμβρίου θα γίνει με ακρίβεια ) μετην προοδευτική μέθοδο του ηλιακού τόξου.(solar arc για τους μαθητές της Αστρολογίας)Αυτό σημαίνει βεβαίως ότι
ο έρωτας σας καλά κρατεί και θα φουντώσει και ακόμη περισσότερο με την καινούργια χρονιά.
Καλή επιτυχία
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος
-
08-10-2007, 01:38 AM #16
Θα ήθελα να ρωτήσω τί ανοχές μπορούν να έχουν οι όψεις των πλανητών στην περίπτωση των προοδευμένων πλανητών (με τη μέθοδο του solar Arc) με τους γενέθλιους πλανήτες. Ισχύουν οι ανοχές που έχουν οριστεί για τις όψεις στο γεννέθλιο χάρτη;
Ευχαριστώ
-
08-10-2007, 11:59 AM #17
-
08-10-2007, 12:09 PM #18
Ευχαριστώ πολύ
-
09-10-2007, 12:50 PM #19
Πολύ ωραίο το άρθρο σας. Να ρωτήσω όμως κάτι: Γράφετε - και το έχω ακούσει και από αλλου- ο τι η σελήνη αλλάζει ζώδιο κάθε 2 χρονια περίπου. Μα παντού διαβάζω ο τι η σελήνη μένει σε κάθε ζώδιο 2-3 μέρες! μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά?
-
09-10-2007, 02:53 PM #20
Markisia εδώ μιλάμε για την προοδευτική Σελήνη, η οποία αλλάζει ζώδιο κάθε 2 ετη περίπου.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.