s
[Συζήτηση] Ήρα ο πλανητοειδής. Ερμηνεία στα ζώδια και τους οίκους - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16
    Όνομα:
    ντινα

Re: Ήρα ο πλανητοειδής. Ερμηνεία στα ζώδια και τους οίκους

:bigsmile::bigsmile:Πολυ ωραιο το αρθρο ,αλλα εγω εχω την Ηρα σχεδον πανω στον Ηλιο μου (Υδροχοο ) και ειμαι με τον ιδιο συντροφο 20 χρονια σχεδον και το τελευταιο πραγμα που σκεφτομαι ειναι ενα διαζυγιο . Για μενα η οικογενια ειναι ιερη ,συμφωνα με το αρθρο θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο::unsure::unsure::unsure:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ένας χάρτης δίνει πληθώρα στοιχείων που πολλές φορές έρχονται σε σύγκρουση ή αντίφαση μεταξύ τους. Πρέπει να τα εξετάζουμε όλα και να κρίνουμε από το σύνολό τους - γι αυτό λέμε συνέχεια ότι από μία μεμονωμένη όψη δεν πρέπει να βγάζουμε συμπέρασμα. Η συνδυαστική αυτή δουλειά είναι το ιερό δισκοπότηρο της αστρολογίας

Μπορεί δηλαδή η Ήρα σου να δείχνει ένα πράγμα, όμως εάν οι βαρείς πλανήτες του χάρτη και της συναστρίας σας δηλώνουν κάτι άλλο προφανώς θα υπερισχύσει η δική τους επιταγή. Η δική της φωνή θα παραμείνει κάποιος κρυφός ή ξεχασμένος πόθος, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει την ενθάρρυνση ή τις ευκαιρίες, τους λόγους να εκδηλωθεί.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Ηρα στον τοξοτη στον 5ο οικο...χμ...δεν μου πολυταιριαζει!

Ήρα στον Υδροχόο στον 11ο. Με αντιπροσωπεύουν και τα δύο.

Πολύ καλό roadrunner!
    If I must die, I will not die on my knees... I will die fighting.

Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο .Γιατι υπολογιζουμε την Ηρα με το ρωμαικο ονομα της οταν υπαρχει ο αστεροειδης Ηρα με αριθμο 103 ? Και δεν το λεω με την εννοια της "ελληνικης ονομασιας" ουτε της "εξυπνης" .Το λεω γιατι εχω μελετησει το τροπο που οι δυτικοευρωπαιοι ονοματιζαν τους αστεροειδεις που ανακαλυπταν ,πολλες φορες χωρις ιχνος "επιστημονικης" η φαντασιας και εχουμε φτασει να υπαρχουν και αστεροειδεις με ονοματα φαγητων η πραγματων.

Μαλιστα σε αμερικανικο φορουμ διαφωνησα σε διαφορα σημεια σχετικα με τους αστεροειδεις.Καταρχην ,με τον αστεροειδη "Βαλεντινο " 447 που το μετρανε σαν τον αστεροειδη της " αληθινης αγαπης" μεσα στον ωροσκοπιο καποιου λεγωντας οτι εχει παρει το ονομα του απο τον Αγιο Βαλαντινο.Στην πραγματικοτητα το ονομα το πηρε απο την κορη του αστρονομου που το πηρε που λεγονταν Βαλεντινα.

Μια αλλη υποστηριζε οτι ο αστεροειδης Αντερως ειναι ο αστεροειδης που μας δειχνει την αγαπη που επιστρεφεται ,ισως και το σημειο που θα βρουμε την αγαπη . Ενω οσοι γνωριζουμε απο ελληνικη μυθολογια ο Αντερως ηταν αδερφος του Ερωτα και σημαινε ακριβως το αντιθετο .Δηλαδη τον μονοπλευρο ερωτα,τον ερωτα που δεν επιστρεφεται απο το αλλο προσωπο.

Για να μην αναφερθω στους αστεροειδεις Σαπφω και Γανυμηδη που τους χρησιμοποιουν στις συναστριες μεταξυ ετεροφυλοφιλων προσωπων ενω θα ειχε μονο νοημα η μελετη τους (αν ειχε κιολας) σε συναστριες ομοφυλοφιλων ζευγαριων ,αφου και οι δυο περιπτωσεις ειναι γνωστε οι προτιμησεις τους.

Τοσο ο τροπο που εγινε η ονομασια των αστεροειδων οσο και η συγχυση που υπαρχει με το τι συμβολιζει το καθενα απο αυτα τελικα φερνει ενα αλαλουμ.Ειμαι γενικοτερα πολυ φιλυποπτη με την χρηση τους .Αν και ειχα μια συζητηση με καποιον ,οτι ακομα και οι πλανητες ονοματιστηκαν μεταγενεστερα και οτι αν το τραβηξουμε στα ακρα ουτε για αυτους μπορουμε να ειμαστε σιγουροι αν ονοματιστηκαν σωστα .Και ο ιδιος ισχυριζονταν οτι απο την στιγμη που ο αστεροειδης ανακαλυφτηκε και πηρε ενα συγκεγκριμενο ονομα ,υπηρχε νοημα που ονοματιστηκε ετσι και οχι αλλοιως .Κατι σαν να ηταν "δεδομενο " οτι οταν ανακαλυπτονταν θα ονομαζονταν ετσι.

Παντως εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικη αν και τους κοιταω που και που .Και πολλες φορες εχω σπασει πλακα οταν βρισκω παραδειγμα οτι ο αστεροειδης μιας πολης της Αμερικης κανει συνοδο με τον ηλιο μου και τον αστεροειδη καρμα ,οταν μαλιστα τυχαινει η συγκεγκριμενη πολη να ηταν τοπος καταγωγης ενος αγοριου .Η ο αστεροειδη του που φερει το ονομα της μητερας μου κανει τριγωνο με την σεληνη μου ενω το ονομα μου κανει τριγωνο με τον Ηλιο μου :toung:

Όνομα:
    Έρρικα

καταπληκτικό!!! Μπράβο!!!

Εγώ έχω την Ήρα στο σκορπιό και τον 12ο οίκο...
    και κάνει σύνοδο ακριβείας με τον αστεροειδή Eros (ανοχή ο,85)... σώζεται λίγο ή κατάσταση?? :unsure:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)