- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 52
-
13-06-2005, 06:56 PM #11
Re: Συναστρίες
Συγχαρητηρια πολυ ωραιο το αρθρο.
-
22-06-2005, 02:52 PM #12
Συγχαρητήρια retrograte για το άρθρο!! Περιμένουμε την συνέχεια με παραδείγματα αλλά και ανάλυση συναστρίας χαρτών δυο συντρόφων όπως μας υποσχέθηκες!
-
26-06-2005, 11:23 PM #13
Originally Posted by retrograde
Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρεί κάτι τέτοιο, πέρα από τις γενικές - θεωρητικές - περιγραφές περί συναστρίας, κάποιες ελάχιστες αναφορές για τον πλανήτη Ουρανό καθώς και τον τονισμό της σπουδαιότητας των "φώτων", και των γωνιών που αυτά σχηματίζουν με άλλους πλανήτες, κατά την μελέτη μιας συναστρίας.
Εκτός βέβαια και αν υπάρχουν τέτοια άρθρα και δεν τα έχω δει.
Νομίζω ότι πρίν από την ανάλυση της συναστρίας των δύο συντρόφων (που όπως υποσχέθηκε ο retrograde θα ακολουθήσει), θα πρέπει πρώτα να προηγηθεί κάποια εισαγωγική και σύντομη - έστω - ερμηνεία των γωνιών, που σχηματίζουν οι πλανήτες μεταξύ τους (κατα την συναστρία πάντα) και των επιδράσεων τους στους οίκους του άλλου χάρτη.
-
26-06-2005, 11:48 PM #14
Καταλαβαίνετε αγαπητέ φίλε ότι η όλη εργασία είναι τεράστια και οι συνδυασμοί μόνο για ένα ζευγάρι υπερβολικοί για να αναλυθούν στα πλαίσια ενός φόρουμ. Σίγουρα ένα άρθρο όσο εκτενές και να ήταν δεν θα κάλυπτε ούτε το ένα δέκατο από τα δικά μου στάνταρντς ανάλυσης. Σαφέστατα ο αστρολόγος που σέβεται τον εαυτό του θα έπρεπε να ξεκινήσει με τους 2 γενέθλιους χάρτες. Να τους βάλει κυριολεκτικά σαν διαφάνειες τον έναν επάνω στον άλλον και να κάνει τις πρώτες εκτιμήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι δεδομένου ότι η αστρολογία δεν είναι μαντική τέχνη αλλά περισσότερο στατιστική και αποσυμβολισμός είναι κατ' εμέ αναγκαίο να έχεις ένα μικρό ιστορικό των ατόμων που θα εξετάσεις τους χάρτες τους για να αποκλίσεις αρκετές πιθανότητες αποσυμβολίζοντας μόνο με τους τρόπους που η βιβλιογραφία έχει διδάξει.
Εγώ, πάντως, είμαι πρόθυμος να χρησιμοποιήσω στοιχεία από μέλος του Horoscope και να μελέτήσω το συναστριακό χάρτη εξετάζοντάς τον με κάποιες τεχνικές που γνωρίζω (αν και δεν δήλωσα ποτέ αστρολόγος) υπό μορφή μαθημάτων τα οποία θα δίνονται σιγά σιγά και σε κεφάλαια πιο πολύ για να καταθέσω την άποψή μου για το πως θα επιθυμούσα να εξετάζονται οι συναστρίες. Από εκεί και πέρα επαγγελματίες σύμβουλοι αστρολόγοι συνεργάζονται και με τον δικτυακό μας τόπο αλλά και διάφοροι άλλοι που όπως γνωρίζω μελετούν τα γραφόμενα και ίσως γίνει ένας γόνιμος διάλογος με αυτοσκοπό την βαθύτερη γνώση όλων μας και την απόρριψη ή όχι κάποιων θεωριών.
Όποιο μέλος επιθυμεί μπορεί να γράψει τα ακριβή στοιχεία γέννησής του όπως και του συντρόφου του για να γίνει η απαραίτητη μελέτη.
Μικρές διευκρινίσεις: Αν ύπάρξουν περισσότεροι του ενός ενδιαφερόμενοι τα κριτήρια της επιλογής θα είναι εντελώς τυχαία.
Επίσης, η σχέση πρέπει να είναι πέραν του ενός έτους ή το ζευγάρι να είναι παντρεμένο ή αρραβωνιασμένο. Και τέλος η ηλικία των ενδιαφερόμενων να είναι από τα 25-27 έτη και άνω.MAY THE FORCE BE WITH ...ME ... IN THIS STRANGE AND BEAUTIFUL WORLD OF ASTROLOGY...!
-
15-07-2005, 04:42 PM #15
αγαπητε retrograde,
για "αναδρομος"εισαι πολυ ενταξει!
Προσπαθω εδω και παρα πολυ καιρο,απο διαφορες πηγες στο internet,να βγαλω ακρη ,αλλα οπως ειπα σε αλλο thread ,ειναι πολυ δυσκολο για εναν αρχαριο οπως ειμαι εγω,να βγαλεις ακρη και να συνθεσεις τις πληροφοριες,ποσο μαλλον,οταν δεν εισαι σιγουρος για το ποιοι τελικα παραγοντες επηρεαζουν!Διαβασα σε αρθρο σου,για την σεληνη και τον ρολο που παιζει,
αλλα τελικα ειναι τοσοι οι παραγοντες,που πρεπει να εξεταστουν που καποια στιγμη"εκαψα τον σκληρο"και κατεληξα διπλα μπερδεμενη!
(μερικες πληροφοριες για μενα:ως καρκινος,ενιωσα μεχρι το κοκκαλο,την επιδραση του Κρονου .χωρισα απο μια 4χρονη σχεση-αρραβωνα.Καταφερα ομως να κανω νέα σχεση,περσι τελος ιουνιου.Τους τελευταιους 6 μηνες,ζουμε μαζι και θελω να πιστευω πως θα εξελιχθει θετικα και σοβαρα.)
αν θελεις να με χρησιμοποιησεις σαν βαση, για μερικα
μαθηματα,δεχομαι ευχαριστως(-τι λες, σοβαρα-σκεφτηκες ετσι; )ισως επιτελους να καταλαβω πως λειτουργει το θεμα της συναστριας,τουλαχιστον μεχρι εκει που δυναμαι να καταλαβω.(Επειδη το θεμα ειναι καυτο και ξερω πως πολυς κοσμος ενδιαφερεται,σου δινω τα στοιχεια και
κρινεις!
εγω: 5 ιουλιου 1978,ωρα 03:15 ξημερωματα,θεσ/νικη Ελλαδα
ο συμβιος(!):3 οκτωβριου 1969,ωρα 09:15 το πρωι,φρανκφουρτη Γερμανια.
Ελπιζω να μην αντιτιθεται στους ορους του forum,ε?μην μου ερθει κανενα σκουποξυλο στο κεφαλι!)
Περιμένω τις δημοσιευσεις σου με αγωνια,με οποιο παραδειγμα!
-
15-07-2005, 04:58 PM #16
καλησπέρα και απο εμένα retrograde!
επειδη είμαι και εγω ένα πολύ ταλαιπωρημένο καρκινάκι και θα με ενδιέφερε και εμένα μια μελέτη της συναστρίας μου με τον σύντροφό μου..
τα στοιχεία μας είναι...
ημ/νια γέννησης δική μου : 16/07/1977 στις 12.55μμ (μεσημέρι) στην αθήνα
ημ/νια γέννησης του συντρόφου μου: 07/09/1967 στις 04.00πμ (ξημερώματα)στην αθήνα.
ευχαριστώ εκ των προτέρων..
:flowers1:Ενας συνειδητοποιημένος συμβιβασμός είναι καλύτερος από μια αναγκαστική υποχώρηση...Είναι μια έξυπνη τακτική που ενισχύει μια δυναμική επανατοποθέτηση.....
-
16-07-2005, 01:06 AM #17
Αγαπητέ retrograde στην τυχαία επιλογή σου βάλε κι εμένα αν θέλεις.
Εγώ 30/3/64 Αθήνα 18:15
Αυτός 19/12/78 15:00 Κόρινθο
Είμαστε μαζί 25 μήνες και νομίζω ότι πληρούμε τις προϋποθέσεις που έθεσες.
Δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλο εκτός κι αν είναι απαραίτητο και μου το υποδείξεις.
Ευχαριστώ
sonia64Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
16-07-2005, 01:25 AM #18
Παιδιά επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους...
Όπως έγραψα επιθυμώ να γίνει ένα μάθημα κατάστρωσης συναστριακού χάρτη. Για την ακρίβεια μια σειρά μαθημάτων η οποία και χρονοβόρα είναι και τουλάχιστον για μένα δεν εμπεριέχει το ρίσκο να εκτεθώ και να χάσω πελάτες όπως θα έκανε ένας επαγγελματίας αστρολόγος. Έτσι μπορώ να κινηθώ πιο ελεύθερα.
Γι' αυτούς τους λόγους αλλά και για άλλους ακόμη ελπίζω να είναι κατανοητό ότι το μάθημα θα επικεντρωθεί σε ψυχολογικού επιπέδσου παράγοντες αστρολογίας -αυτή που στην ουσία αγαπώ- και όχι σε "προβλέψεις" του είδους σε 1 χρόνο παντρεύεσαι ή σε δυο μήνες χωρίζεις. Αυτή είναι αστρολογία για τους ειδικούς. Και πάλι επειδή είμαι εκτός του χώρου και μπορώ να μιλάω άνετα, ειδικοί στην Ελλάδα και γνώστες δεν ξεπερνούν τα δάχτυλα των 2 μου χεριών και ας έχουν δηλωθεί στην εφορία νούμερα περισσότερα και από τους δικηγόρους σαν επαγγελματίες αστρολόγοι.
Φιλικά και με ιδιαίτερη εκτίμηση σε όλους σας!
Και για να τηρηθεί η τάξη και να μην γεμίσουμε το άρθρο θα ανοιχθεί ένα νέο θέμα και θα μεταφερθεί εκεί η συζήτησή μας.MAY THE FORCE BE WITH ...ME ... IN THIS STRANGE AND BEAUTIFUL WORLD OF ASTROLOGY...!
-
16-07-2005, 02:16 AM #19
Αγαπητέ retrograde κατανοητό όπως ετέθη απο μέρους σου.
Αν μπορώ να μιλήσω για μένα προσωπικά θα έλεγα πως με ενδιαφέρει η ανάλυση για να καταλάβω τον τρόπο που γίνεται και όχι η πρόβλεψη.Αν έδωσα κι εγώ τα αστρολογικά μου στοιχεία είναι επειδή λόγω της αρκετά μεγάλης διαφοράς ηλικίας φαντάζομαι θα έχει και διαφορετικό ενδιαφέρον η συναστρία, καθώς και απο πλανητικές θέσεις στούς οίκους και ιδιαίτερα τα κοινα τετράγωνα για ΝΔ και ΒΔ σε άλλους πλανήτες βέβαια και όλα αυτά σύμφωνα με τους αστρολογικούς μας χάρτες όπου προσπαθώ με την ελάχιστη γνώση και με όσα πολύ χρήσιμα διαβάζω στο site να αποκρυπτογραφήσω με πολύ ενδιαφέρον.
ΕυχαριστώΠηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
03-08-2005, 12:26 AM #20
poli oreo to aruro sas. Gia akomi mia fora mpravo sas .
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.