- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 26
Thread: υιοθετημενα παιδια
-
28-05-2011, 01:57 AM #11
Re: υιοθετημενα παιδια
Ευχαριστώ και πάλι Έφη.
θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχω διαβάσει ότι οι ανατολικοί λαοί θεωρούν ότι η υιοθεσία είναι καρμική, κάτι που εγώ προσωπικά το πιστεύω βιώνοντας τη σχέση με την κόρη μου.
Μελετώντας τους γενέθλιους χάρτες μας παρατήρησα ότι έχουμε αναποδα ΒΔ και ΝΔ. Συγκεκριμένα έγώ έχω ΒΔ στην Παρθένο και ΝΔ στους Ιχθείς, η κόρη μου ΒΔ στους Ιχθείς και ΝΔ στην παρθένο. Έχω την αίσθηση- αλλά όχι την αστρολογική γνώση- ότι αυτό κάτι σημαίνει.
Κάθε άποψη για το θέμα δεκτή :bigsmile:
Ευχαριστώ
Ευαγγελίνα
-
28-05-2011, 02:30 AM #12
Εγώ έχω ακμή 5ου στον Ζυγό και Ουρανό εκεί.Παιδί έκανα,αλλά σαν σκέψη η υιοθεσία ήταν πάντα στο μυαλό μου σαν κάτι πολύ θετικό.Αν δεν μπορούσα να κάνω παιδάκι θα υιοθετούσα,εννοείται,όπως και πάντα φανταζόμουν πως αν είχα αρκετά χρήματα επίσης θα υιοθετούσα παιδί.Αυτό βέβαια εξαρτάται κι απ'το σύντροφο,πρέπει να συμφωνεί.Είναι η απόλυτη πράξη αγάπης και αλτρουισμού πιστεύω.Αυτά.
-
29-05-2011, 11:24 AM #13
-
29-05-2011, 11:28 AM #14
Νίκη μου,
δεν εμπλέκεται απαραίτητα ο 9ος οίκος. Κι ο γάμος, για παράδειγμα, είναι νομικό θέμα ή θέμα τελετής (οι τελετές είναι 9ος) αλλά δεν εμπλέκεται απαραίτητα κι ο 9ος οίκος σ' αυτόν.
Όμως έχω δει να εμπλέκεται ο 9ος οίκος με τον 5ο σε περιπτώσεις υιοθετημένων παιδιών από το εξωτερικό, δηλαδή παιδιών που γεννήθηκαν σε άλλη χώρα απ' αυτή των γονιών.
-
29-05-2011, 11:38 AM #15
Καλημέρα, Ευαγγελίνα.
Ο Ουρανός εμπλέκεται συνήθως στο 5ο των γονιών. Στα υιοθετημένα παιδιά συνήθως φαίνεται από τον 4ο οίκο τους, τον οίκο της οικογένειας. Γενικά ο Ουρανός (και από τα ζώδια ο Υδροχόος) είναι ο πιο ανοικτός πλανήτης σε υιοθεσίες λόγω της ιδεολογίας του. Έχω ακούσει πολλές φορές από ουράνια άτομα ή Υδροχόους την άποψη ότι ο κόσμος δεν πρέπει να γεννά παιδιά από την στιγμή που υπάρχουν τόσα παιδιά στον κόσμο που χρειάζονται οικογένεια.
Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που εμπλέκεται πιο συχνά. Όμως κι άλλοι πλανήτες μπορεί να το δείξουν. Για παράδειγμα ο Κρόνος όταν εμπλέκεται με τον 5ο οίκο μπορεί να δείξει μια δυσκολία να κάνει κάποιος παιδιά κι αυτό να οδηγήσει τελικά σε υιοθεσία.
Μπορώ να ρωτήσω σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η ακμή του 5ου σου, που βρίσκεται ο κυβερνήτης του 5ου και τι κάνει και αν έχεις άλλους πλανήτες μέσα στο 5ο σου;
-
29-05-2011, 10:08 PM #16
Ειναι γεγονος, οτι κι εμενα μου εκανε εντυπωση οταν το ειχα διαβασει, γιατι ηταν μια σκετη αναφορα στο ζωδιο του ζυγου, χωρις αστρολογικη επεξηγηση. Οπως ηδη ειπα, δυο συναδελφοι μου ειχαν υιοθετησει παιδακια, αλλα εκτος απο το ζωδιο τους, δεν γνωριζω τους χαρτες τους.
Α, τωρα θυμηθηκα επισης οτι αντρας συναδελφος ειχε κανει προσπαθεια υιοθεσιας με τη συζυγο του. Δεν γνωριζω τι εγινε τελικα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ο ιδιος ειναι κριος.
Τωρα προβληματιστηκα περισσοτερο.:amazed: Οπωσδηποτε ομως , το ποσοστο των χαρτων που εχεις εξετασει , ειναι απειρως μεγαλυτερο απ οτι εχω δει εγω, οποτε αρκουμαι στο οτι ηταν μια συμμτωση.
-
30-05-2011, 12:15 AM #17
-
30-05-2011, 02:47 AM #18
Αγαπητή Κοραλία,
κατ΄αρχάς ευχαριστώ για την πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση σας.
Τώρα όσον αφορά την ερώτηση σας. Η ακμή του 5ου μου βρίσκεται στον Σκορπιό. Ο κυβερνήτης του 5ου (μοντέρνα αστρολογία) ο Πλούτωνας βρίσκεται στην Παρθένο και ο ¶ρης, κυβερνήτης του 5ου με τη παραδοσιακή αστρολογία βρίσκεται στον Υδροχόο.
Να σας πω επίσης ( νομίζω πως έχει σημασία) ότι ο σύζυγος μου είναι υδροχόος με ¶ρη επίσης στον υδροχόο. Η ακμή του πέμπτου του βρίσκεται στον καρκίνο, ο οποίος δεν εμπεριέχει κανένα πλανήτη. Ο κυβερνήτης του καρκίνου νομίζω πως είναι η σελήνη και βρίσκεται στον κριό.
Το παιδί είναι κριός και έχει την ακμή του τέταρτου στον σκορπιό. στον 4ο δεν υπάρχουν΄πλανήτες.
Σημειώνω επίσης την απορία που είχα θέσει σε άλλο σημείο. το γεγονός ότι με το παιδί έχουμε "ανάποδα" βόρειο- νότιο δεσμό, δηλαδή εγώ έχω ΒΔ στην παρθένο και ΝΔ στους Ιχθείς και η κόρη μου ΒΔ στους Ιχθείς και ΝΔ στην Παρθένο. Μου έκανε πολύ εντύπωση και μου δίνει την αίσθηση καρμικής σχέσης. Θα ήθελα πολύ την άπιψη σας.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Καλό βράδυ
Ευαγγελίνα
-
30-05-2011, 06:56 PM #19
ευχαριστω πολυ για τισ κατατοπιστικες πληροφοριες...η κοπελα εχει ακμη 5 στον ταυρο..με ερμη και ηλιο στον 5 οικο.εχει ηδη ενα παιδι και σκεφτεται το ενδεχομενο της υιοθεσιας ...ποσο εφικτο ειναι ομως αραγε??ο κυβερνητησ του 5 ειναι στον καρκινο χωρις οψεις με τον ουρανο (αφροδ κυβρνητης του 5),ο ηλιος ομως που ειναι στον 5 κανει μια αντιθεση με τον ουρανο..(ουρανος στον 12 και στον τοξοτη)
να πω οτι ο ουρανοσ κανει μια συνοδο μεσα στον 12 με τον δια και ειναι ακι οι 2 αναδρομοι..
-
31-05-2011, 02:02 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.