s
«Μοιραίοι έρωτες…Καρμικές σχέσεις…Και άλλες αστρολογικές περιπέτειες!» - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 29
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: «Μοιραίοι έρωτες…Καρμικές σχέσεις…Και άλλες αστρολογικές περιπέτειες!»

Νάσο ανοίγεις μεγάλο ντουλαπάκι και δεν θα σου απαντήσω εδώ. Θα αρκεστώ στο μήνυμα της Κάτιας, σε κάθε λέξη του (ειδικότερα σε ποιες ξέρεις εσύ).

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by MrGalaxy View Post
    Ναι απλα μην το παρακάνουμε με την προσγείωση!!:amuse: Αν προσγειωθούμε πολυ και παψουμε να πιστευουμε τελειως στις πριγκιπισες και τα παραμύθια........ Τότε θα πάψουμε να αναζητάμε το τέλειο... Και θα συμβιβαζόμαστε με πολύ λιγοτερα από αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε......... Και τότε χάνουμε το νοημα και την ευτυχία μας .......:bigsmile:
    Ιχθύς... Σ'ευχαριστώ Θεέ μου! :toung:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

..Και 17 χρονών να συμπληρώσω.

ΥΓ: Αν κάπου δεν συνεννοούμαστε καλά μην ξεχνάμε πως είναι και ο ανάδρομος!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Νασος

Blah blah blah..... Αντε....... Είπαμε είμαι μικρός αλλα όχι τόσο μικρός και είπαμε είμαι Ιχθυς αλλα οχι τοσο Ιχθυς... oh wait..... :blink: Και το θέμα είναι πως αντί να λεεί ο ένας οτί είμαι Ιχθυς κι αλλος να λεεί πως είμαι μικρός, να προσπαθήσετε ως "μεγαλύτεροι" να μου πείτε που έχω λάθος σε αυτό που λέω........:notrust:

Quote Originally Posted by MrGalaxy View Post
    Blah blah blah..... Αντε....... Είπαμε είμαι μικρός αλλα όχι τόσο μικρός και είπαμε είμαι Ιχθυς αλλα οχι τοσο Ιχθυς... oh wait..... :blink: Και το θέμα είναι πως αντί να λεεί ο ένας οτί είμαι Ιχθυς κι αλλος να λεεί πως είμαι μικρός, να προσπαθήσετε ως "μεγαλύτεροι" να μου πείτε που έχω λάθος σε αυτό που λέω........:notrust:
    Κανένα λάθος.... Αντιθέτως! Κι εγώ αναρωτιέμαι αν είναι στραβός ο γιαλός ή εγώ στραβά αρμενίζω.. Keep going mate! U r in the right track! :bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

1) Νομίζω η μπλε συμφωνεί μαζί σου. (Διόρθωση: συμφωνεί :toung
    2) Η υπερεξιδανίκευση του κόσμου έχει σαν αποτέλεσμα να μας απομονώνει από την πραγματικότητα με συνέπεια να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό που είναι δίπλα μας και είναι υπαρκτό. Κάτι τέτοιο με τον χρόνο οδηγεί στη δημιουργία υψηλών standards άρα την περιχαράκωσή μας από τον κόσμο (υψώνουμε τείχη σα να λέμε, κλεινόμαστε μέσα, και ο Ποσειδώνας κάνει πάρτι αβέρτα).
    3) Εάν η πείρα μπορούσε να μεταδοθεί έτσι εύκολα, ο κόσμος μας θα ήταν χιλιάδες γενιές μπροστά.
    4) Όταν σου έρθει το μοιραίο δεν θα χρειαστεί να σου χτυπήσει την πόρτα ούτε υπάρχει πιθανότητα να μην το καταλάβεις. Θα την κοιτάξεις στα μάτια (αν μπορέσεις...) και θα ξέρεις. Όμως, επειδή αυτό μοιάζει με πολλά άλλα, οφείλεις να έχεις εμπειρίες για να αναγνωρίσεις ότι είναι πράγματι αυτό και όχι ένα απλό κεραυνοβόλημα. Και εμπειρίες δεν θα πάρεις εάν δεν «συμβιβαστείς» με κάτι «κατώτερο» -όπως μια «απλή» αμοιβαία αγάπη ας πούμε- για να εκπαιδεύεσαι. Δεν γίνεται να ζεις περιμένοντας να σου συμβεί ΜΟΝΟ αυτό και τίποτε άλλο. Που είναι και αβέβαιο εάν έρθει, καθώς και εάν έρθει αβέβαιο εάν μπορείς να είσαι μαζί του π.χ. πιθανόν να είναι παντρεμένη και να μη θέλει να χωρίσει.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Νασος

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    1) Νομίζω η μπλε συμφωνεί μαζί σου. (Διόρθωση: συμφωνεί :toung
    2) Η υπερεξιδανίκευση του κόσμου έχει σαν αποτέλεσμα να μας απομονώνει από την πραγματικότητα με συνέπεια να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό που είναι δίπλα μας και είναι υπαρκτό. Κάτι τέτοιο με τον χρόνο οδηγεί στη δημιουργία υψηλών standards άρα την περιχαράκωσή μας από τον κόσμο (υψώνουμε τείχη σα να λέμε, κλεινόμαστε μέσα, και ο Ποσειδώνας κάνει πάρτι αβέρτα).
    3) Εάν η πείρα μπορούσε να μεταδοθεί έτσι εύκολα, ο κόσμος μας θα ήταν χιλιάδες γενιές μπροστά.
    4) Όταν σου έρθει το μοιραίο δεν θα χρειαστεί να σου χτυπήσει την πόρτα ούτε υπάρχει πιθανότητα να μην το καταλάβεις. Θα την κοιτάξεις στα μάτια (αν μπορέσεις...) και θα ξέρεις. Όμως, επειδή αυτό μοιάζει με πολλά άλλα, οφείλεις να έχεις εμπειρίες για να αναγνωρίσεις ότι είναι πράγματι αυτό και όχι ένα απλό κεραυνοβόλημα. Και εμπειρίες δεν θα πάρεις εάν δεν «συμβιβαστείς» με κάτι «κατώτερο» -όπως μια «απλή» αμοιβαία αγάπη ας πούμε- για να εκπαιδεύεσαι. Δεν γίνεται να ζεις περιμένοντας να σου συμβεί ΜΟΝΟ αυτό και τίποτε άλλο. Που είναι και αβέβαιο εάν έρθει, καθώς και εάν έρθει αβέβαιο εάν μπορείς να είσαι μαζί του π.χ. πιθανόν να είναι παντρεμένη και να μη θέλει να χωρίσει.
    1) Ευχαριστώ Μπλε!!
    2)Παν μετρον αριστον..... Δε λέμε να αφεθείς σε κάτι ανύπαρκτο αλλά όταν δεν πιστευείς πως ίσως να υπάρχει και κάτι ανύπαρκτο τότε και αυτό που υπάρχει μερικές φορές δεν το βλέπεις.... Και όπως είπα δεν είμαι και τόσο Ιχθύς!!
    3)Έχεις δίκιο.... ¶λλα και αυτό είναι κάτι που ξεχωρίζει έναν άνθρωπο απ΄τον άλλο...!
    4)Εγω τουλάχιστον πιστεύω πως πάντα πρέπει να ψάχνουμε το καλύτερο για μας..... Δεν πρέπει να ξεσκαρτάρουμε και να πάμε τα standard μας στα ύψη αλλά τουλάχιστον για να είμαστε με κάποιον άνθρωπο να πιστεύουμε πως υπάρχει κάποιο μελλον και κάποια επικοινωνία!! Γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για να ξέρουμε ποιος άνθρωπος μπορεί να γίνει το οτιδήποτε στην ζωή μας, με το που τον γνωριζουμε..... Θα περάσει ο χρόνος και θα δείξει...

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Χαχα!! Αλλοιώς θα περάσει ο Κρόνος και θα τα ξεσκίσει!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Νασος

Έτσι!! Και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο!!!!

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    1) . Όμως, επειδή αυτό μοιάζει με πολλά άλλα, οφείλεις να έχεις εμπειρίες για να αναγνωρίσεις ότι είναι πράγματι αυτό και όχι ένα απλό κεραυνοβόλημα. Και εμπειρίες δεν θα πάρεις εάν δεν «συμβιβαστείς» με κάτι «κατώτερο» -όπως μια «απλή» αμοιβαία αγάπη ας πούμε- για να εκπαιδεύεσαι. Δεν γίνεται να ζεις περιμένοντας να σου συμβεί ΜΟΝΟ αυτό και τίποτε άλλο. Που είναι και αβέβαιο εάν έρθει, καθώς και εάν έρθει αβέβαιο εάν μπορείς να είσαι μαζί του π.χ. πιθανόν να είναι παντρεμένη και να μη θέλει να χωρίσει.
    Πώς ο Δείμων με μερικές απλές και αληθινές λεξούλες βάζει τα πράγματα στη θέση τους.. Γιατί έτσι είναι.. Ωραία τα ρομάντζα και οι όμορφες στιγμές που πλάθουμε στο μυαλουδάκι μας αλλά η ζωή είναι πράξειν και όχι ονειρεύειν... Οπότε άσε τον ιχθύ να βγαίνει προς τα έξω λιγο πριν κοιμηθεις για να βλέπεις όμορφα όνειρα και να θέτεις στόχους και άσε τα λιοντάρια και τα κριάρια στο ωροσκόπιό σου να παλεύουν τη μέρα για να τους κατακτάς:h2:,,,

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)