s
Έχει κακό κάρμα μια νεκρή πεταλούδα; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 30
    Όνομα:
    Ανδρέας

Re: Έχει κακό κάρμα μια νεκρή πεταλούδα;

Quote Originally Posted by erefiam View Post
    Καλά, οι απαντήσεις όλων σας είναι λίγο... οκ, παιδιά με συγχωρείτε, δεν θα σας ξαναπροσβάλλω.

ναι, έχει μετρητή αυτόματο για το πόσες φορές έχει διαβαστεί. Το βλέπω.

Οκ, δεύτερον, STARFISH, συμφωνώ μαζί σου, πολλοί θα κοιτάξουν από περιέργεια, και σ' ευχαριστώ που απάντησες.

Το τυχαίο αποτελεί γενικότερα κανόνα της ζωής μου. Και πάνω σ' αυτό aries engineer , στο λέω δεν τα βλέπω όλα μεταφυσικά.

Γκαντέμω , για εκείνον που το είπε, δεν είμαι από πρώτο χέρι. Βλέπω κάθε μέρα πεταλούδες καλέ
    μου, γιατί έχω σκύλους - φίλους που πηγαίνουμε βόλτα σε χωράφια, και χαζεύουμε τα λουλούδια.

Roadrunner, έχεις δίκιο σε αυτό που λες περί κάρμα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, όμως μην μου πεις ότι κανείς από εσάς δεν έχει κάποιο λόγο για να αισθάνεται έτσι, κι είστε όλοι... αλάνθαστοι;

Απλά, επειδή τείνω λίγω προς την παιδική σκέψη πού και πού, σκέφτηκα τα άμοιρα τα κεφάλια των ταράνδων και των ζώων, που βλέπεις βαλσαμωμένα σε αίθουσες, και μετά σκέφτηκα τις πεταλούδες, και απόρησα. Δεν το πιστεύω απαραίτητα κάθε μέρα, απλά ήθελα να δω την γνώμη των άλλων.

Αλλά, είδατε όλοι; Είναι κρίμα αυτό. Οι περισσότερες από τις απαντήσεις που μόλις διάβασα θα μπορούσαν να είχαν γραφτεί νωρίτερα. Αλλά έπρεπε εγώ να φανώ κακιά και να σας "προσβάλλω" δηλαδή για να απαντήσει κάποιος. Λοιπόν, ίσως θα έπρεπε κι εσείς να δοκιμάζατε το τυχαίο, έστω κι αν είναι κάποιου άλλου. Απλά για να δείτε τι μπορεί να έχει να πει κάποιος άγνωστος άνθρωπος.

Ευχαριστώ όλους σας.

Υ.Γ. Όποιοι θελήσετε, εκφραστείτε όπως σας έρθει. Δεν με πειράζει. Δε με ξέρετε, δεν θα προσβληθώ.

Φίλτατη erefiam,

Δεν είναι ανάγκη να υπάχει τέτοιου είδους αντιπαράθεση.
    Σαφώς και θα υπάρξουν κάποιοι που θα διαβάσουν κάτι μόνο από περιέργεια κ κάποιοι οι οποίοι θα απαντήσουν. Κατ' επέκταση είναι λογικό οι γνώμες να διίστανται και να μη συμφωνούν μεταξύ τους. Ο καθένας γράφει αυτό που πιστεύει, που νοιώθει ή που νομίζει ότι είναι σωστό (άσχετα αν δεν είναι), χωρίς να επιβάλλει στον άλλο να το δεχτεί κιόλας.

¶λλωστε γι' αυτό και δημιουργείται ένα forum, για συζήτηση.

Τώρα αν κάποιος είναι πιο σαφής ή όχι αυτό δεν μπορούμε να το κρίνουμε από το πρώτο post ή reply. Και φυσικά το χιούμορ ομορφαίνει τη ζωή, θεωρώντας ότι η VAFIKOS δεν έχει λόγους να σε προσβάλλει!

Καλή συνέχεια και περιμένουμε κι άλλες απορίες που ίσως έχεις...αρκεί αυτή τη φορά να μην έχει να κάνει με νεκρά σκαθάρια και τεζαρισμένες κατσαρίδες (ούτε ο Αρμαγεδδών να ερχόταν, τέτοιο θανατικό!!)
    An it harm none, do as ye will

Όνομα:
    μαγια

Καλή συνέχεια και περιμένουμε κι άλλες απορίες που ίσως έχεις...αρκεί αυτή τη φορά να μην έχει να κάνει με νεκρά σκαθάρια και τεζαρισμένες κατσαρίδες (ούτε ο Αρμαγεδδών να ερχόταν, τέτοιο θανατικό!!) :respect::respect::respect:

Όνομα:
    Βασίλης

Έλα ρε παιδιά, μην κάνετε έτσι. Συναντούμε καθημερινά την φθορά και τέλος του κύκλου της ζωής και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως κάθε στιγμή ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία να επέμβουμε στα πράγματα ain:

και συνεχίζω....
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Όνομα:
    ΕΦΗ

εμένα πάλι...χωρίς συγκεκριμμένο λόγο με αγριεύουν λίγο οι πεταλούδες αν τις δω από κοντα...νιώθω να ανατριχιάζω...

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by erefiam View Post
    Roadrunner, έχεις δίκιο σε αυτό που λες περί κάρμα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, όμως μην μου πεις ότι κανείς από εσάς δεν έχει κάποιο λόγο για να αισθάνεται έτσι, κι είστε όλοι... αλάνθαστοι;
    Σαφώς δεν με θεωρώ αλάνθαστη, μάλλον το αντίθετο
    Θεωρώ ότι εχω κάνει λάθη τα οποία πληρώνω και θα πληρώσω ενδεχομένως στο μέλλον.Ωστόσο ποτέ δεν ένιωσα οτι επιβαρύνω το κάρμα μου ή την ψυχή μου σε σχέση με έντομα, καθώς δεν ασπάζομαι τον Βουδισμό,αν και αποφευγω να "πειράξω" οποιοδήποτε πλάσμα αν δεν ειναι απαραίτητο να το κάνω.
    Αντιθέτως έχω νιώσει οτι "επιβαρύνω" την ψυχή μου όταν άθελα ή ηθελημένα έκανα κάτι που είχε αρνητικό αντίκτυπο σε κάποιον άλλο άνθρωπο.

Σχετικά με την φύση, τις πεταλούδες και όλα τα ζωντανά, κατανοώ ότι η ζωή κάνει τους κύκλους της είτε μας άρέσει είτε όχι. Όμως ποτέ δεν χρειάστηκε ένα έντομο να μου θυμίσει τα λάθη που έχω διαπράξει, τα κουβαλάω σαν βιώματα και προσπαθω να μην τα επαναλάβω.

Τέλος σχετικά με το θέμα των απαντήσεων είναι θέμα χρόνου και διάθεσης.Οποιος μπορεί και επιθυμεί απαντά στον χρόνο που τον βολευει.
    Επίσης κάτι ακόμα....Ο βουδισμός, Ινδουισμός και οι περισσότερες ανατολικές θρησκέιες διδάκουν την υπομονή και την καρτερία...
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Έχει κακό κάρμα μια νεκρή πεταλούδα;

Με αυτα και με τα αλλα..ονειρευομουν νεκρες πεταλουδες χθες..τι σου κανει το υποσυνειδητο παντως ε...???οτι πληροφορια δεχεται..τσουκου τσουκου την αποθηκευει..και παρε να εχεις μετα ονειρα....:bigsmile::bigsmile:

8. Re: Έχει κακό κάρμα μια νεκρή πεταλούδα;

Κοριτσάκι γλυκό,απαντάω γιατί πάντα με μάγευαν και με μαγεύουν οι πεταλούδες...Αντίθετα με άλλους πιστεύω πως ό,τι ζωντανό σ'αυτόν τον πλανήτη (γιατί αυτόν κατοικούμε)οφείλουμε να το σεβόμαστε κι αν όχι να το φροντίζουμε έστω να μη δυσκολεύουμε την ύπαρξή του...πιστεύω πως ένας άνθρωπος που δεν σέβεται ένα μυρμήγκι, όταν δεν τον βλέπουν δεν θα σεβαστεί ούτε ένα μωρό...
    Δεν καταλαβαίνω γιατί τους ανθρώπους τους φοβίζει-ξενίζει-κουράζει-ξενερώνει η λέξη " μεταφυσικό" ή η λέξη "τυχαίο"...εμείς δίνουμε το ρυθμό και την ουσία σε κάθε εικόνα που μπορεί να γεννήσουν μέσα μας...Μη φοβάσαι τίποτα και μην αφήνεις καμιά σκέψη να φυλακίζει τη ζουζουνιά σου!!!!:banana
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Σιχαινομαι τα εντομα!!!και τις πεταλουδες! μ αρεσει να τις βλεπω απο μακρια ή και καθολου δε θα με πειραζε! Σε ζωγραφιες ειναι πολυ ωραιες! Δε σκοτωνω εντομα δε μ αρεσει να σκοτωνω γενικα παρ ολο που ειμαι σκορπιος χιχιχιχι! Σιχαινομαι δε περισσοτερο τα σκοτωμενα εντομα ή σκαθαρια γι αυτο και κατσαριδα να δω στο δρομο δεν υπαρχει περιπτωση να την πατησω! Δε θα μαζευα ποτε σκοτωμενες πεταλουδες ή οτιδηποτε αλλο γιατι το βρισκω μακαβριο και αηδιαστικο και εκτος αυτου νομιζω οτι μια πεταλουδα δε θα ηθελε να κοιτεται μεσα σ ενα τετραδιο! Ελπιζω να σε ικανοποιησε η απαντηση μου παρ ολο που ηταν ασχετη στο μεγαλυτερο αν οχι ολοκληρο μερος της αλλα ειπα να απαντησω αφου αισθανεσαι καλυτερα ετσι ακομα κι αν το θεμα ουτε το ξερω αλλα ουτε και με πολυενδιαφερει
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

:bigsmile: γενικά είχαν πολύ πλάκα οι τελευταίες απαντήσεις.

Aries Engineer, Λυπάμαι που σε έκανα να δεισ πεταλούδες στον ύπνο σου. Ελπίζω μόνο να μην σε κυνηγούσαν.

Τουλάχιστον, προχθές κατάφερα να φωτογραφήσω μια τεράστια κιτρινο-μαυρη-ριγέ, σαν μια που είχα βρει, οπότε τώρα έχω μια λίγο πιο ολοκληρωμένη συλλογή... LOL.

Skorpio - κι εγώ θα το έλεγα αυτό, ότι μια πετάλούδα δεν θέλει να κοιτιέται μέσα σε τετράδιο, αλλά έχω την συνείδησή μου καθαρή,γ ιατί την συνοδεύει ανάλογη αφιέρωση, για να ξέρω ότι έχει παρέα.

Πάντως, τον βουδισμό δεν τον ασπάζομαι, αν αυτό καταλάβατε. Λέγοντας κάρμα, εννοούσα την γενικότερη ενέργεια που υπάρχει είτε το θέλουμε, είτε όχι, ακόμα και σε ένα τόσο δα κομμάτι κρύσταλλο κολλημένο σε ένα τεράστιο βράχο του βουνού.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)