s
Ερωτικά Τρίγωνα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 159

Re: Ερωτικά Τρίγωνα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Κοιτα να δεις πάνω που έφευγα με προκαλέις για μια κουβέντα που τραβάει σε μάκρος. Είναι η κενωνία μας τέτοια που μας έχει μάθει να είμαστε έτσι. Αν αλλάξει η κοινωνία θα αλλάξω και εγώ. Δεν μπορείτε εσείς να ζητάτε τα πάντα από έναν άντρα και αυτός να μην έχει τίποτα :bigsmile: Δεν λέω ότι είναι σωστό, αλλά αφού έτσι είναι ο κόσμος, εγώ τι να κάνω? Ασε που και πολλές γυναίκες το γουστάρουνε αλλά δεν το λένε επειδή θέλουν να δείξουν ότι είναι προοδευτικές! Το ζήτημα είναι να μπορείς να συντηρεις 2-3 γυναίκες και όχι αν είναι αυτό σωστό.:nuts:

Εμ είπες και συ ΤΟ θεϊκό, στο οποίο κάθε γυναίκα θα σταματούσε και θα ζητούσε εξηγήσεις!!!!

Η κΕνωνία μας μπορεί να αλλάξει... αλλά και να μην αλλάξει δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείς τους κανόνες των άλλων εφόσον δε το θέλεις. Σωστά; Αν περιμένεις την αλλαγή της κοινωνίας, θα περιμένεις για πολύ! Και γιατί παρακαλώ δεν κάνεις το βήμα πρώτος εσύ ο ίδιος να την αλλάξεις;;;;; Φοβάσαι την ευθύνη της αλλαγής; Ή φοβάσαι μήπως αποτελέσεις την εξαίρεση στον κανόνα και σε βλέπουν οι άλλοι σαν τον παρεκκλίνοντα;;;

Και τι παίζουμε εδώ πέρα;; Το παιχνιδάκι του "όλα ή τίποτα" ;;;;;

(αναφερόμενη σε β' πρόσωπο δεν σημαίνει ότι απευθύνομαι αποκλειστικά σε σένα, έτσι; Μην το πάρεις προσωπικά το θέμα :embarrest )

Quote Originally Posted by kia View Post
    Η κΕνωνία μας μπορεί να αλλάξει... αλλά και να μην αλλάξει δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείς τους κανόνες των άλλων εφόσον δε το θέλεις. Σωστά;
    Ανάλογα πως το βλέπει κανείς. Καμια φορά είναι καλύτερο να είσαι δεύτερος η και τρίτος. Εκτός αυτού, μόνος σου δεν κάνεις τίποτα, πρέπει να σε στηρίξουν αυτοί που θα βιώσουν θετικά την αλλαγή. Αν οι γυναίκες εξακολουθούν να στηρίζουν τις απόψεις που διατηρούν την κατάσταση, συγνώμην αλλά δεν φταίω εγώ

Αν περιμένεις την αλλαγή της κοινωνίας, θα περιμένεις για πολύ!
    Να σου πω την αλήθεια δεν με πολυχαλάει :toung:

Και τι παίζουμε εδώ πέρα;; Το παιχνιδάκι του "όλα ή τίποτα" ;;;;;
    Μάλλον εννοείς όλες η τίποτα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ok το έπιασα το νόημα :bigsmile: :bigsmile:

Τότε και μεις οι γυναίκες καιρός να πούμε σε μια ανάλογη περίπτωση, " Όλους ή κανέναν " Να ζητήσουμε την αποκλειστικότητα φυσικά και των δύο και των τριών και των τεσσάρων ει δυνατόν! :toung: Ίδια μέτρα και ίδια σταθμά

Όνομα:
    Φυλλένια

Λοιπόν, εγώ θα πάρω το ΖΟΝG με τα ... τρία-τέσσερα τρίγωνα μαζί γιατί είμαι σίγουρη πως θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το οι Χιώτες παν δυό-δυό!
    Ισότιμες σχέσεις!Ενας για όλους και όλοι για έναν!!!
    Εχει δίκιο ο Μητσάκος, όχι μόνο μπορεί να μας αρέσει αλλά ίσως να είναι και πιο λειτουργικός ως τρόπος ζωής...

:nuts: :nuts:
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Anastasy View Post
    ... Ή πόσες φορές έχουμε δεχτεί φλερτ απο κάποιον δεσμευμένο? ...
    ... Στα ερωτικά τρίγωνα είμαστε ΟΛΟΙ θύματα!! ...
    Ευθύνη και των δύο αφού ξεκινούν ιστορίες ενώ έχουν ανοιχτά γραμμάτια!

Σχεδόν όλοι. Οι δυό σας είχατε και τη γλύκα να σας κρατάει όρθιους. Την άλλη την ρώτησες?

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by gwrgina25 View Post
    ... Δεν μπορώ να πω ότι ένιωθα τύψεις για την άλλη κοπέλα όσο για τον πρώην φίλο μου τον οποίο και κορόιδευα ουσιαστικά αφού η καρδιά και το μυαλό μου ήταν αλλού πλέον...

... Δεν στεναχωρέθηκα για την πολύχρονη σχέση που έχασα...
    Κρίμα. Μήπως θα ήταν δόκιμο να ξηγηθείς μαζί του?

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Μπα, δεν το νομίζω. Σου είχε περάσει από το μυαλό να μιλήσεις σε εκείνη και να της εξηγήσεεις? Μπορεί να έιχατε την δυνατότητα να είστε και οι τρεις μαζί. Στον έρωτα τίποτα δεν είναι ανήθικο αμα το θέλουν και οι δύο (η οι τρεις η οι τέσσερις η όσοι είναι τελος πάντων)
    Σε βλέπω να στολίζεις ΚΤΕΛ !!!
    ...μην πετάξεις τα ρύζια… με τόσα στόματα... :clapping:

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by kia View Post
    ok το έπιασα το νόημα :bigsmile: :bigsmile:

Τότε και μεις οι γυναίκες καιρός να πούμε σε μια ανάλογη περίπτωση, " Όλους ή κανέναν " Να ζητήσουμε την αποκλειστικότητα φυσικά και των δύο και των τριών και των τεσσάρων ει δυνατόν! :toung: Ίδια μέτρα και ίδια σταθμά
    Πάλι έγραψες μεγάλε ... σωστή !

Υ.Γ1 Καλά έ ... προφυτικό το avatar! Όπου τρείς και τρικυμία!
    Υ.Γ2 Εγώ πάντως προτιμώ τα τρίγωνα Πανοράματος!

Quote Originally Posted by e k View Post
    Κρίμα. Μήπως θα ήταν δόκιμο να ξηγηθείς μαζί του?
    Και βέβαια εξηγήθηκα μαζί του και του εξήγησα τους λόγους που δεν μπορούσαμε πλέον να είμαστε μαζί...

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by gwrgina25 View Post
    Και βέβαια εξηγήθηκα μαζί του και του εξήγησα τους λόγους που δεν μπορούσαμε πλέον να είμαστε μαζί...
    Αυτό απαλύνει πολλά. Και έτσι πρέπει. Μπράβο

Page 2 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)