s
Προειδοποιητικοί κανόνες στην Ωριαία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23
    Όνομα:
    cancerian

Re: Προειδοποιητικοί κανόνες στην Ωριαία

Επιπροσθετως θα ηθελα να σημειωσω οτι οταν εχουμε ενα θεμα ερωτικου περιεχομενου που θα αφορα η ερωτηση , αναμμεσα σε 2 ατομα , στις περισσοτερες των περιπτωσεων και σε ενα εντυπωσιακο βαθμο θα βρουμε οτι οι κυβερνητες αντιπροσωπευονται απο τον Αρη κ Αφροδιτη και οι ακμες των οικων των σημειοδοτων θα βρισκονται σε Ταυρο / Σκορπιο , Κριο / Ζυγο

Όνομα:
    Τίνα

Καλησπερα να συμπληρωσω και γω οτι οταν το ερωτημα εχει να κανει με θεμα ερωτικο συνηθως κοιταμε τον 5 οικο που ειναι τα ερωτικα μας,αν για πχ η ερωτηση ειναι αν ο ταδε με σκεφτεται, με θελει,κτλ κοιταμε τον 5. τον 7 οικο τον κοιταμε για συζυγο,η για σχεση συμβιωσης που ειναι σαν γαμος.Βεβαια καποιοι Αστρολογοι δινουν βαρυτητα και για τα δυο ερωτηματα στον 7 και αυτο γιατι ο 7 απο μονος του ειναι η σχεση. Εγω προσωπικα τα εχω διαχωρισει τα ερωτηματα εκτος αν η ερωτηση ειναι η εξης. Με την σχεση που εχω θα προχωρησουμε σε γαμο?Σε αυτην την περιπτωση σαφως κοιταμε και τον 5 και τον 7 οικο και ολα τα αλλα βεβαια που πρεπει να κοιταμε στα Ωριαια ερωτηματα.

Τι να πω...
    'Ενα πολύ μεγάλο μπράβο!!! στο μέλος cancerian, που γράφει τόσο ωραία και αξιόλογα άρθρα.

Συνεχίστε έτσι και αν μπορείτε, αναφερθείτε σας παρακαλώ και σε μερικά θεματάκια για αρχάριους με την αστρολογία..

Χρόνια Πολλά σε όλους!!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by blondiebebe View Post
    Τι να πω...
    'Ενα πολύ μεγάλο μπράβο!!! στο μέλος cancerian, που γράφει τόσο ωραία και αξιόλογα άρθρα.

Συνεχίστε έτσι και αν μπορείτε, αναφερθείτε σας παρακαλώ και σε μερικά θεματάκια για αρχάριους με την αστρολογία..

Χρόνια Πολλά σε όλους!!
    Σε ευχαριστω πολυ φιλη μου !
    Ελπιζω και τα αλλα αθρα μου περι ωριαιας να σου φανουν το ιδιο αξιολογα και ωραια!

Μια ερώτηση για τη Σελήνη σε κενή πορεία: Βλέπουμε μόνο τις όψεις που εκτιμάμε στην ωριαία δηλαδή τρίγωνα αντιθέσεις εξάγωνα κλπ ή επίσης χιαστί, 45 κλπ? Και μόνο με τους πλανήτες της ωριαίας ή και Ποσειδώνα, Πλούτωνα??

Όνομα:
    διδυμινα

καταπληκτικο αρθρο...μπραβο!και επικαιρο λογω της εντονης στροφης των μελων του σαιτ στην ωριαια ειδικα τον τελευταιο καιρο..ευχαριστουμε !μια απορια σχετικη εχω..πως βρισκουμε των κυβερνων πλανητη της ωρας??και πως τον κυβερνων πλανητη της ημερας που θεσαμε το ερωτημα??υπαρχει καποιος πινακας σχετικος μεσα στο σαιτ??και τελος πως βρισκουμε αν δυο πλανητες ειναι συμβατοι μεταξυ τους,απο τα στοιχεια και τισ ιδιοτητες τους??

Αν στον χάρτη της ωριαίας, η σεληνη είναι σε σύνοδο με τον ¨Ηλιο, δεν διαβάζουμε τον χάρτη? Τη σελήνη την θεωρούμε πάντα δείκτη του χάρτη, οπότε την θεωρούμε καμμένη???

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ View Post
    Αν στον χάρτη της ωριαίας, η σεληνη είναι σε σύνοδο με τον ¨Ηλιο, δεν διαβάζουμε τον χάρτη? Τη σελήνη την θεωρούμε πάντα δείκτη του χάρτη, οπότε την θεωρούμε καμμένη???
    Γεια σου Λουλουδενια μου.
    Απ το βιβλιο που διαβαζω , η καυση της σεληνης ειναι απ τα χειροτερα.
    Συγνωμη, που σε στεναχωρω .

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Quote Originally Posted by ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ View Post
    Καλησπέρα Λουλουδένια!!

Μόλις διαπίστωσα από το βιβλίο της Γιαννακοπούλου ότι η σύνοδος του ήλιου με πλανήτη όταν αυτή δεν ξεπερνά σε ανοχή τα 17΄, ο πλανήτης (και η Σελήνη) θεωρείται ηλιόφωτος ή αλλιώς cazimi και είναι πολύ τυχερός, η δύναμή του ενισχύεται και βαθμολογείται με +5.

Οπότε προχώρα ακάθεκτη!!!

Δ.Κ

Quote Originally Posted by Dimitraq View Post
    Καλησπέρα Λουλουδένια!!

Μόλις διαπίστωσα από το βιβλίο της Γιαννακοπούλου ότι η σύνοδος του ήλιου με πλανήτη όταν αυτή δεν ξεπερνά σε ανοχή τα 17΄, ο πλανήτης (και η Σελήνη) θεωρείται ηλιόφωτος ή αλλιώς cazimi και είναι πολύ τυχερός, η δύναμή του ενισχύεται και βαθμολογείται με +5.

Οπότε προχώρα ακάθεκτη!!!

Είσαι σίγουρη Δήμητρα? Η Έφη έχει αντίθετη άποψη. Εγώ νομίζω ότι καίγεται!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)