s
Τα «καβούρια» οι «σπάγκοι» και οι υπόλοιπες τσέπες του ζωδιακού! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 71
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Τα «καβούρια» οι «σπάγκοι» και οι υπόλοιπες τσέπες του ζωδιακού!

Σαν τοξοτινα θα ελεγα οτι προσεχω
    δεν ειμαι σπαταλη

τα οικονομικα μου τωρα ειναι καλα δεν μου λειπει τιποτα
    αλλα δεν κανω περιττα .και ασκοπα εξοδα
    κανω ερευνα αγορας κανω παζαρια στις τιμες

δωρα ακριβα θα κανω στα παιδια μου και συζυγο:love και σε ανθρωπους που εχουν προβλημα
    στους αλλους αναλογα χωρις να ξεφευγω στα ποσα..

ακμη 2ου σκορπιος χαχαχα!!
    παντα εχω κρυμμενα λεφτα μα 500 ευρω μα 1000
    δεν το ξερει κανεις στο σπιτι -σε κρυψωνα χιχιχιχ!!!!![εντελως σκορπισιο αυτο!!!!!!]
    ]για ωρα αναγκης βρε αδερφε.:nuts:.\

ο 2ος του 2ου αιγωκερως χεχεχεε!!!
    παντα σκεφτομαι το μετα..το αυριο..
    συνετη πιστευω οτι ειμαι ,
    το να αγορασω μια κρεμα προσωπου 200 ευρω
    [αν και μπορω] το θεωρω σπαταλη

..
    αλλα ετσι σκεφτομαι ετσι ειμαι!!:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Μην υπολογίζετε σε εμένα, είμαι νυμφευμένος
    Οτι τι δηλαδη? Το εχεις για εμποδιο ?Πλεον ολα εχουν γινει ...

Πως το ελεγε ο Καλλιβωκας στο" μια τρελλη -τρελλη οικογενεια "

Γαμος -διαζυγιο ενα σκαλοπατι
    Αρραβωνας -γαμος -διαζυγιο δυο σκαλοπατια :toung:

Εδω αγαπητοι μου .στην τρυπιοχερα.Ωροσκοπο λεοντα ,σεληνη κριο σε τετραγωνο με τον δια και αφροδιτη στο τοξοτη .Και δινω και υπερβαλλω και δεν βλεπω που τα δινω .Φατε ταλληρα !

Quote Originally Posted by hattie23 View Post

Εδω αγαπητοι μου .στην τρυπιοχερα.Ωροσκοπο λεοντα ,σεληνη κριο σε τετραγωνο με τον δια και αφροδιτη στο τοξοτη .Και δινω και υπερβαλλω και δεν βλεπω που τα δινω .Φατε ταλληρα !
    Σε μένα αν θέλετε πάντως να "διεύκολύνω΄' νομικά τα πράγματα....

Τι να πω εγώ... αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω... λες "αααα αυτή θα έχει απόθεμα..." μετά σταδιακά βλέπεις μια ¶φρο στον Υδροχόο να κοιτά διάφορα σε βιτρίνες... και πάλι λες "οκ μια άφρο δεν φέρνει και οικονομική κρίση" αλλά τι τα θες που αμέσως μετά η Σελήνη στα ψάρια σε κοιτά με γουρλωμένα μάτια και σου ζητά να της πάρεις κανα βιβλιαράκι... (μην φρικάρετε, αυτό ειναι το φετιχ μου... προχθές εσκασα πολλά για βιβλία)

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Σε μένα αν θέλετε πάντως να "διεύκολύνω΄' νομικά τα πράγματα....

Τι να πω εγώ... αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω... λες "αααα αυτή θα έχει απόθεμα..." μετά σταδιακά βλέπεις μια ¶φρο στον Υδροχόο να κοιτά διάφορα σε βιτρίνες... και πάλι λες "οκ μια άφρο δεν φέρνει και οικονομική κρίση" αλλά τι τα θες που αμέσως μετά η Σελήνη στα ψάρια σε κοιτά με γουρλωμένα μάτια και σου ζητά να της πάρεις κανα βιβλιαράκι... (μην φρικάρετε, αυτό ειναι το φετιχ μου... προχθές εσκασα πολλά για βιβλία)

Καλά έκανες μάτια μου! Τα χρήματα των βιβλίων ποτέ δεν είναι σπατάλη! Είναι επένδυση!(άντε και των κοσμημάτων!)

Quote Originally Posted by hattie23 View Post

Δεν ξέρεις πως ο ανοιχτοχέρης στα χρήματα είναι και ανοιχτοχέρης στα αισθήματα?
    Μη μασάς κούκλα μου!
    Να ξέρεις πως όσοι ανοίγουν τα χέρια τους στους άλλους, πάντα παίρνουν ευλογία από το Θεό!

Η αλήθεια είναι ότι ο σκορπιός θα μπορούσε να ήταν και πιο ψηλά!Είναι από τους ''φειδωλούς'' του ζωδιακού!Και που να είσαι παντρεμένος με ταύρο και ωροσκόπο τοξότη!Να φανταστείτε πως η μητέρα μου(σκορπίνα)κατηγορεί μονίμως τον πατέρα μου(ο προαναφερθείς και υπέροχος ταύρος) ως σπάταλο!Και μιλάμε για άνδρα που είναι είδος προς εξαφάνιση!μετά απο 25 χρόνια γάμου δεν ξεχνά ούτε γιορτές ούτε γενέθλια ούτε επετείους και αγοράζει όχι μόνο δώρα τσουχτερά αλλά κυρίως κομψά!(ο ταύρος γνωστός για την αναπτυγμένη αισθητική και δη ο συγκεκριμένος ταύρος έχει και σελήνη στο ζυγό!)Και τότε η "οικονόμα' σκορπίνα κλαίει τα λεφτά που έκαναν φτερά!Και δεν της φτάνει αυτός έχει και μένα που τρελαίνομαι να κάνω δώρα και στον εαυτό μου και ιδίως σε φίλους κ σ αυτούς π αγαπώ!:bigsmile: Τι να πω τάσσομαι υπέρ των ανοιχτοχέρηδων,γενναιόδωρ ν,γαλαντόμων ενίοτε σπάταλων και ''ελαφροχέρηδων όλου του κόσμου!Εξάλλου ποια η διαφορά του πλούσιου που δεν τα χαίρεται και τα κάνει μασούρια από εκείνον που δεν τα έχει καν?Ν απαντήσω?Ουδεμία!

Quote Originally Posted by a8nva888 View Post
    Η αλήθεια είναι ότι ο σκορπιός θα μπορούσε να ήταν και πιο ψηλά!Είναι από τους ''φειδωλούς'' του ζωδιακού!Και που να είσαι παντρεμένος με ταύρο και ωροσκόπο τοξότη!Να φανταστείτε πως η μητέρα μου(σκορπίνα)κατηγορεί μονίμως τον πατέρα μου(ο προαναφερθείς και υπέροχος ταύρος) ως σπάταλο!Και μιλάμε για άνδρα που είναι είδος προς εξαφάνιση!μετά απο 25 χρόνια γάμου δεν ξεχνά ούτε γιορτές ούτε γενέθλια ούτε επετείους και αγοράζει όχι μόνο δώρα τσουχτερά αλλά κυρίως κομψά!(ο ταύρος γνωστός για την αναπτυγμένη αισθητική και δη ο συγκεκριμένος ταύρος έχει και σελήνη στο ζυγό!)Και τότε η "οικονόμα' σκορπίνα κλαίει τα λεφτά που έκαναν φτερά!Και δεν της φτάνει αυτός έχει και μένα που τρελαίνομαι να κάνω δώρα και στον εαυτό μου και ιδίως σε φίλους κ σ αυτούς π αγαπώ!:bigsmile: Τι να πω τάσσομαι υπέρ των ανοιχτοχέρηδων,γενναιόδωρ ν,γαλαντόμων ενίοτε σπάταλων και ''ελαφροχέρηδων όλου του κόσμου!Εξάλλου ποια η διαφορά του πλούσιου που δεν τα χαίρεται και τα κάνει μασούρια από εκείνον που δεν τα έχει καν?Ν απαντήσω?Ουδεμία!
    Να αγειάσει το στόμα σου κορίτσι μου,και να χαίρεσαι το μπαμπά σου! Η αφεντομουτσουνάρα μου, ταύρος με ωρ. στην αλλαγή τοξότη/αιγόκερω και σελήνη σε τοξότη, τρελαίνομαι να κάνω δώρα σε όσους αγαπάω! Όμως να μην ξεχνάμε και την ταυρίσια φύση μας,όταν έρχονται οι λογαριασμοί στο σπίτι τους πληρώνω αμέσως και όχι την τελευταία ημέρα. Επίσης, δεν ξεχνούμε ποτέ την αποταμίευση, εστω και 50 ευρώ είναι επιτυχία στις μέρες μας!:bigsmile:

Ενα θα σας πω... αντρας αιγόκερως με ωροσκοπο ζυγό...

Απολαμβάνει να σπαταλούν οι άλλοι λεφτά για χάρη του.. ειδικά αν αφορά την τελευταία κολεξιον υποδημάτων prada....:blink:

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ενα θα σας πω... αντρας αιγόκερως με ωροσκοπο ζυγό...

Απολαμβάνει να σπαταλούν οι άλλοι λεφτά για χάρη του.. ειδικά αν αφορά την τελευταία κολεξιον υποδημάτων prada....:blink:

Αμάν ! που τον βρήκες κορίτσι μου??? Καλύτερα να τον ταίζεις παρα να τον ντύνεις!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Αμάν ! που τον βρήκες κορίτσι μου??? Καλύτερα να τον ταίζεις παρα να τον ντύνεις!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Αμ δεν τον βρηκα εγω... μου τον φύλαγαν για kinder εκπληξη...:toung:

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Να αγειάσει το στόμα σου κορίτσι μου,και να χαίρεσαι το μπαμπά σου! Η αφεντομουτσουνάρα μου, ταύρος με ωρ. στην αλλαγή τοξότη/αιγόκερω και σελήνη σε τοξότη, τρελαίνομαι να κάνω δώρα σε όσους αγαπάω! Όμως να μην ξεχνάμε και την ταυρίσια φύση μας,όταν έρχονται οι λογαριασμοί στο σπίτι τους πληρώνω αμέσως και όχι την τελευταία ημέρα. Επίσης, δεν ξεχνούμε ποτέ την αποταμίευση, εστω και 50 ευρώ είναι επιτυχία στις μέρες μας!:bigsmile:
    E..εντάξει μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο!Στους λογαριασμούς μας είμαστε συνεπείς!Και εγώ ωροσκόπο ταύρο έχω και ξέρω!Και θα έλεγα ότι βάζω εύκολα το χέρι μου στην τσέπη ειδικά για τους δικούς μου ανθρώπους!Είμαστε και εργατικοί!Τα πρώτα μου χρήματα τα έβγαλα φέτος ως φοιτήτρια κάνοντας μαθήματα σε πιτσιρίκια και μόλις τα έπιασα στα χέρια μου έκανα δώρα σε όλους όσους αγαπώ και στη φειδωλή μου-μαμά-σκορπίνα!Βέβαι όταν έιδε τι πήρα στην κολλητή μου που είχε τη γιορτή της κόντευα<<να τη χάσω!>>Μάλιστα αναφώνησε εκείνη το άρωμα που σου είχε πάρει δεν έκανε ούτε 15 ευρώ!Αχ ρε μαμά!Αχ ρε μαμά....ευτυχώς που σ αγαπώ και στα συγχωρώ όλα:bigsmile:

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)