- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 19 of 19
-
22-09-2010, 02:20 AM #11
Re: Συζητηση για οψεις την χρονια που παντρευτήκατε!!!
Κάτι σου ξέφυγε φιλενάδα. "Ουρανός transit στον Σκορπιό σε τρίγωνο με Ήλιο Αφροδίτη στον Καρκίνο" μας έγραψε η ¶ννα (συγνώμη για τον ενικό ¶ννα. Παίρνω το θάρρος της κοινώτητάς μας. Ελπίζω να είναι οκ...)
Ανυπομονώ να συγκεντρώσουμε τα στοιχεία και να δούμε τι «παίζει» με το θεματάκι. Πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό. Πολύ!
Α! Και για το Β.Δ έχω τρελή αγωνία να δω πως "παίζει".
Πληροφορία χωρίς χρέωση: Πάντως μία έντονη και χαρακτηριστική σχέση της ζωής μου είχε ξεκινήσει με Β.Δ στον 7ο οίκο μου και σύνοδο με την Σελήνη μου και την ακμή του 7ου. 5 έντονα χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο. Αξέχαστα!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
22-09-2010, 02:26 AM #12
όχι όχι...δε μου ξέφυγε...το είδα...για αυτό και μίλησα για έντονο Ουρανό στο προοδευτικό και ηλιακό τόξο..γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ο transit Ουρανός ενεργοποίησε τις όψεις που έκανε η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο προοδευτικό και στο ηλιακό τόξο με ωροσκόπο και άλλους πλανήτες....απλώς θα περίμενα μία πιο έντονη επιρροή του Ουρανού στα εν λόγω συστήματα τα οποία νομίζω ότι αρχικά τουλάχιστον έχουν περισσότερη σημασία ως προς την εκδήλωση του γεγονότος και όχι τόσο ένας transit...μάλλον όμως κάνω λάθος... :embarrest
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
22-09-2010, 02:35 AM #13
Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. Το πόσο μεγάλη σημασία έχει ο προοδευμένος ή η Ηλιακή επιστροφή ή ο γενέθλιος, είναι μια εκτίμηση που την κάνεις σύμφωνα με τον συνδυασμό των δεδομένων.
Όταν έχεις τους χάρτες μπροστά σου, τότε βλέπεις τι είναι αυτό που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου. :wink2:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
22-09-2010, 02:36 AM #14
Καταρχήν όταν μιλάμε για αμοιβαία υποδοχή είναι σαν να λέμε ότι οι πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχουν πλανήτες σε αμοιβαία υποδοχή και είναι θετική ένδειξη.
Για παράδειγμα σ' ένα ωραίο αν ο κυβερνήτης του ερωτόντος δεν σχηματίζει όψη με τον σύντροφο αλλά οι κυβερνήτες τους είναι σε αμοιβαία υποδοχή , είναι θετικό για το ωριαίο.
Κάτια στον χάρτη μου η Αφροδίτη δεν έχει όψη με τον Ουρανό, βρίσκονται μόνο σε αμοιβαία υποδοχή και σε παραλληλία. Οταν σχηματίζει όψη η Αφροδίτη με τον Ουρανό από τα προγνωστικά συστήματα, διελεύσεις κτλ. αυτομάτως ενεργοποιείται η Αφροδίτη μου με Ουράνιο τρόπο, φέρνει Ουράνια γεγονότα. . Φυσικά κάθε τρεις και λίγο δεν παντρεύομαι σε δημαρχείο όμως τα γεγενότα είναι καθαρά Ουράνια.
Εσένα τα γεγονότα αυτά (Ουράνια) έρχονται κάθε φορά που ενεργοποιείται το τρίγωνο.
Με το τρίγωνο που έχεις λογικά όι σχέσεις ξεκινούν εγκεφαλικά, μοιράζεσαι τον εαυτό σου καλύτερα όταν είσαι με το ένα πόδι μέσα στην σχέση και το άλλο έξω. Όταν στενεύουν τα περιθώρια εύκολα διαλύονται οι σχέσεις που δεν βασίζονται στα ίσα δικαιώματα και των δύο ενώ γενικά οι σχέσεις σου έχουν κάτι το ασυνήθιστο.
Εσύ εδώ κι ο σύντροφος να σκαρφαλώνει τον Όλυμπο.
Αρκετά δημοφιλής πρέπει να είσαι στον φιλικό σου περίγυρο, εκκεντρική κι ελκυστική για τους υποτιθέμενους φίλους σου.
Πάντως ο άντρας μου που έχει τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού πήρε γυναίκα αστρολόγο με πολιτικό γάμο.
Νομίζω πως ο δήμαρχος, είναι ταμάμ για την περίπτωση σου και με Ουρανό στον 7ο? σε βλέπω Πρώτη Κυρία
ΥΓ Τελευταία πως καταφέρνουμε και βγαίνουμε οφ τόπικ????
-
22-09-2010, 02:53 AM #15
Και μόνο με αυτό «Αρκετά δημοφιλής πρέπει να είσαι στον φιλικό σου περίγυρο, εκκεντρική κι ελκυστική για τους υποτιθέμενους φίλους σου» έχω κλείσει ως γυναίκα Τίνα!!!!
Πέρα από την πλάκα, τι να σου πω; Και να με ήξερες, τόσο καλά δεν θα περιέγραφες αυτά που ισχύουν για την ζωή μου.
Οι σχέσεις μου επεισοδιακές και σίγουρα είχαν όλα τα εκκεντρικά χαρακτηριστικά. Διαφορά ηλικίας… Σκοτεινές ιστορίες… Καλλιτέχνες… Ας τα να πάνε! Επίσης λόγω δουλειάς επώνυμοι φίλοι… Τι να πω;
Πάντως δεν ήξερα ότι η φύση της όψης είναι σαν να είναι οι πλανήτες σε σύνοδο.
Ευχαριστούμε για την πληροφορία.
ΥΓ: Το συμπέρασμα είναι ότι τα οφ τόπικ είναι χρήσιμα και δημιουργικά!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
22-09-2010, 01:37 PM #16
Λοιπόν ξεκινάω......
Στο solar arc καταρχήν ο ήλιος μου έκανε σύνοδο με την Ηρα μου, η σελήνη μου σύνοδο με τον ωροσκόπο μου, η αφροδίτη μου σύνοδο με τον αρη μου και εξάγωνο με τον ουρανο, ο Διας σύνοδο με τον ποσειδώνα που ειναι οι κυβερνήτες του 1ου μου, ο ποσειδώνας σύνοδο με την Ηρα και η Ηρα σύνο με την σελήνη... ( η σελήνη ειναι κυβερνήτης του 5ου μου).
Στον προοδευτικό χάρτη η σελήνη έκανε συνοδο με την σελήνη μου και ο Β. δεσμος σύνοδο με το Vertex μου.
Στην ηλιακή επιστροφη ο ωροσκόπος στον ζυγο πηγαίνει στον 7ο γενέθλιο και η αφροδιτη κυβερνητης του ωροσκοπου βρίσκεται στον 10ο γενεθλιο οικο (συγκυβερνήτης). Ο γενεθλιος ωροσκόπος πεφτει στον 7ο ηλιακής. Ο 4ος ηλιακής πέφτει στον 10ο γενέθλιο και ο κυβερνήτης του 4ου ο κρόνος πέφτει στον 7ο γενέθλιο και στον 1ο ηλιακής. Ο κυβερνήτης του 10ου μου Δίας πεφτει στον 5ο ηλιακής και κάνει σύνοδο με την σεληνη κυβερνήτη του γενεθλιου 5ου. Η αφροδίτη ηλιακής εκανε σύνοδο με γενεθλιο ηλιο, ποσειδωνα, μεσουράνημα.
Απο διελεύσεις είχα δια, ουρανο και αφροδιτη στον 1ο μου και κρόνο στον 7ο που ειναι συγκυβερνητης του 7ου μου. Ο ήλιος εκανε εξαγωνο με την αφροδιτη και ο διας εκανε εξαγωνο με την αφροδιτη μου και τελος ο β.δεσμος εξαγωνο με τον ωροσκοπο μου.
Τον δεκεμβριο ο Δίας solar arc θα κανει σύνοδο με τον ήλιο μου. Μαλλον θα το βαλω αυτο το φανταστικο νυφικο που θελώ χαχαχαχαχαχα
-
22-09-2010, 06:33 PM #17
Έχεις δίκιο Μαράκι μου,
Αισθάνθηκα ότι σας έχω κουράσει αρκετά γι αυτό δεν επεκτάθηκα στις ατελειώτες όψεις προοδευτικών, ετήσιων και transit.
O Ουρανός του Ηλιακού τόξου, έκανε σύνοδο με το μεσοδιάστημα Ερμή / Ποσειδώνα, ο Ερμής κυβ. του ωροσκόπου και του μεσουρανήματος και ο Ποσειδώνας του 7ου μου. Και σύνοδο πάλι με το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα / νότιου δεσμού.
Ο ίδιος Ουρανός έκανε ένα ανοιχτό τρίγωνο, με δύο μοίρες απόκλιση, προσεγγίζουσα όμως, με την Σελήνη την γενέθλια και ακριβείας τρίγωνο με τον transit β. δεσμό
Ο δε transit Ουρανός έκανε τρίγωνο με τη γενέθλια σύνοδο Ήλιου Αφροδίτης.
Και ο ετήσιος Ουρανός έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του 7ου
Για το βιαστικό του πράγματος αιτία ήταν η εγκυμοσύνη η οποία στις προετοιμασίες του γάμου η κούραση έφερε την αποβολή, έπαιξε το ρόλο του και ο ¶ρης στην ακμή του 7ου σε τετράγωνο με τον Ερμή μου στο 10ο και δεύτερος κυβερνήτης του 5ου οίκου στον Αιγόκερω. Τι να πρωτογράψω γι αυτό τον ¶ρη. Πάρα πολλοί πλανήτες και τον προοδευτικό και τον γενέθλιο τον ενεργοποιούσαν. :bigsmile:
-
20-10-2010, 02:54 AM #18
Την ημέρα του γάμου μου (ο οποίος έχει λήξει εδώ και 2 χρόνια περίπου, αλλά όχι διαζύγιο ακόμα)
Ο πρ. Ηλιος έκανε ακριβείας τετράγωνο με τον γεν. Αρη και Ωροσκόπο μου και κατ΄επέκταση με το μεσοδιάστημά τους στον ένατο γεν. οίκο στην Παρθένο σύνοδο ( ο πρώην σύζυγος είναι παρθένος)
Ο πρ.& s.arc Ερμής μου σύνοδο με γεν. Μεσουράνημα...
ο s.arc. Κρόνος σύνοδο με γεν. Δία...
ο s.arc. Πλούτωνας σε σύνοδο (με ανοχή λιγότερη των 2 μοιρών) με την γεν. Αφροδίτη μου...
ο s.arc Ποσειδώνας σε ένα ωραιότατο τρίγωνο με την γεν, Αφροδ.
Και προσέξτε ο solar arc. Β.Δ σε πολύ πολύ ακριβείας αντίθεση με τον γεν. Δία & το ίδιο ακριβείας σύνοδο με τον γεν. Πλούτωνα
Την ώρα δε του γάμου ο transit Ωροσκόπος σε πολύ πολύ ακριβείας σύνοδο με τον γεν. ¶ρη και το ίδιο ακριβείας αντίθεση με τον γεν. Ωροσκόπο μου
Σημειώστε δε ότι κανένας transit πλανήτης δεν ήταν εκείνη την ημέρα ανάδρομος...
Όσο για την Ηλιακή επιστροφή ... ο Ωροσκ. της σε σύνοδο με γεν. Αφροδίτη και Αφροδίτη επιστροφής
ο επιστ. Κρόνος σε πολύ πολύ ακριβείας σύνοδο με γεν. Δία και σε τρίγωνο με Επ. Μεσουρ. και επ. Δία (μεγάλο τρίγωνο στην επ. με χαρταετό και στην κεφαλή του τον επ. Ερμή στην παρθένο σε πολύ πολύ ακριβείας σύνοδο με γεν. κλήρο τύχης
έχει και άλλα...αλλά ήδη έγραψα πολλά
Δείχναν γάμο όλα αυτά???
-
11-11-2010, 12:38 PM #19
Καλημέρα και από εμένα,
Μετά από τόσα χρόνια που είμαι μέλος τώρα ανακάλυψα τα ενδιαφέροντα θέματα που μπορώ να βρώ εδώ (μάλλον να κοιτάξω το χάρτη μου!)
Λοιπόν την χρονιά που παντρεύτηκα στην Ηλιακή επιστροφή είχα,
1. Asc solar σε τρίγωνο με τον natal,
2. τον Πλούτωνα κυβερνήτη 7ου natal στον 12ο solar και χωρίς όψεις,
3. την Αφροδίτη κυβερνήτη 1ου στον 1ο solar και σε σύνοδο με το μεσουράνημα,
4. την Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία (είναι και ναταλ όψη) στον 10ο solar και στον 7ο ναταλ,
5. το μεσουράνημα solar σε σύνοδο με την ακμή του 7ου ναταλ,
6. τον κρόνο κυβερνήτη του 1ου solar και του 10ου ναταλ στον 7ο solar και μάλιστα σε αντίθεση με Έρμή και Ήλιο,
7. τον Ουρανό που στο ναταλ κάνει αντίθεση με ωροσκόπο και είναι στην ακμή του 7ου , στο solar είναι χωρίς όψεις (μόνο ένα εξάγωνο με ωροσκόπο ) και στον 2ο οίκο.
Να προσθέσω ότι η Αφροδίτη (3ο Υδροχόου ) και ο Ουρανός (27ο Ζυγού) είναι σε όψη τετραγώνου αλλά και σε αμοιβαία υποδοχή
Στο ηλιακό τόξο τώρα:
1. ο sa ωροσκόπος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του 7ου
Στα προοδευτικά
1. ο asc pr (διδύμους) κάνει τρίγωνο με την ναταλ Σελήνη κυβερν 4ου και τον ναταλ ερμή (κυβερνήτη 2ου,3ου και 6ου) καθώς και με το βέρτεξ,
2. η Αφροδίτη η πρ κάνει ενάμισι με τον ωροσκόπο πρ (ναταλ όψη τετράγωνο)λαο τρίγωνο με τον ¶ρη τον πρ.
αυτά, δεν βλέπω κάτι άλλο προς το παρόν!
:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.