s
παιδια και οικοι - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 33
    Όνομα:
    Τίνα

Re: παιδια και οικοι

μυσπ θα έλεγα να μην είμαστε τόσο απόλυτοι στις αναλύσεις μας. Ένας Κρόνος στον 5ο μπορεί να δηλώνει πολλά περισσότερα...μπορεί να δείχνει εγκυμοσύνη που έρχεται νωρίς στη ζωή ενός ανθρώπου κι ακριβώς επειδή δεν ήρθε με "καθυστέρηση", το παιδί ενδέχεται να το μεγαλώνουν οι παπούδες με αποτέλεσμα οι σχέσεις με τον "κάτοχο" του χάρτη να είναι ψυχρές και απόμακρες. Μπορεί και το αντίθετο, επειδή ήρθε ένα παιδί νωρίς, ο κάτοχος του χάρτη εξαιτίας του παιδιού να στερήθηκε τις απολαύσεις της ζωής, τις εξόδους, τους έρωτες κτλ. για να μεγαλώσει αυτό το παιδί.

Οι ανάδρομοι πλανήτες γενικότερα δέιχνουν καθυστερήσεις χωρίς να αποκλείουν όμως σώνει και καλά μια εγκυμοσύνη. Όσο για τη βεβαιότητα σου........

Εγω κ το αγορι μου που θα παντρευτουμε εχουμε απο κοινου αναδρομο ουρανο στον 5ο εγω εχω αναδρομο κρονο στον 5ο κ αυτος αναδρομο ποσειδωνα στον 5ο, επομενως ειναι στανταρ 2 παιδια.....

επειδή είμαι σίγουρη πως όλες οι άτεκνες γυναίκες του σάιτ ψάχνουν να μετρήσουν πόσους πλανήτες έχουν στον 5ο, θα σου πω, πως μόνο στάνταρ δεν είναι. Ένας Δίας καλά στηριζόμενος σ' έναν χάρτη στον 5ο είναι ικανός από μόνος του να δώσει παραπάνω από δυο ήτρία παιδιά

Κάποιες φορές ισχύει αυτό που λες. Κι εγώ μέσα στον 5ο οίκο δυο πλανήτες έχω και δυο παιδιά έκανα, όμως αυτή η λογική μόνο "στάνταρ" δεν είναι τη στιγμή που συνυπολογίζουμε τον κυβερνήτη του 5ου οίκου, την οικοθεσία και τις όψεις του και φυσικά τη Σελήνη, την οικοθεσία και τις όψεις της.

Καλησπερα σας κ παλι! Καλα να ειστε για την αναλυση τρομαζα με την προοπτικη οι αναδρομοι να επιφερουνε ταραγμενες εγκυμοσυνες

Δίας,ουρανος,ποσειδωνας στον τοξότη στον 5ο οικο αναδρομοι ολοι τους και μια σεληνη στους ιχθυεις στον 8ο οικο σε τετραγωνο με ουρανό-δια 5ου οικου και αντιθεση αφροδιτη 2ου... δεν ειναι μαλλον και πολυ θετικα τα πραγματα απ οτι καταλαβαινω...Καμια θετικη υποστηρικτικη οψη απο σεληνη

Δίας,ουρανος,ποσειδωνας στον τοξότη στον 5ο οικο αναδρομοι ολοι τους και μια σεληνη στους ιχθυεις στον 8ο οικο σε τετραγωνο με ουρανό-δια 5ου οικου και αντιθεση αφροδιτη 2ου... δεν ειναι μαλλον και πολυ θετικα τα πραγματα απ οτι καταλαβαινω...Καμια θετικη υποστηρικτικη οψη απο σεληνη[/QUOTE]

melenia83, όπως προανέφερε και η κ. Ζαχαριάδου, με ανάδρομους πλανήτες μέσα στον 5ο οίκο, δεν αποκλείεται η εγκυμοσύνη. Βρες και μελέτησε όλες τις όψεις του κυβερνήτη του 5ου και των πλανητών που βρίσκονται μέσα στον 5ο. Κοίταξε, επίσης, και τον 11ο οίκο (κυβερνήτη, όψεις, τυχόν πλανήτες μέσα στον 11ο). Δε χρειάζεται και δεν πρέπει να απογοητεύεσαι.
    "Ο αριθμός των όψεων που προσεγγίζουν τον κυβερνήτη του 5ου οίκου είναι ο ενδεχόμενος αριθμός των απογόνων που θα αποκτήσει" (Κόντη, Βασιλική (2012): 61), αυτό διάβασα, βέβαια οι πιο έμπειροι από εμάς, μπορούν να μας πουν τη γνώμη τους.

Όνομα:
    Τίνα

"Ο αριθμός των όψεων που προσεγγίζουν τον κυβερνήτη του 5ου οίκου είναι ο ενδεχόμενος αριθμός των απογόνων που θα αποκτήσει" (Κόντη, Βασιλική (2012): 61), αυτό διάβασα, βέβαια οι πιο έμπειροι από εμάς, μπορούν να μας πουν τη γνώμη τους.

Παιδιά όλα αυτά είναι ενδείξεις κατά προσέγγιση και όχι κανόνες.....ο κυβερνήτης του 5ου μου πάντως, 3 όψεις σχηματίζει κι αυτές αποκλίνουσες...στα δυο παιδιά έμεινα και σκοπεύω να παραμείνω.

Κάπου κάποτε διάβασα (ούτε και θυμάμαι που) πως οι προσεγγίζουσες όψεις του Ήλιου δείχνουν πόσους γάμους θα κάνει μια γυναίκα. Σ' αυτή την περίπτωση σκέφτομαι, πως στην ηλικία που βρίσκομαι .... προλαβαίνω να παντρευτώ άλλες δυο φορές ακόμη μιας και ο Ήλιος μου έχει τρεις όψεις μπροστά του

κ. Ζαχαριάδου, συμφωνώ απόλυτα απόλυτα ότι όλα αυτά είναι ενδείξεις και όχι κανόνες και ότι πρέπει να εξετάζουμε πολλές παραμέτρους στο γενέθλιο χάρτη μας. Γι' αυτό και στο απόσπασμα που παρέθεσα γράφει ο "ενδεχόμενος αριθμός" και επίσης, γι' αυτό ήθελα να μας το ξεκαθαρίσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα από 'μας.
    Ευχαριστούμε πολύ, που είστε πάντα πρόθυμη να λύνετε τις απορίες μας!

Καλησπερα σας!
    Εγω στο 5ο οικο δεν εχω κανενα πλανητη. Βλεπω ομως στον 11ο και εχω ενα, τον ποσειδωνα, αλλα δέχεται οψεις τετραγωνου απο την κρόνο (8ο οικο) και απο την σεληνη (8ο οικο).
    Οποτε το αποτελεσμα ειναι πιθανότατα 1 παιδακι και αυτο με μεγαλη καθυστερηση...
    Ο φίλος μου απο την άλλη εχει 2 πλανήτες στον 5ο οίκο του αλλα και οι δυο ανάδρομοι... κι αυτος θα καθυστερησει να κανει παιδια και μαλλον οχι μαζί μου !!! (τουλαχιστον το 1 απο αυτα)

Όνομα:
    Τίνα

GeorgiaG ξαναδιάβασε λίγο τα σχόλια μου.

GeorgiaG, όταν ανέφερα σε προηγούμενο post τη μελέτη του 11ου οίκου, δεν εννοούσα ότι όσους πλανήτες έχει κανείς εκεί, τόσα παιδιά θα κάνει . Χρειάζεται ερμηνεία πολλών πραγμάτων για να καταλήξει κανείς σε συμπεράσματα, όπως μελέτη όψεων, πλανητών και οίκων.

Καλησπερα κ παλι!Θελω επισης να τονισω οτι ειναι σημαντικο να δουμε κ ποιος πλανητης ειναι στον 5ο στον 11ο η σε οποιο τομεα δηλωνει παιδια, Καθοτι διαβασα οτι ο ηλιος εχει να κανει περισσοτερο με μονακριβο παιδι φυλου αγορι η κοριτσι αναλογα με το αν ειναι σε θηλυκο η αρσενικο ζωδιο, η σεληνη κ η αφροδιτη ταιριαζουνε κυριως για κοριτσια η αγορι ευαισθητη προσωπικοτητητα ποσειδωνας το ιδιο, αρης πιθανοτερο αγορι κ γενικα παιδι οξυθυμο κ νευρικο, ουρανος παιδι τυπος επαναστατης, διας περισσοτερα απο ενα η δυο παιδια κ κρονος ο,τι ειπωθηκε απο την Κυρια Ζαχαριαδου, Επομενως πιθανον να ειμαστε σε θεση να προγραψουμε κ το παιδι που θα κανουμε

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)