- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 118
-
12-04-2007, 08:38 PM #11
Re: H φιγούρα Yod στον αστρολογικό χάρτη
Καλησπέρα. Πρόσφατα έμαθα οτι έχω φιγούρα yod στο χάρτη μου, και συγκεκριμένα ο ηλιος (σκορπιός, 8ος) κάνει εξάγωνο με τη σελήνη (αιγόκερως ,11ος), και οι δύο μαζί χιαστί με τον κρόνο (δίδυμοι, 4ος ,και ανάδρομος). Συμφωνα μ αυτά που διαβάζω, καταλαβαίνω οτι πρέπει να εστιάσω στον κρόνο, αφού εκεί συγκεντρώνεται η ενέργεια των πλανητών. Μπορείτε να μου δώσετε μια σύντομη ερμηνεία; ευχαριστώ πολυ
-
12-04-2007, 09:27 PM #12
-
12-04-2007, 10:10 PM #13
Υod με κορυφή το Μεσουράνημα στον Κριό και βάση ένα εξάγωνο μεταξύ Ουρανού στον Σκορπιό και 'Ηλιου στην Παρθένο. Ενδεχομένως να υπάρχει μια έντονη τάση αυτονομίας, ανεξαρτησίας και μια απροθυμία συμβιβασμού σε επαγγελματικά ζητήματα. Θα αναπτυχθεί φιλοδοξία και επιθυμία αναγνώρισης, αλλά χρειάζεται περισσότερη αυτοπειθαρχία και σχέδιο ως προς τον τρόπο που παλεύεις για την επίτευξη των στόχων και να βάζεις περισσότερο νερό στο κρασί σου που λένε. Ακόμα δεν αποκλείεται κατά καιρούς ένα είδος σύγκρουσης ή ανταγωνισμού με πρόσωπα αυθεντίας όπως θα μπορούσε να είναι ένας γονιός ή το αφεντικό στην δουλειά ή οποιοσδήποτε θέλει να σου βάζει όρια. Η ανάγκη για ελευθερία ενισχύεται και από τη Σελήνη στον Τοξότη.
-
12-04-2007, 10:21 PM #14
Αν είναι σωστά αυτά τα στοιχεία, μπορεί να είσαι είσαι κάπως κλειστός άνθρωπος. Ο Κρόνος στον 4ο οίκο στους Διδύμους σε εξάγωνο με τη Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει καλή υποδομή και πολύ σοβαρά και υπεύθυνα συναισθήματα και ο 'Ηλιος στον Σκορπιό ενισχύει το βάθος σε έναν άνθρωπο και επειδή είναι και στον 8ο οίκο τον κάνει ακόμα πιο εσωτερικό και βαθύ που θέλει να φτάσει στην ουσία και όχι να ασχοληθεί με τα επιφανειακά πράγματα της ζωής. Αν και δεν έχω τα στοιχεία σου, απομονωμένο το συγκεκριμένο yod δίνει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αυτοπειθαρχία που όμως πιθανόν να σε μπλοκάρουν αν αυτά τα θετικά στοιχεία λειτουργούν ώρες ώρες υπερβολικά ανασταλτικά. Μπορεί να παρατηρείς ένα μπλοκάρισμα ειδικά όταν βρίσκεσαι ή επικοινωνείς με ομάδες και να νοιώθεις καταπίεση μέσα σε αυτές.
-
19-04-2007, 03:49 PM #15
Καλό σας μεσημέρι, :bigsmile:
μηπως θα μπορούσα και εγώ να μάθω αν έχω Yod? 04-05-1977 13.30 Μυτιλήνη
Αν ειναι ευκολο αν οχι δεν πειραζει. γιατί πήγα να το κάνω μονη μου και μπερδευτικά λιγουλάκι....Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
-
27-01-2008, 02:52 AM #16
Αν και λίγο αργά, ανθίστηκα αυτή την εργασία, εντούτοις ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Διάβασα σε κάποιο βιβλίο ότι Μαρκήσιος ντε Σαντ, είχε το yod απο σελήνη, ποσειδωνα και πλουτωνα, απίστευτα δύσκολη οψη, η οποία και τα εξηγει όλα...!
-
27-01-2008, 02:39 PM #17
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά δεν την βλέπω αυτή την Yod στο χάρτη του Μαρκήσιου. Βλέπω όμως ένα Yod να σχηματίζεται μεταξύ Αφροδίτης - 'Ηφαιστου και Κρόνου (της Ουράνιας Σχολής) με κορυφή την Αφροδίτη. Αυτό τον συνδυασμό τον ερμηνεύεω ως έντονα ερωτικά πάθη, επιθυμία έντονης και ορμητικής ερωτικής κυριαρχίας, και μεγάλο καλλιτεχνικό έργο με επιρροή μέ βίαιο πνεύμα επίσης (γιατί ο 'Ηφαιστος συμβολίζει την ισχύ, τη βία, την ορμή και στην Ουράνια Αστρολογία θεωρείται κυβερνήτης του Κριού, και ο Κρόνος την φήμη, την αυθεντία και τον master, επειδή συμβολικά αντιστοιχεί στον 10ο οίκο επίσης σύμφωνα με την Ουράνια Σχολή. Η Σελήνη στην Παρθένο πάντα κριτική εξάλλου απέναντι στο σύστημα, και φυσικά ο Ουρανός του σε σύνοδο με τον νότειο δεσμό στον Αιγόκερω στην ακμή του 3ου οίκου (ο εκκεντρικός επαναστατημένος λόγος που θέλει να ξεπεράσει την εξουσία=Αιγόκερως). Η Λίλιθ, η δραπέτης του ''παραδείσου'', στο Μεσουράνημα λέει επίσης πολλά.. 'Εχω διαβάσει κάτι που τον περιγράφει. Λέγεται ότι ακόμα κι αν του έκοβαν τη γλώσσα στη φυλακή για να μην φωνάζει, θα έγραφε, κι αν του έπαιρναν και το μελάνι, θα έγραφε με τα κόπρανα ή το αίμα του.
-
31-01-2008, 09:58 PM #18
Οι 120 μερες των Σοδόμων, περιεχουν καθαρα πλουτωνια, διαστροφική επιρροή... Το ηλιακό του ζωδιο ηταν διδυμοι ή σκορπιός? Αν ειναι ετσι οπως μου λες to yod του Sade, μαλλον η βιβλιοθηκη μου περιεχει ανακρίβιες και ...ωρα να την ξεφορτωθω!
Σε ευχαριστω πσντως. Εχω όλα τα βιβλία του εκτός από τη Ζυστιν.
-
06-02-2008, 09:44 PM #19
Καλησπερα,να ρωτησω και γω για το δικο μου yod αν υπαρχει και τι ισωs σημαινει? 18-07-1963 στιs 15΄΄30 Ευχαριστω!
-
08-02-2008, 07:37 PM #20
Μπορείτε να ζητήσετε τον χάρτη και τις όψεις κι έτσι να δείτε εάν εχετε τον σχηματισμό yod στο '' Η θέση πλανητών και ωροσκόπου'', ύστερα για την ερμηνεία μπορείτε να ρωτήσετε σε κάποιο άλλο μέρος του φορουμ.
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.