- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 64
Thread: Πλανήτες χωρίς όψεις
-
29-03-2008, 10:10 PM #11
Re: Πλανήτης χωρίς όψεις
Καλησπερα. Εχω και γω την ιδια απορια αλλα οι απαντησεις διιστανται...
Δε θελω να σε μπερδεψω, δεν ειμαι ειδικη, αλλα θα σου πω τι μου εχουν πει :
Σ οτι αφορα στον ηλιο, λενε οτι οταν δε κανει οψεις, παρουσιαζει ατοφιες τις ιδιοτητες του. Γιατη σεληνη,... δε ξερω!.
Αυτο η αποψη, ερχεται σε αντιθεση με την αλλη αποψη, οτι δηλαδη οσο περισσοτερες οψεις κανει ενας πλανητης τοσο πιο "ενεργός" ειναι. Αναρωτιεμαι βεβαια, αν αυτο δεν αφορα ηλιο + σεληνη...
Οσο για το τελευταιο, εχω διαβασει οτι οι εξωκρονιοι πλανητες δε γινονται ιδιατερα αισθητοι, παρα μονο αν εχουν οψεις - παρουσια στο χαρτη.
Ελπιζω να μη στα εκανα χειροτερα!!
-
29-03-2008, 11:05 PM #12
Απ΄ότι γνωρίζω όταν ένας πλανήτης δεν σχηματίζει όψεις με άλλους, λειτουργεί σχετικά αυτόνομα (ανάλογα με το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκεται), αλλά δεν ενσωματώνονται τα χαρακτηριστικά του εύκολα στην όλη προσωπικότητα του ατόμου. Πχ αν ο Ερμής στους Διδύμους σε κάποιον δεν σχηματίζει όψεις, τα χαρακτηριστικά του (ευστροφία, περιέργεια, μάθηση) θα λειτουργούν θαυμάσια αλλά θα λείπει από το άτομο το επικοινωνιακό ταλέντο που φυσιολογικά θα έπρεπε να είχε.:bigsmile:
-
29-03-2008, 11:09 PM #13
-
29-03-2008, 11:10 PM #14
-
29-03-2008, 11:22 PM #15
Tο ερωτικό δεν καθορίζεται μόνο με την Αφροδίτη... είναι πολυπαραγοντικό το συγκεκριμένο ζήτημα...
Ωστόσο, μία Αφροδίτη που δεν σχηματίζει καμιά όψη μπορεί ίσως να δηλώνει μία δυσκολία του ατόμου να δημιουργεί στενές προσωπικές σχέσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν προσπαθεί να είναι κοινωνικό και να έχει επαφές.
Η αυτοδυναμία ενός πλανήτη μπορεί, από τη μία πλευρά, να σημαίνει ότι απομονώνονται και οι ποιότητες και οι ενέργειές του (σαν να βρίσκονται παραμελημένες, λανθάνουσες ίσως), έχω διαβάσει ωστόσο και το αντίθετο. Ότι δηλαδή η απουσία όψεων κάποιου πλανήτη μπορεί να σημαίνει ότι αυτός ο πλανήτης δεν περιορίζεται από κανέναν άλλον παράγοντα, συνεπώς εκφράζεται σε υπερβολικό βαθμό. Φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο κάθε πλανήτης, ο οποίος έτσι και αλλιώς θα παρουσιάζει μία "ασταθή" συμπεριφορά, που το άτομα δυσκολεύεται να χειριστεί.
-
30-03-2008, 08:41 AM #16
Και εδώ στο myhoroscope έχει κάπου γραφτεί, αλλά και αλλού το έχω διαβάσει ότι η απουσία πτολεμαϊκών όψεων προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πλανήτη που δεν τις έχει, σε βαθμό που να "χρωματίζει" όλο τον χάρτη. Αν θυμάμαι καλά πρόκειται για νεόκοπη προσέγγιση, άρα και ελέγξιμη σε μεγάλο βαθμό.
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
30-03-2008, 11:30 AM #17
Γιατι κανατε λογο ειδικα για την Αφροδιτη;Αν η μονη οψη της ειναι μια συνοδος με Χειρωνα ειναι αρκετο;(7/4/1983,14.40,Αθηνα)
-
30-03-2008, 11:45 AM #18
Καλημέρα σου Marianina!
Αν αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο post πατας το κουμπάκι "παράθεση" για να ξερουμε ποιος σου απαντάει.Υποπτεύομαι πως αναφέρεσαι στο δικό μου,οπου λέω "προσωπική μου άποψη".Επίσης ήταν ενα παράδειγμα και παρακάτω συμπλήρωσα οτι παιζει πιο πολυ ρόλο η ποιότητα!Τι θα πει αν ειναι αρκετό;
-
30-03-2008, 12:09 PM #19
-
30-03-2008, 09:17 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.