s
Πλανήτες χωρίς όψεις - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 64

Re: Πλανήτης χωρίς όψεις

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    • όταν ένας πλανήτης δεν δέχεται όψεις ή οι όψεις που δέχεται είναι ''ελαφριές'' (πχ τρίγωνο, εξάγωνο) τί σημαίνει? ίσως ότι η φύση του πλανήτη εκφράζεται καλύτερα, χωρίς ''εμπόδια'' και άρα πιο ατόφια?

• Από τη αλλη ένας πλανήτης χωρίς όψεις πόσο ρόλο παίζει στον χάρτη? Υποθέτω ότι η σπουδαιότητά του περιορίζεται καθώς δεν έρχεται σε επαφή με άλλους πλανήτες ώστε να δώσει το στίγμα του.

• Τέλος είναι το ίδιο για έναν προσωπικό πλανήτη να μην δέχεται όψεις και το ίδιο για έναν εξωκρόνιο?

Καλησπερα. Εχω και γω την ιδια απορια αλλα οι απαντησεις διιστανται...
    Δε θελω να σε μπερδεψω, δεν ειμαι ειδικη, αλλα θα σου πω τι μου εχουν πει :
    Σ οτι αφορα στον ηλιο, λενε οτι οταν δε κανει οψεις, παρουσιαζει ατοφιες τις ιδιοτητες του. Γιατη σεληνη,... δε ξερω!.
    Αυτο η αποψη, ερχεται σε αντιθεση με την αλλη αποψη, οτι δηλαδη οσο περισσοτερες οψεις κανει ενας πλανητης τοσο πιο "ενεργός" ειναι. Αναρωτιεμαι βεβαια, αν αυτο δεν αφορα ηλιο + σεληνη...
    Οσο για το τελευταιο, εχω διαβασει οτι οι εξωκρονιοι πλανητες δε γινονται ιδιατερα αισθητοι, παρα μονο αν εχουν οψεις - παρουσια στο χαρτη.
    Ελπιζω να μη στα εκανα χειροτερα!!

Όνομα:
    Στράτος

Απ΄ότι γνωρίζω όταν ένας πλανήτης δεν σχηματίζει όψεις με άλλους, λειτουργεί σχετικά αυτόνομα (ανάλογα με το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκεται), αλλά δεν ενσωματώνονται τα χαρακτηριστικά του εύκολα στην όλη προσωπικότητα του ατόμου. Πχ αν ο Ερμής στους Διδύμους σε κάποιον δεν σχηματίζει όψεις, τα χαρακτηριστικά του (ευστροφία, περιέργεια, μάθηση) θα λειτουργούν θαυμάσια αλλά θα λείπει από το άτομο το επικοινωνιακό ταλέντο που φυσιολογικά θα έπρεπε να είχε.:bigsmile:

Quote Originally Posted by stratos11 View Post
    Απ΄ότι γνωρίζω όταν ένας πλανήτης δεν σχηματίζει όψεις με άλλους, λειτουργεί σχετικά αυτόνομα (ανάλογα με το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκεται), αλλά δεν ενσωματώνονται τα χαρακτηριστικά του εύκολα στην όλη προσωπικότητα του ατόμου. Πχ αν ο Ερμής στους Διδύμους σε κάποιον δεν σχηματίζει όψεις, τα χαρακτηριστικά του (ευστροφία, περιέργεια, μάθηση) θα λειτουργούν θαυμάσια αλλά θα λείπει από το άτομο το επικοινωνιακό ταλέντο που φυσιολογικά θα έπρεπε να είχε.:bigsmile:
    Το ιδιο ισχυει και για τα φωτα;

Quote Originally Posted by stratos11 View Post
    Χμμμ..δηλαδη ενα ατομο χωρις καθολου Αφροδιτη θα ηταν πχ..ερωτικο κλπ κλπ αλλα ..."με τον εαυτο του"???

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Χμμμ..δηλαδη ενα ατομο χωρις καθολου Αφροδιτη θα ηταν πχ..ερωτικο κλπ κλπ αλλα ..."με τον εαυτο του"???
    Tο ερωτικό δεν καθορίζεται μόνο με την Αφροδίτη... είναι πολυπαραγοντικό το συγκεκριμένο ζήτημα...

Ωστόσο, μία Αφροδίτη που δεν σχηματίζει καμιά όψη μπορεί ίσως να δηλώνει μία δυσκολία του ατόμου να δημιουργεί στενές προσωπικές σχέσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν προσπαθεί να είναι κοινωνικό και να έχει επαφές.

Η αυτοδυναμία ενός πλανήτη μπορεί, από τη μία πλευρά, να σημαίνει ότι απομονώνονται και οι ποιότητες και οι ενέργειές του (σαν να βρίσκονται παραμελημένες, λανθάνουσες ίσως), έχω διαβάσει ωστόσο και το αντίθετο. Ότι δηλαδή η απουσία όψεων κάποιου πλανήτη μπορεί να σημαίνει ότι αυτός ο πλανήτης δεν περιορίζεται από κανέναν άλλον παράγοντα, συνεπώς εκφράζεται σε υπερβολικό βαθμό. Φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο κάθε πλανήτης, ο οποίος έτσι και αλλιώς θα παρουσιάζει μία "ασταθή" συμπεριφορά, που το άτομα δυσκολεύεται να χειριστεί.

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Tο ερωτικό δεν καθορίζεται μόνο με την Αφροδίτη... είναι πολυπαραγοντικό το συγκεκριμένο ζήτημα...

Ωστόσο, μία Αφροδίτη που δεν σχηματίζει καμιά όψη μπορεί ίσως να δηλώνει μία δυσκολία του ατόμου να δημιουργεί στενές προσωπικές σχέσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν προσπαθεί να είναι κοινωνικό και να έχει επαφές.

Η αυτοδυναμία ενός πλανήτη μπορεί, από τη μία πλευρά, να σημαίνει ότι απομονώνονται και οι ποιότητες και οι ενέργειές του (σαν να βρίσκονται παραμελημένες, λανθάνουσες ίσως), έχω διαβάσει ωστόσο και το αντίθετο. Ότι δηλαδή η απουσία όψεων κάποιου πλανήτη μπορεί να σημαίνει ότι αυτός ο πλανήτης δεν περιορίζεται από κανέναν άλλον παράγοντα, συνεπώς εκφράζεται σε υπερβολικό βαθμό. Φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο κάθε πλανήτης, ο οποίος έτσι και αλλιώς θα παρουσιάζει μία "ασταθή" συμπεριφορά, που το άτομα δυσκολεύεται να χειριστεί.
    Και εδώ στο myhoroscope έχει κάπου γραφτεί, αλλά και αλλού το έχω διαβάσει ότι η απουσία πτολεμαϊκών όψεων προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πλανήτη που δεν τις έχει, σε βαθμό που να "χρωματίζει" όλο τον χάρτη. Αν θυμάμαι καλά πρόκειται για νεόκοπη προσέγγιση, άρα και ελέγξιμη σε μεγάλο βαθμό.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γιατι κανατε λογο ειδικα για την Αφροδιτη;Αν η μονη οψη της ειναι μια συνοδος με Χειρωνα ειναι αρκετο;(7/4/1983,14.40,Αθηνα)

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by Marianina View Post
    Γιατι κανατε λογο ειδικα για την Αφροδιτη;Αν η μονη οψη της ειναι μια συνοδος με Χειρωνα ειναι αρκετο;(7/4/1983,14.40,Αθηνα)
    Καλημέρα σου Marianina!
    Αν αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο post πατας το κουμπάκι "παράθεση" για να ξερουμε ποιος σου απαντάει.Υποπτεύομαι πως αναφέρεσαι στο δικό μου,οπου λέω "προσωπική μου άποψη".Επίσης ήταν ενα παράδειγμα και παρακάτω συμπλήρωσα οτι παιζει πιο πολυ ρόλο η ποιότητα!Τι θα πει αν ειναι αρκετό;

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Καλημέρα σου Marianina!
    Αν αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο post πατας το κουμπάκι "παράθεση" για να ξερουμε ποιος σου απαντάει.Υποπτεύομαι πως αναφέρεσαι στο δικό μου,οπου λέω "προσωπική μου άποψη".Επίσης ήταν ενα παράδειγμα και παρακάτω συμπλήρωσα οτι παιζει πιο πολυ ρόλο η ποιότητα!Τι θα πει αν ειναι αρκετό;
    Γεια σου,ΒΜL! Ποιοτητα,εννοεις,κυριαρχια , εξαρση......πτωση;Ευχαριστω.Ε λπιζω να πατησα το σωστο κουμπι...

Όνομα:
    Στράτος

Quote Originally Posted by dream_on View Post
    Το ιδιο ισχυει και για τα φωτα;
    Όχι!! Τα χαρακτηριστικά των "φώτων" σε κάποιον είναι πολύ έντονα για να βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση.

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)