s
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΧΑΡΤΗ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13

Re: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΧΑΡΤΗ

Ιουλία,

πρώτα απ΄όλα οφείλω να σου πω, ότι είσαι γεννημένη ίδια ημερομηνία με τη μία από τις 2 καλύτερές μου φίλες. Αυτό σημαίνει -αν μοιάζεις με τη φίλη μου- ότι είσαι ευαισθητοποιημένη ως προς τα "ψυχολογικά" των άλλων κι έχεις πάντα τις κεραίες τεντωμένες.
    Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, λοιπόν. Αλλά μάλλον δημιουργήθηκαν λανθασμένες εντυπώσεις. Δε μ' έχει πιάσει κανένας πανικός. Γιατί και η δική μου εμπειρία το έχει δείξει αυτό. Αλλά η εμπειρία έχει καταδείξει και πολλά άλλα, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τους υπολοίπους, που -μεγαλώνοντας- επιβάλλεται να μας προβληματίσουν, έτσι δεν είναι? Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τη δημοσίευση για όσα φαίνονταιστο γενέθλιο χάρτη ήθελα να δω τι προβλέπεται στον δικό μου. Και αυτά που μου έγραψαν οι φίλοι που είχαν την καλή διάθεση ν΄ασχοληθούν, είναι στοιχεία που τα διαπιστώνω κι εγώ στον εαυτό μου και με προβληματίζουν και ισχύουν, πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
    Όσο για τα λάθη που ανέφερα ότι έχω κάνει, τα αναγνωρίζω, ξέρεις. Και δε μετανιώνω σε γενικές γραμμές. Απλά, μετά το ψάχνω και προσπαθώ ν ακάνω διιορθωτικές κινήσεις.
    Σπασμωδικές κινήσεις, πράγματι κάνω. Όλοι περνάμε περιόδους ανασφάλειας και κρίσης αυτοπεποίθησης, που είναι πιο έντονες όταν είμαστε μόνοι. Νομίζω τουλάχιστον. Δε μας αρέσει τίποτα στον εαυτό μας. Τότε είμαστε και πιο ευάλωτοι σε λάθη και σφάλλουμε και στην κρίση μας.
    Και ρώτησα επανειλημμένα με ποια ζώδια "φαίνεται" να ταιριάζω, γιατί πάντα μ' αρέσουν πχ οιάνδρες ΚΑρκίνοι, ενώ είχα σχέση και δε μουβγήκε σε καλό. Αυτό εννοώ.
    Εσείς, οι γυναίκες Καρκίνοι (γενικεύω βέβαια, αλλά δεν πειράζει φαντάζομαι) λειτουργείτε τελείως διαφορετικά και πιο σωστά. Γιατί υπερισχύει η ψυχραιμία και η λογική, έχω την εντύπωση.
    Πρέπει να χαιρετίσω προς το παρόν

Όνομα:
    Ιουλία

Όσο για τα λάθη που ανέφερα ότι έχω κάνει, τα αναγνωρίζω, ξέρεις. Και δε μετανιώνω σε γενικές γραμμές. Απλά, μετά το ψάχνω και προσπαθώ ν ακάνω διιορθωτικές κινήσεις.
    Σπασμωδικές κινήσεις, πράγματι κάνω. Όλοι περνάμε περιόδους ανασφάλειας και κρίσης αυτοπεποίθησης, που είναι πιο έντονες όταν είμαστε μόνοι. Νομίζω τουλάχιστον. Δε μας αρέσει τίποτα στον εαυτό μας. Τότε είμαστε και πιο ευάλωτοι σε λάθη και σφάλλουμε και στην κρίση μας.
    Και ρώτησα επανειλημμένα με ποια ζώδια "φαίνεται" να ταιριάζω, γιατί πάντα μ' αρέσουν πχ οιάνδρες ΚΑρκίνοι, ενώ είχα σχέση και δε μουβγήκε σε καλό. Αυτό εννοώ.

Αγαπητή Tza,

Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη. Κανείς δεν είναι τέλειος.
    Εγώ ως απλός αναγνώστης οφείλω να σου πω (εφόσον ρωτάς) τι λάθη παρατηρώ ότι μπορεί να κάνεις στο κοντινό μέλλον. Εννοείται ότι δεν έχω πρόθεση να σε αμφισβητήσω, να σε κρίνω ή να σε μειώσω, αλλά ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να σε βοηθήσω είναι να σου πω αυτά που σου είπα. Διαφωνώ βέβαια με αυτό που γράφεις {βλέπε:πασμωδικές κινήσεις, πράγματι κάνω. Όλοι περνάμε περιόδους ανασφάλειας και κρίσης αυτοπεποίθησης, που είναι πιο έντονες όταν είμαστε μόνοι. Νομίζω τουλάχιστον. Δε μας αρέσει τίποτα στον εαυτό μας. Τότε είμαστε και πιο ευάλωτοι σε λάθη και σφάλλουμε και στην κρίση μας}. Και εάν θέλεις μπορώ να στο τεκμηριώσω εάν θέλεις.

Όσον αφορά, το ποιοί άνδρες σου ταιριάζουν δεν εξαρτάται μόνο από το ζώδιο (αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες για τον άνδρα Καρκίνο). Ο άντρας λοιπόν που σου ταιριάζει στα περισσότερα θα είναι αυτός που θα έχει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που βρίσκεται ο Άρης σου. Δες λοιπόν, τα χαρακτηριστικά του ζωδίου αυτού.

Φιλικά
    Ιουλία

Όνομα:
    Φυλλένια

Αγαπητή Αλεξάνδρα,

Συμφωνώ με την Panther, στο μεγαλυτερο μέρος, αλλά επίσης λάβε σοβαρά υπόψη σου τις συμβουλές του Zondag. Η αστρολογία δεν πρόκειται να σου λύσει κανένα πρόβλημα. Σου επισημαίνει απλά τα σημεία που πάσχουν ή στηρίζουν αντίθετα τις προσπάθειές σου.
    Αυτό που διαφαίνεται είναι η εσωτερική σου σύγκρουση. Οπως θα πρόσεξες, άλλο σου δείχνει ο Αρης σου, άλλο ο Ηλιος σου και στον 7ο έχεις έναν Ερμή και τον Χείρωνα. Ο Χείρωνας σου δείχνει τα προσωπικά σου τραύματα. Συνήθως μας έλκουν άνθρωποι που μας μοιάζουν, όσο κι αν δεν είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Ο Αρης δείχνει τον ερωτικό σύντροφο, ο Ηλιος τον σύζυγο και σπάνια συμπίπτουν γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις πέρα από τη ζωδιακή συμβατότητα. Δες το και στη ζωή. Ολες μας οι ερωτικές σχέσεις καταλήγουν σε γάμο? Kαι αν η μια καταλήξει, θα είναι το ιδανικό που θα κρατήσει το ερωτικό πάθος για χρόνια? Ο Ερμής εκεί που βρίσκεται, αυτό που θα ήθελες κατά βάθος για μια μακροχρόνια σχέση.
    Mείωσε τη φωτιά του Κριού μέσα σου και σε σχέση με τους άλλους. Προσπάθησε να εκφράσεις τον Ωροσκόπο σου στην Παρθένο που δίνει ωριμότητα στη σκέψη. Αντιθέσεις και τετράγωνα δείχνουν την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλεις. Τα τρίγωνα δείχνουν εύνοια και ευχερή προσέγγιση. Οχι όμως απαραίτητα τύχη. Μπορεί να σε διευκολύνουν στη δυσκολία του τετραγώνου, αλλά μπορεί και να την ενισχύσουν αν την αφήσεις στην τύχη της.
    Σε εξιτάρει ο Υδροχόος σίγουρα... το πνεύμα του, οι πρωτοτυπίες του, δεν είναι βαρετός, αλλά δεν σκάει και ιδιαίτερα, σε συμβουλεύει φιλικά αλλά δεν γίνεται μέρος της ζωής σου, προτιμά την απόσταση... και η σύγκρουση εξαιτίας σου είναι σίγουρη σχεδόν. Διαφορετικές φιλοσοφίες! Οι ουράνιοι τύποι, δημιουργούν ουράνιες σχέσεις. Είσαι ένας από αυτούς και φυσικά έλκεσαι από τους όμοιούς σου. Δεν σου δίνεται χρόνος για να δουλέψεις τη σχέση... και συ ζητάς χρόνο, κατανόηση, υπομονή, διαλλακτικότητα, σταθερότητα.
    Η Αφροδίτη σου για να δώσει την αγάπη της θέλει σταθερότητα συναισθηματική, μηδέ εξαιρουμένου και του σεξ.
    Βάλε λίγο ορθολογισμό στην ζωή σου και μην μπερδεύεις τον εγωϊσμό με τον ατομισμό. Βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου πριν κάνεις ή πεις ο,τιδήποτε. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκέφτεται.
    Ολα τα στοιχεία του χάρτη μας βελτιώνονται και να μην τρομάζεις από τα τετράγωνά του. Σε προκαλούν να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου.

Φυλλένια
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)