s
Συναστρίες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 30 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 293

Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    Χείρωνας τετράγωνο Αφροδίτη και Πλούτωνας αντίθεση Κρόνο-Αφροδίτη δίνουν μοιραία σχέση
    Και τι γίνεται με το άτομο που έχει με όψεις όπως Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας, Πλούτωνας τετράγωνο Κρόνος, Πλούτωνας σύνοδος Πλούτωνα και Χείρων Τρίγωνο Αφροδίτη?

Και τι εννοοούμε με τον όρο ¨μοιραία¨?!?! Μπορεί να είναι μοιραία σε βαθμό απόλυτης ψυχικής ισοπέδωσης ή "μοιραία" στο να μας αναπτύξει ως οντότητες...

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    Χείρωνας τετράγωνο Αφροδίτη και Πλούτωνας αντίθεση Κρόνο-Αφροδίτη δίνουν μοιραία σχέση
    Aυτό αν καταλαβαίνω σωστα ειναι πορισμα προσωπικής εμπειρίας.Απο ποσα όμως παραδείγματα το έχεις εξαγάγει;Kαι ρωτάω,μονο και μόνο, γιατί δεν το εχω ξανακούσει.

Quote Originally Posted by Summerwhisper View Post
    Και τι γίνεται με το άτομο που έχει με όψεις όπως Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας, Πλούτωνας τετράγωνο Κρόνος, Πλούτωνας σύνοδος Πλούτωνα και Χείρων Τρίγωνο Αφροδίτη?

Και τι εννοοούμε με τον όρο ¨μοιραία¨?!?! Μπορεί να είναι μοιραία σε βαθμό απόλυτης ψυχικής ισοπέδωσης ή "μοιραία" στο να μας αναπτύξει ως οντότητες...
    Θα ήθελα και εγώ να ορίσουμε την έννοια του "μοιραίου" στην αστρολογία. Εγώ, π.χ., έχω "μοιραίο" ωροσκόπιο :nuts: (από ό,τι ακούω βέβαια).

Για να συνεισφέρω στην κουβέντα παραθέτω από τον Τριανταφυλλίδη:
    μοιραίος -α -ο [mir&#233;os] E4 : 1α. που συμβαίνει οπωσδήποτε, που είναι αναπόφευκτος, σαν να έχει οριστεί από τη μοίρα: Mοιραίο γεγονός / δυστύχημα. Eίναι μοιραίο να…, είναι αναπόφευκτο. || (ως ουσ.) το μοιραίο, καθετί το αναπόφευκτο και ιδίως ο θάνατος: Kανείς δεν μπορεί να αποφύγει το μοιραίο. O τραυματίας υπέκυψε στο μοιραίο, πέθανε. β. που είναι ιδιαίτερα βλαβερός ή καταστρεπτικός: Mοιραίο λάθος / ταξίδι. 2. που παίζει τον πιο αποφασιστικό ρόλο σε κτ.: O ~ άνθρωπος. H μοιραία στιγμή. || Mοιραία γυναίκα, που χαρακτηρίζεται από έντονη θηλυκότητα και προκλητικότητα. Mοιραία μαλλιά, που είναι μακριά και καλύπτουν ένα τμήμα του προσώπου. μοιραία EΠIPP ιδίως στη σημ. 1. [λόγ. < ελνστ. μοιραῖος
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by melit View Post
    Πολύ ενδιαφέρουσα η προσεγγισή σου! Είμαι κι εγώ τις γνώμης ότι το "τέλειο" (που τελικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει) είναι στην πραγματικότητα ανιαρό και ότι μας έρχεται πολύ βολικό δε μας αφήνει να προσπαθήσουμε και να εξελιχθούμε! Εννοείται, βέβαια, ότι δεν λειτουργεί το πράγμα αν είναι τα πάντα σε κόντρα! ¶λλο προκλήσεις, άλλο μαζοχισμός!
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση...
    Όμως έχω κάποιες απορίες...
    Από που προκύπτει το συμπέρασμα οτι το τέλειο δεν υπάρχει?Κατά την γνώμη μου τέλειο είναι να κάνεις το καλύτερο δυνατό και που το ξέρεις αφού δεν το έχεις ζήσει?Αμα σου κάνει κλίκ τον Ποσειδώνα το άλλο άτομο να δείς πως θα λειτουργήσει το πράγμα και άμα δίνουν όψεις ¶ρης-Αφροδίτη.Φημολογείται οτι ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης.Ο έρωτας ανήκει στην σφαίρα της ψυχοπαθολογίας,γιατί εμπεριέχει το πάθος που πάθος και παθολογία έχουν την ίδια ρίζα.Ο σαδομαζοχισμός είναι το μονοπάτι το οποίο θα περάσουμε ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ όσοι αγαπήσαμε ή αγαπήσουμε πολύ.Αν εμπλέκεται και ο Πλούτωνας δεν το συζητάω...πάντως η γνώμη μου είναι οτι όταν πρέπει να είσαι μαζοχιστής Verneigungνα είσαι,αλλά θα θυμάσαι οτι όταν έρθει η ώρα να γίνεις σαδιστής :σφύριγμανα γίνεις...έτσι για να υπάρξει ισσοροπία...:bigsmile:

Quote Originally Posted by ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ View Post
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση...
    Όμως έχω κάποιες απορίες...
    Από που προκύπτει το συμπέρασμα οτι το τέλειο δεν υπάρχει?Κατά την γνώμη μου τέλειο είναι να κάνεις το καλύτερο δυνατό και που το ξέρεις αφού δεν το έχεις ζήσει?Αμα σου κάνει κλίκ τον Ποσειδώνα το άλλο άτομο να δείς πως θα λειτουργήσει το πράγμα και άμα δίνουν όψεις ¶ρης-Αφροδίτη.Φημολογείται οτι ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης.Ο έρωτας ανήκει στην σφαίρα της ψυχοπαθολογίας,γιατί εμπεριέχει το πάθος που πάθος και παθολογία έχουν την ίδια ρίζα.Ο σαδομαζοχισμός είναι το μονοπάτι το οποίο θα περάσουμε ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ όσοι αγαπήσαμε ή αγαπήσουμε πολύ.Αν εμπλέκεται και ο Πλούτωνας δεν το συζητάω...πάντως η γνώμη μου είναι οτι όταν πρέπει να είσαι μαζοχιστής Verneigungνα είσαι,αλλά θα θυμάσαι οτι όταν έρθει η ώρα να γίνεις σαδιστής :σφύριγμανα γίνεις...έτσι για να υπάρξει ισσοροπία...:bigsmile:
    Πεσ' τα, βρε ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ, γιατί όταν τα λέω εγώ ανώμαλο με λένε :nuts: Να δούμε τι θα πούνε τώρα που τα λέει ένας ...διαβαθμισμένος ουράνιος :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Θα ήθελα και εγώ να ορίσουμε την έννοια του "μοιραίου" στην αστρολογία. Εγώ, π.χ., έχω "μοιραίο" ωροσκόπιο :nuts: (από ό,τι ακούω βέβαια).

μοιραίος -α -ο [mir&eacute;os] E4 : 1α. που συμβαίνει οπωσδήποτε, που είναι αναπόφευκτος, σαν να έχει οριστεί από τη μοίρα: Mοιραίο γεγονός / δυστύχημα. Eίναι μοιραίο να…, είναι αναπόφευκτο. || (ως ουσ.) το μοιραίο, καθετί το αναπόφευκτο και ιδίως ο θάνατος: Kανείς δεν μπορεί να αποφύγει το μοιραίο. O τραυματίας υπέκυψε στο μοιραίο, πέθανε. β. που είναι ιδιαίτερα βλαβερός ή καταστρεπτικός: Mοιραίο λάθος / ταξίδι. 2. που παίζει τον πιο αποφασιστικό ρόλο σε κτ.: O ~ άνθρωπος. H μοιραία στιγμή. || Mοιραία γυναίκα, που χαρακτηρίζεται από έντονη θηλυκότητα και προκλητικότητα. Mοιραία μαλλιά, που είναι μακριά και καλύπτουν ένα τμήμα του προσώπου. μοιραία EΠIPP ιδίως στη σημ. 1. [λόγ. < ελνστ. μοιραῖος

Βασει των παραπανω θα ελεγα οτι η μονη πραγματικα μοιραια σχεση ειναι με τον εαυτο μας..:bigsmile:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Βασει των παραπανω θα ελεγα οτι η μονη πραγματικα μοιραια σχεση ειναι με τον εαυτο μας..:bigsmile:
    Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται!!:toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    cancerian

Aρα τελικα η εννοια μοιραιο θα πρεπει να μεταφραστει προσωπικα για τον καθε ενα... Μοιραιο για καποιον μπορει να ειναι ενα βιβλιο που μου αλλαξε τον τροπο αντιληψης , μοιραια μπορει να η γκομενα στο απεναντι τραπεζι που με κοιταζει προκλητικα ακομα και η κουπα του καφε που εσπασε και κοπηκα ..
    Στην προκειμενη περιπτωση πιστευω οτι εχει να κανει περισσοτερο με την εννοια της προκλησης και της αναδομηση προσωπικων αρχων εξαιτιας καποιου ανθρωπου , μιας καταστασης ...

Όνομα:
    Βασίλης

Καλημέρα παιδιά... Υπάρχει και μία άλλη έννοια του μοιραίου... Είναι αυτό που φέρνει γεγονότα και ανατροπές... όπως λέει το τραγούδι "γεννήθηκες για την καταστροφή"... εγώ χρησιμοποιώ συχνά τουλάχιστον αυτή την ορολογία με αυτή την έννοια... έτσι μοιραία κατάσταση, άνθρωπο, ωροσκόπιο ονομάζω αυτό που φέρνει γεγονότα, ανατρέπει, δημιουργεί καταστάσεις στο περιβάλλον που δεν μπορούν οι υπόλοιποι να αποφύγουν, γιατί είναι τέτοια η δύναμη κρούσης που ασκείται που δεν μπορεί να της αντιταχθεί κάποιος... Σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να έχει τόσο μεγάλες αντιθέσεις που ο εαυτός του να είναι ανίσχυρος να ελέγξει την προσωπικότητα... Με αυτή την έννοια προκύπτει το υποτιθέμενα αναπόφευκτο... Στην ουσία βέβαια δεν είναι αναπόφευκτο, απλά πολύ δύσκολο...

Η χρήση του όρου γι' αυτούς τους λόγους είναι μία προσωπική συνήθεια. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν επικροτώ γενικά και όλες τις απόψεις περί της προσωπικής εκτίμησης του τι είναι για τον καθένα μοιραίο όπως εκφράστηκαν πιο πάνω... Είναι πιο υγιείς και πιο εποικοδομητικές γενικά... Και μπράβο για τις τοποθετήσεις...

Having said that...

Καλή συνέχεια σε όλους...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post

μοιραίος -α -ο [mir&eacute;os] E4 : 1α. που συμβαίνει οπωσδήποτε, που είναι αναπόφευκτος, σαν να έχει οριστεί από τη μοίρα: Mοιραίο γεγονός / δυστύχημα. Eίναι μοιραίο να…, είναι αναπόφευκτο. || (ως ουσ.) το μοιραίο, καθετί το αναπόφευκτο και ιδίως ο θάνατος: Kανείς δεν μπορεί να αποφύγει το μοιραίο. O τραυματίας υπέκυψε στο μοιραίο, πέθανε. β. που είναι ιδιαίτερα βλαβερός ή καταστρεπτικός: Mοιραίο λάθος / ταξίδι. 2. που παίζει τον πιο αποφασιστικό ρόλο σε κτ.: O ~ άνθρωπος. H μοιραία στιγμή. || Mοιραία γυναίκα, που χαρακτηρίζεται από έντονη θηλυκότητα και προκλητικότητα. Mοιραία μαλλιά, που είναι μακριά και καλύπτουν ένα τμήμα του προσώπου. μοιραία EΠIPP ιδίως στη σημ. 1. [λόγ. < ελνστ. μοιραῖος
    συμφωνώ και η μοιραία σχέση φέρνει αναστάτωση σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης και ζωής ανατρέποντας τα δεδομένα
    μια σχέση μοιραία μπορεί να δόσει και αρνητικές καταστάσεις να είναι και μοιραίο λάθος που θα πρέπει να το ζήσεις για να πας πιο πέρα

Page 2 of 30 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)