- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 11 of 11
Thread: Επιστημονική Ονειρομαντεία ! ! !
-
19-03-2007, 07:50 PM #11
Re: Επιστημονική Ονειρομαντεία ! ! !
Καλή αρχή στη νέα αυτή στήλη και συγχαρητήρια.
Εγώ θα ήθελα να κάνω μία αρχή και να περιγράψω έναν εφιάλτη που είδα χθές και με ξύπνησε κρατόντας με ξύπνια μέχρι να ηρεμήσω και να το ξεχάσω.
Το όνειρο ξεκίνησε να εξελίσετε στην εταιρεία που δουλεύω, με καθημερινές δουλείες. θέλησα να κάνω μία δουλειά και να πάω από τον έναν χώρο της εταιρείας στον άλλο και ξαφνικά βρέθηκα στο δρόμο με κατεύθηνση προς κάποιο χώρο της εταιρείας.
Την ίδια στιγμή ένα παιδί, κορίτσι περίπου πέντε χρονών, υποτίθεται συνάδερφος πίαστηκε από το χέρι μου και κατευθηνόμασταν μαζί.
Περπαταμε στο πεζοδρόμιο και αφού ξεπερναμε κάποια εμπόδια, Βρησκόμαστε μποστά από δύο μεγάλα οικόπεδα με ψηλή περίφραξη.
Στο πρώτο οικόπεδο, μεσα ήταν ένα τρελοκομείο, από όπου ακούγονταν πολύ δυνατοι ύμνοι.
Στο δεύτερο οικόπεδο είχε μεσα, πολλά πολύ άγρια σκυλια που γαύγιζαν, αλλά δεν ακούγονατν από τους ύμνους. Τα σκυλιά, πάρόλο που η περίφραξη ήταν ψηλή, άρχισαν να πηδάνε το φράκτη και να κυνηγάνε τους περαστικούς.
Εγώ με το παιδί αρχίσαμε να τρέχουμε από την άλλη κατευθυνση.
Έγω δεν μπορούσα να απομακρυνθώ πολύ, λόγο κάποιων ψηλών φυτών στο πεζοδρόμιο. Φοβόμουν, αλλά ο κίνδυνος δεν ήταν άμεσος, γιατί τα σκυλιά ήταν μακριά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.