- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 168
Thread: Γάμος and the city...
-
10-11-2006, 11:09 AM #11
Re: Γάμος and the city...
Το κακό είναι οτι δεν το ακούς μόνο από συγγενείς, γείτονες, μαμάδες παπούδες κ.λ.π. Το τελευταίο τετράμηνο έχω μια σχέση και τύχαίνει να κάνουμε παρέα με νέα ζευγάρια παντρεμένα, 27-35 ετών κατά μέσο όρο. Κάθε φορά που θα βρεθούμε δεν υπάρχει περίπτωση να μην ρωτήσουν... "Πότε με το καλό???" - " Αντε να κάνετε και κανένα παιδάκι να νοικοκυρευτείτε". Δηλαδή δεν βλέπου το χάλι τους νέα παιδία πως έχουν γίνει που ούτε για καφέ δεν μπορούν να πάνε γιατί το μωρό πεινάει, γιατί το σπίτι θέλει καθάρισμα, γιατί γιατί γιατί γιατί... θέλουν να βάλουν και τους υπόλοιπους στο λούκι!!! Γιατί ρε παίδια??? Σας ενοχλώ εγώ που είμαι 2 λαλούν και 3 χορεύουν? Δεν με πήρανε τα χρόνια!!! Μέχρι τα 35 μου έχω ακόμα 8 χρονάκια ζωής!!! Γιατί να τα σπαταλήσω στον έγγαμο βίο??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
-
10-11-2006, 11:28 AM #12
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
10-11-2006, 11:30 AM #13
-
10-11-2006, 11:36 AM #14
Aμα θέλει και η νύφη ,θα την φυγαδευσουμε!:toung:
Περαν της πλάκας.Το αγκίστρι είναι πλέον ορατό,τουλαχιστον στην δική μας γενιά.Ειναι στο χέρι μας να ξεκαθαρίσουμε σε όλους οσους θελουν να αποφασίσουν για εμάς(συνήθως αυτοί ειναι οι γονεις ) ,αντι να αποφασίσουμε εμεις,πως η ζωή ειναι δική μας για να την ζήσουμε με όποιο τρόπο ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
10-11-2006, 11:36 AM #15
-
10-11-2006, 11:38 AM #16
-
10-11-2006, 11:40 AM #17
-
10-11-2006, 11:46 AM #18
Που το άκουσες αυτό ;;;;;:nuts:
Δεν ξέρω αν λόγω διαφορετικής περιοχής [Σαλόνικα]( ) υπάρχουν και αλλαγές αλλά εδώ [Αθήνα] μιλάμε ότι οι γονείς δεν έχουν άγχος (τουλάχιστον όχι ακόμη ακόμη :weird: ) και έχουν όλοι οι υπόλοιποι...................το αντίθετο γίνεται! Πως τα έχουμε καταφέρει;
ΕΛΕΟΣ.....ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!!!!
Τι άλλο θα ακούσεις θα μου πεις τώρα :nuts:
-
10-11-2006, 11:48 AM #19
Ποιός είπε ότι είμαστε προχωρημένοι και απελευθερωμένοι? Που το άκουσες αυτό? Και εμένα έτσι μου είχαν πει, αλλά ποτέ δεν το είδα!!!
Προχωρημένοι, απελευθερωμένοι συγκριτικά πάντα. Παλιά δηλαδή που τα κοινωνικά δεδομένα ήταν διαφορετικά, δεν διανοείτο κανένας να έχει φτάσει τα 30+/- και να μην θεωρείται ότι είναι καιρός να πάει να βρει ένα καλό ράφι και να αράξει εκεί... χαλαρά.... Η γυναίκα έκλεινε τα 18 και έπρεπε να της έχουν βρει άντρα να αποκατασταθεί. Από την ασφάλεια του μπαμπά πήγαινε στην ασφάλεια του συζύγου. Συγκριτικά λοιπόν με τέτοιες εποχές, σίγουρα έχουμε προχωρήσει. Ο μέσος όρος ηλικίας του γάμου έχει ανέβει πολύ και υπάρχουν ένας σωρός λόγοι γι' αυτό το γεγονός.
Το θέμα είναι ότι η νοοτροπία η συγκεκριμένη δεν έχει φύγει. Ουσιαστικά δηλαδή -σωστά το λες- δεν είμαστε προχωρημένοι. Και ο προβληματισμός μου έγκειται στο γεγονός ότι για αρκετούς αυτή η "πίεση" μπορεί να οδηγήσει σε βεβιασμένες κινήσεις και αντιδράσεις σπασμωδικές. Αυτό το "θέλω" ορισμένων, που σίγουρα δεν το εκφράζουν γιατί θέλουν το κακό σου, γίνεται "πρέπει", επειδή ακριβώς δε σέβεται το "θέλω" το δικό σου.
-
10-11-2006, 11:55 AM #20
Μην συγκρίνεις τις εποχές! Τότε ήταν διαφορετικά! Ακριβώς όπως τα περιγράφεις! Τότε δεν ήταν προχωρημένοι και είναι γνωστό σε όλους!!
Σήμερα όμως, υποστηρίζουμε ότι είμαστε προχωρημένοι και το υπερασπιζόμαστε με όλη μας τη δύναμη, ενώ στην ουσία είμαστε κολλημένοι στον παλιό τρόπο σκέψης. Εάν μπορούσαν να μας σέρνανε από τα μαλλιά για να παντρευτούμε, να είσαι σίγουρη ότι θα το έκαναν. Απλά, δεν μπορούνεI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.