- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 21
-
27-03-2007, 07:31 PM #11
Re: Αστρολογία και χρήση κρυστάλλων - ορυκτών
καταπιστικό για δώρα με αγάπη ή για τυχη σε όποιον πιστεύει σε αυτά
-
14-04-2007, 01:03 PM #12
Athena,
πολύ όμορφο το άρθρο σας...:clapping: :clapping: :clapping:
εμένα προσωπικά σαν τάυρος τα σμαράδια μου αρέσουν πολύ...
-
13-03-2009, 12:39 PM #13
Athena πολυ ωραιο το αρθρο σου . Οι κρυσταλοι η αλλιως τα πετραδια , οι πολυτιμες και ημιπολυτιμες πετρες και τα ορυκτα , ειναι απο τα πιο αυθεντικα , ομορφα και αναλλοιωτα κομματια της φυσης . Ειναι τα λουλουδια που δεν μαραινονται ποτε , οι καθρεφτες που αντανακλουν με τον καλυτερο τροπο τη λαμψη του φωτος και ολα τα χρωματα που φοραει η γη και ο ουρανος , χειμωνα καλοκαιρι , μερα και νυχτα .:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Οι κρυσταλοι αποτελουν ενα απο τα μεγαλυτερα δωρα της μητερας φυσης προς τους ανθρωπους .leasantry:leasantry:leasantry:Αλλα να μην ξεχνατε οταν αγοραζεται ενα κρυσταλο , αλλα και με αυτους που ηδη εχετε , να τους καθαριζεται με χοντρο αλατι (δεν κανει για ολους ) η αλατι Ιμαλαιων (κανει για τους περισοτερους ) και να τους φορτΙζεται στον Ηλιο ,στο φεγγαρι (αν εχετε φεγγαροπετρα ) και με τη θετικη σας ενεργεια leasantry:leasantry:leasantry:
-
13-03-2009, 07:02 PM #14
Χμμμμμ....μαλλον κατι δεν παει καλα σε μενα διοτι ειμαι λεων με ωροσκ. καρκινο κ εχω και αφροδιτη κ σεληνη στον λεοντα,,,κ παρ ολα ταυτα προτιμω το σμαραγδι...κατι μου διαφευγει..
transparente...
-
17-03-2009, 11:38 AM #15
μηπως ειναι τα ματια σου σμαραγδενια ?
-
18-03-2009, 07:10 PM #16
transparente...
-
22-03-2009, 06:46 PM #17
Γνωρίζει κάποιος/α τις ιδιότητες του περίδοτου (peridot), ειδικά στην απόχρωση βαθύ πράσινο; Ευχαριστώ.
-
23-03-2009, 05:21 PM #18
Σε σωματικο επιπεδο λειτουργει τονωτικα και θεραπευτικα για τους ιστους , ενεργοποιει το μεταβολισμο και ειναι ευεργητικος για το δερμα . Σε ψυχολογικο επιπεδο καταλαγιαζει το στρες , το θυμο και τα αρνητικα συναισθηματα , οπως η κακια και η ζηλια . Βοηθα στη συμφιλιωση με τον εσωτερικο μας εαυτο , τονωνει την αυτοπεποιθηση και βελτιωνει την επικοινωνια με τους αλλους και σε νοητικο επιπεδο ακονιζει το μυαλο και διευρυνει τη συνειδητοτητα .:bigsmile:
-
24-03-2009, 04:59 AM #19
Σ'ευχαριστώ πολύ, sellana :bigsmile:
Πολύ όμορφο! Πάντα με τραβούσε αυτή η ιδιαίτερη - και δυσεύρετη - πέτρα... Τώρα μάλλον καταλαβαίνω το γιατί...
-
30-03-2009, 01:46 PM #20
πολυ ωραιο θεμα .αλλα και εγω αισθανομαι μπερδεμενος.γιατι εχω εναν αμεθυστο για μενα που λενε οτι ειναι του υδροχοου .και η φιλη μου ειναι διδιμοι εχει ενα μικρο σμαραγδακι στο λαιμο τις.λενε οτι αυτες ειναι οι πετρες που μας τερειαζουν.εχουμε κανει λαθος;;;αν ξερει καποιος................:embarrest:embarrest ευχαριστω.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.