s
Δύσκολες διελεύσεις Πλούτωνα από γενέθλιους πλανήτες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 61

Re: αρνητικές διελεύσεις πλούτωνα από γενέθλιους πλανήτες

Η αλήθεια είναι οτι Πλούτωνας και Κρόνος σε παραωριμάζουνε Κοίτα να παλέψεις για να πάρεις τα καλύτερα αποτελέσματα γιατί πολλά δεν θα μπορέσεις να τα αποφύγεις.Και θα συμφωνήσω με τον Μητσάκο σε αυτό που σου είπε πριν για το οτι από τις όψεις που θα έρθουν μόνο το τρίτο πρόσωπο δεν θα πρέπει να σε νοιάζει (αν τύχει λέω),η ωρίμανση που θα του φέρουν ιδίως ο Πλούτωνας πίστεψε με είναι πολύ πιο καταλυτική και είναι μάθημα ζωής,ελπίζω να φέρει κατι καλό:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Η αλήθεια είναι οτι Πλούτωνας και Κρόνος σε παραωριμάζουνε Κοίτα να παλέψεις για να πάρεις τα καλύτερα αποτελέσματα γιατί πολλά δεν θα μπορέσεις να τα αποφύγεις.Και θα συμφωνήσω με τον Μητσάκο σε αυτό που σου είπε πριν για το οτι από τις όψεις που θα έρθουν μόνο το τρίτο πρόσωπο δεν θα πρέπει να σε νοιάζει (αν τύχει λέω),η ωρίμανση που θα του φέρουν ιδίως ο Πλούτωνας πίστεψε με είναι πολύ πιο καταλυτική και είναι μάθημα ζωής,ελπίζω να φέρει κατι καλό:bigsmile:
    ευτυχώς Παρασκευή ο πλούτωνας απομακρύνεται απο την 3η μοίρα του αιγώκερου και έτσι γλυτώνει επιτέλους ο ήλιος μου από αυτή την αντίθεση που με ταλαιπώρησε δύο χρόνια και πραγματικά έγιναν τόσα πολλά που συνέβη αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει αυτός ο πλανήτης. πέθανε ενά κομμάτι του εαυτού μου και στη θέση του γεννήθηκε ένα καινούριο. αλλά έπεσε πολύ κλάμα για να φτάσω μέχρι εδώ. αλλά ναι όντως, τελικά μου βγήκε σε καλό τωρα που χτυπάει τον καλό μου σε προσωπικούς του πλανήτες εύχομαι να το περάσει με όσο δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο. τώρα οκ, κάποιες χαζές δικές μου ανασφάλειες μετά από δύο χρόνια πλούτωνα πάνω στο κεφάλι μου δικαιολογημένες δεν είναι;:embarrest....καρκινάκι είμαι μην ξεχνάς.....
    Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του

Quote Originally Posted by runaway View Post
    ευτυχώς Παρασκευή ο πλούτωνας απομακρύνεται απο την 3η μοίρα του αιγώκερου και έτσι γλυτώνει επιτέλους ο ήλιος μου από αυτή την αντίθεση που με ταλαιπώρησε δύο χρόνια και πραγματικά έγιναν τόσα πολλά που συνέβη αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει αυτός ο πλανήτης. πέθανε ενά κομμάτι του εαυτού μου και στη θέση του γεννήθηκε ένα καινούριο. αλλά έπεσε πολύ κλάμα για να φτάσω μέχρι εδώ. αλλά ναι όντως, τελικά μου βγήκε σε καλό τωρα που χτυπάει τον καλό μου σε προσωπικούς του πλανήτες εύχομαι να το περάσει με όσο δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο. τώρα οκ, κάποιες χαζές δικές μου ανασφάλειες μετά από δύο χρόνια πλούτωνα πάνω στο κεφάλι μου δικαιολογημένες δεν είναι;:embarrest....καρκινάκι είμαι μην ξεχνάς.....
    Θα σε στεναχωρήσω λίγο, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι όταν ο Πλούτωνας θα φτάσει στην 7η μοίρα (τον 4ο του '11) θα γυρίσει ανάδρομος και θα πάει έως την 4η μοίρα (τον 9ο του '11), άρα θα ξαναβρεθεί εντός των ορίων ανοχής με τον Ήλιο σου. Οπότε από τότε και μετά θα πρέπει να αξιολογήσεις το πέρασμά του από τον Ήλιο σου. Δεν έχει τελειώσει δηλαδή ακόμα τίποτε :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ωχ! αυτές οι ωραίες όψεις απ'ότι κατάλαβα ισχύουν για όλους τους καρκίνους? Κι εγώ έχω

Διελαύνων Πλ Όψη Γενέθλιος Πλ Ανοχή
    Πλούτωνας Αντίθεση Ήλιος 0.85
    Πλούτωνας Χιαστί Κρόνος 1.25
    Κρόνος Τρίγωνο Σελήνη 1.94
    Κρόνος Εξάγωνο Ποσειδώνας 0.34

Transit Κρόνος στον 7ο Οίκο και Transit Πλούτωνας στον 10ο Οίκο

Είναι σοβαρά τα πράγματα?

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by mple View Post
    Ωχ! αυτές οι ωραίες όψεις απ'ότι κατάλαβα ισχύουν για όλους τους καρκίνους? Κι εγώ έχω

Είναι σοβαρά τα πράγματα?
    Κι εσύ θα έχεις όπως και πολλοί άλλοι ΚαρκίνοιΗ αντίθεση με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου. Ο Κρόνος για την ώρα κινείται στον δεύτερο δεκανό του Ζυγού και επηρεάζει περισσότερο τους Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου.

Οι επιρροές σχετίζονται με την οικοθεσία του καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και απο το σύνολο των όψεων που σχηματίζονται τόσο στον γενέθλιο όσο και απο τις διελεύσεις, επομένως ας μην "εγκλωβιζόμαστε" σε μεμονωμένες όψεις.

Τα πράγματα φαντάζομαι για όλους μας είναι σοβαρά με την έννοια ότι τόσο εξαιτίας του Κρόνου όσο και του Πλούτωνα απαιτείται σοβαρότητα και ωριμότητα στην διαχείρηση των όποιων θεμάτων θα προκύπτουν.

Οι πλανήτες Πλούτωνας και Ουρανός είναι αργοί στην κίνηση τους και θα επηρεάσουν την ζωή των παρορμητικών ζωδίων για αρκετά χρόνια. Ο Κρόνος παραμένει σε κάθε ζώδιο 2μισι χρόνια.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Το μόνο που θα σου πω είναι πως ο ωροσκόπος μου είναι στην 1η μοίρα του Αιγόκερω, ο ¶ρης μου στην 5η του Κριού,και ο γενέθλιος Πλούτωνας στις 8 του ζυγού. Αρχίζω και ζαχαρώνω από μακριά το τρελάδικο:blink: σιγά σιγά!
    Πέρα από την πλάκα τώρα, ο Πλούτωνας είναι ένας πολύ καλός οδοντίατρος που δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί αναισθητικά. Σου τραβάει το φρονιμίτη, τρελαινεσαι στους πόνους αλλά μετα συνειδητοποιείς πως έσωσες τα υπόλοιπα δόντια σου από τερηδόνα!

Όνομα:
    Κάτια

Re: Πλούτωνας σε σύνοδο με προοδευόμενο Πλούτωνα

(Μέσα στην γενική αναδιοργάνωση (άντε με το καλό!) δεν ήξερα που να ποστάρω την σκέψη μου, μια και το θέμα που είχα ανοίξει μπήκε στο συνεργείο θεμάτων. Έτσι βρήκα αυτό που είναι σχετικό με τον Πλούτωνα, και το ρίχνω μη μου φύγει!)

10 μήνες πέρασαν από τότε που είχα ανοίξει το θέμα «Η ανεξέλεγκτη επιρροή του Πλούτωνα» και σήμερα γύρισα να δω τι είχαμε γράψει τότε.
    Κυρίως τι είχα γράψει εγώ. Αυτός είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να δει κανείς σε τι κατάσταση βρισκόταν και τι έχει διδαχτεί από τότε.

10 μήνες μετά, επιστρέφω στον τόπο του «εγκλήματος» σαν θύμα και θύτης ταυτόχρονα. 8 μήνες μετά την δημοσίευση, τον Νοέμβριο του 2010, ο Πλούτωνας είχε υποσκάψει ήδη τα σαθρά θεμέλια της ψυχικής μου υγείας, και μετά από μήνες που ανοιχτά έλεγα πως αισθάνομαι ότι θα αρρωστήσω, αρρώστησα.
    Όταν ο Πλούτωνας έκανε την ακριβείας σύνοδο με τον ¶ρη μου, εντελώς τυχαία ήμουν στο νοσοκομείο με 41.5 πυρετό.

Δεν θέλω να πω ότι η δίμηνη ταλαιπωρία μου στο νοσοκομείο ήταν έργο του Πλούτωνα που ενεργοποίησε το γενέθλιο τετράγωνο ¶ρη(κυβ ωροσκόπου)\Σελήνης(κυβ 4ου ) μια Σελήνη σε γενέθλια σύνοδο με Πλούτωνα στον 6ο . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι βαθιές αλλαγές στις οποίες σε υποβάλει ο Πλούτωνας, είναι κάτι που δύσκολα περιγράφεται με λόγια.

Είναι αλήθεια ότι φτάνεις στον πυρήνα της ύπαρξής σου, πετώντας από πάνω σου πολλές στρώσεις στερεοποιημένου ψυχικού μάγματος.
    Οι ψυχικές αντοχές ωθούνται σε όρια, και είναι πια σε όλους γνωστό ότι μία κακή ψυχική κατάσταση, ρίχνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουμε.

Προσωπικά, ύστερα από δύο μήνες εξονυχιστικών εξετάσεων , βγήκα από το νοσοκομείο χωρίς ουσιαστική διάγνωση. Λοίμωξη του αναπνευστικού είπαν, αλλά το μικρόβιο που την προκάλεσε δεν βρέθηκε ποτέ.
    Εγώ αυτό θα το πω θλίψη, και εκεί θα βάλω την τελεία μου.

Αμέσως μετά το θέμα της υγείας, ένας καινούργιος εαυτός αναδύθηκε από μέσα μου, και το υποσχόμενο του Πλούτωνα μου έγινε ορατό, ξαφνιάζοντας ακόμα κι εμένα την ίδια.
    Δύσκολες και επίπονες καταστάσεις, δεν έχουν πλέον την δύναμη να με πτοήσουν, και είναι λίγα εκείνα που μπορούν να με κάνουν να χάσω την ψυχραιμία μου.
    Ταράζοντας συθέμελα όλους τους γωνιακούς μου οίκους, εξωτερικοί και εσωτερικοί παράγοντες κατέστησαν την υπάρχουσα ζωή μου σεληνιακό τοπίο. Τίποτα, μα τίποτα όρθιο, εκτός από το ηθικό μου.
    Το σεληνιακό τοπίο, στα μάτια μου φαίνεται σαν ένα καλοοργωμένο χωράφι, έτοιμο να χτίσω και να σπείρω σε αυτό την καινούργια μου ζωή.
    Τα εκατοντάδες άλογα μιας πανίσχυρης μηχανής, κάνουν έναν εκκωφαντικό θόρυβο που δεν μπορεί παρά να τον ακούς ξεκάθαρα. Είναι η εσωτερική σου δύναμη. Αυτή, που το πέρασμα του Πλούτωνα σου ξυπνάει.

Κάποτε είχα διαβάσει, στο βιβλίο της κυρίας Ντάκου, για τις γενέθλιες όψεις του Πλούτωνα. Έλεγε λοιπόν, ότι καμία άλλη όψη δεν είναι τόσο δυνατή και επίπονη, όσο αυτή του Πλούτωνα με τον ¶ρη, σε δυσμενή όψη. Πράγματι!
    Ωστόσο, αν κάποιος έχει τον Πλούτωνα σε δυσμενείς όψεις από τον γενέθλιο χάρτη του, τότε σε μία ενδεχόμενη αρνητική διέλευση του Πλούτωνα, έχει την ψυχική αντοχή και το υλικό της επίγνωσης της επαφής του με τον ακραίο αυτό πλανήτη. Έχει εκπαιδευτεί και το «κύτταρό» του κουβαλάει την γνώση της απελπισίας, του κενού και των κρίσεων που προκαλεί αυτός ο καταλυτικός πλανήτης. Με λίγα λόγια, μια γενέθλια προϊστορία, κάνει μια τέτοια διέλευση λιγότερο οδυνηρή, λειτουργώντας σαν εμβόλιο αντισωμάτων.
    Είχα ξεχάσει να το συνυπολογίσω αυτό, όταν έβλεπα με δέος τον Πλούτωνα να πλησιάζει.

Καμία, μα καμία όψη δεν είναι ικανή να μας βλάψει πραγματικά, αν εμείς δεν είμαστε εκτεθειμένοι ψυχικά ή πρακτικά στο έλεος της φθοράς.

Ευχαριστώ το σύμπαν για τα χρήσιμα μαθήματα στη ζωή μου, και δεν ήταν λίγα...
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Πού να πει κανείς το "θέμα" του και να τον καταλάβουν;;

Εδώ πολλοί μπορούν να κατανοήσουν το βάθος και το μέγεθος..

Μιλάω για το βάθος του Πλούτωνα στον οποίο τόσα δεινά καταλογίζουν και όχι άδικα.
    Στον χάρτη μου η προοδευμένη Σελήνη τον ακουμπά σε σύνοδο με τον γενέθλιο και ταυτόχρονα σε τετράγωνο με διελαύνοντα αλλά και του ηλιακού τόξου μου βρίσκεται σε τεράγωνο με γενέθλιο και αντίθεση με δυελαύνοντα.

Τί να πω τώρα ότι δεν φοβάμαι;; Υπάρχουν ήδη όλα τα δεδομένα.. Και αλλάζουν, το βλέπω, το νιώθω. ΑΛΛΑΖΩ, ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΜΑΙ και φοβάμαι να αφήσω πίσω τον παλιό φθαρμένο μου εαυτό (Σελήνη κυβερνήτης ASC).

Προσπαθώ να μην αντιστέκομαι, όμως συμβαίνει μέσα στο 4ο μου σπίτι, στα άδυτα της ψυχής, στο γονιό που ετοιμάζεται να ταξιδέψει μακριά, στον σύντροφο που δεν είναι πια εδώ..

Σείεται συθέμελα όλο το οικοδόμημα μιας ζωής, όλος ο άξονας του ωροσκοπίου 1ος, 4ος, 10ος.

Για να δούμε τί θα μείνει όρθιο;; Ελπίζω τουλάχιστον με έναν καλύτερο εαυτό..

Δ.Κ

Συμφωνώ πως προφανώς, ίσως θα έλθουν δοκιμασίες.
    Όμως, πέρα από αυτά, μην ξεχνάς πως ο Πλούτωνας, θα σου φέρει κάτι πολύτιμο, ποθ αρκετοί από εμάς ίσως να μην το νιώσουν και ποτέ στα γυρίσματα του κύκλου του ωροσκοπίου.
    ΔΥΝΑΜΗ το λένε και ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ εαυτό.
    Όπως είπε και το Εφάκι πιό πάνω, την καλύτερη ενέργεια και την νοερή μας στήριξη.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Ευχαριστώ για την ηθική συμπαράσταση κορίτσια

Τον Πλούτωνα τον "γνωρίζω" από παλιά, δεν είμαι πρωτάρα, είναι ο κυβερνήτης του 5ου μου επομένως δίνει το στίγμα του σε όλες τις ερωτικές μου σχέσεις..

Διαπίστωσα τη δύναμή του πριν 10 περίπου χρόνια με την αδιάλειπτή του παρουσία στον τομέα της υγείας μου..
    Είναι "βασικό" κομμάτι στη ζωή μου. Μάλλον είναι το κεντρικό θέμα μου.
    Με άλλαξε μέσα κι έξω..
    Πριν την ενασχόλησή μου με την αστρολογία, το βασικό μου μότο ήταν:"Το πραγματικό ποιόν του ανθρώπου βγαίνει στην επιφάνεια όταν διαχειρίζεται εξουσία, χρήμα και όταν νοσεί από σοβαρή ασθένεια".

Τότε όμως δεν ήξερα ότι όλα αυτά έχουν την Πλουτώνεια επιρροή μια δομή τεράστιας ισχύος, η οποία με βρίσκει σύμφωνη και σήμερα, που σε φέρνει σε επαφή με το κάθαρμα μέσα σου.
    Σε δοκιμάζει ανελέητα και με τόσο παρασκηνιακό και υπόγειο τρόπο που δεν παίρνεις χαμπάρι τί συμβαίνει, τί σου συμβαίνει και γίνεσαι ένα εγωϊστικό τομάρι που το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να ικανοποιείς τις ανάγκες σου θέτοντας τους πάντες γύρω σου σε δούλους των επιθυμιών σου μόνο και μόνο γιατί αισθάνεσαι πως σε αδίκησε η ζωή και τώρα όλοι οι άλλοι πρέπει να "πληρώσουν" για την αδικία που υπέστης.

Είπαμε όμως ότι οι διεργασίες είναι μεταμορφωτικές και μόνο αυτός έχει τη δύναμη να σε κάνει να δεις τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση.
    Και τα είδα, ευτυχώς για τους υπόλοιπους, σύντομα.
    Κανείς δε χρωστά κανενός και κανείς δεν είναι περισσότερο αδικημένος από κάποιον άλλο. Φτάνει πια, υπάρχει ήδη πολύ αδικία στον κόσμο μας (τα παιδιά της Αφρικής). Γιατί σώνει και ντε να μου χρωστά εμένα ο Θεός ή το σύμπαν;;

Συγχωρέστε μου την πολυλογία, τρώω πολλά τετράγωνα και αντιθέσεις, προσπαθώ να είμαι σε ετοιμότητα..
    Κάποτε είχα πει πως ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, τότε είχα γίνει μουσκίδι ως το κόκαλο..
    Τώρα θα συμφωνήσω με την Κάτια που λέει ότι θάρρος είναι να προχωράς ενώ φοβάσαι. Και η αλήθεια είναι ότι ένα ρίγος με διαπερνά ήδη..

Δήμητρα
    Δ.Κ

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)