- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 26
Thread: Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ SITE
-
12-12-2006, 04:35 PM #11
Re: Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ SITE
Γεια χαρά Γιώργο
Επειδή από τη φύση μου δεν τα μασάω και επειδή πιστεύω ότι είναι προβοκατόρικο αυτό το ποστ σου γράφω λίγα πράγματα.
Είμαι κι εγώ σε ομάδα διαχείρισης κάποιου μεγάλου φόρουμ. Ο διαχειριστής είναι ένα μέλος που έχει κάποια εργαλεία για να κάνει ορισμένες δουλειές. Έχει "σκούπες και φαράσια" για να μαζεύει τα τσιγάρα που εσύ εγώ ο άλλος πετάμε στο πάτωμα όταν για μια δυο ωρίτσες περνάμε να κάνουμε την πλακίτσα μας. Εμείς φεύγουμε αυτός μένει και διορθώνει, βελτιώνει, μοχθεί.
Για να δούμε μαζί κάποια σημεία που είναι σημεία εντυπώσεων.
-
12-12-2006, 09:11 PM #12
Αγαπητε Γιώργο,
Μετά από τόσα ποστ "αγάπης" νομίζω πως δεν θα νιώθεις πια "παρίας". Είσαι αποδεκτός γι αυτό που είσαι και εδώ που τα λέμε, ο ηλεκτρονικός τρόπος δεν είναι ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης για να γνωρίσεις κάποιον. Είναι απρόσωπος και οι παρεξηγήσεις αυτονόητες, φυσικές και αναμενόμενες. Ολοι ξεφεύγουμε από τους κανόνες - κοινωνικό φαινόμενο και αρχαιότατο- αλλά δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου! Αντιπαραθέσεις, διαξιφισμοί και εκτός θέματος αναλύσεις υπάρχουν και στα καλύτερα σπίτια και πιστεύω πως είναι στην ανθρώπινη φύση να έχει λόγο και θέση "επί παντός επιστητού" γιατί δεν αρέσκεται στην περιχαράκωση της σκέψης. Ο "Λόγος" δεν είναι παρά η περιπέτεια της ανθρώπινης δράσης και εν πάσει περιπτώσει μας "εξανθρωπίζει".
Ως μια από τις "Καπνικαρέες" του myHoroscope, έχω εγγράψει στο ιστορικό μου ατοπήματα, λογοδιάρροιες, offtopics, λάθη, άσχετες παρεμβάσεις, και διάφορα άλλα "σεμνά" με τις αντίστοιχες φυσικά συστάσεις για συμμόρφωση στους κανόνες. Ατυχώς δεν μπορούμε να διαγράψουμε το λάθος, ίσως μάλιστα να το επαναλάβουμε, αλλά μπορούμε σίγουρα να αποδεχόμαστε και να διορθώνουμε κάθε φορά τις συνέπειές του στα πλαίσια της καλής προαίρεσης, της λογικής και του μέτρου.
Εκτός από μέλος είμαι και στην ομάδα των Editors δηλαδή ευχαρίστως προσφέρω τον ελεύθερο χρόνο μου στα μέλη (που κι εγώ ανήκω) για να διαβάσουν θέματα που τους ενδιαφέρουν. Προφανώς ένα μέρος της επιτυχίας του site αγγίζει και μένα και αυτό μου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση και σε βεβαιώνω πως έχω αρκετές ασχολίες και ενδιαφέροντα εκτός του παρόντος. Δεν τάσσομαι με την μαρξιστική αντίληψη ότι πίσω από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα υπάρχει μόνο το κίνητρο του κέρδους αλλά και πληθώρα άλλων κινήτρων.
Οι αντιπαραθέσεις που κατά καιρούς αναπτύσσονται εδώ είναι η καλύτερη απόδειξη πως το site δεν κατευθύνει συμπεριφορές και πιστεύω πως είναι υπερβολή να νιώθεις "λοβοτομημένος" επειδή δυσκολεύεσαι να κινηθείς στα καθορισμένα - για λόγους ταξινόμησης και ευχρηστίας - πλαίσια των ενοτήτων. Χιλιάδες άλλοι το καταφέρνουν. Σα να λέμε πως στο σπίτι σου, επιτρέπεις στους επισκέπτες σου να χρησιμοποιούν αδιακρίτως τους χώρους και τα πράγματά σου όπως εκείνοι θέλουν και βολεύονται απλώς για να σε θεωρούν φιλόξενο, ανιδιοτελή, κλπ.
Υποθέτω λοιπόν πως όντας κοινωνικοποιημένος, θα αισθάνεσαι συχνά λοβοτομημένος και θα είσαι το ίδιο αυστηρός με κάθε θεσμό, αρχή, ή κανόνα που θα θέτει όρια στην "ελεύθερη" δράση σου. Συνεπώς, υιοθετώντας "παραβατική συμπεριφορά" συχνά θα βρίσκεσαι εκτός του νυμφώνος στον οποίο θέλεις να μένεις με τους δικούς σου όρους και συνθήκες, προσβάλλοντας τουλάχιστον ως ανόητους όσους συμμορφώνονται με το γενικό καταστατικό.
Δεν ξέρω αν η παρέμβασή σου είναι προβοκάτσια ή όχι και ποσώς ενδιαφέρει εμένα και την τσέπη μου, σίγουρα όμως είναι άστοχη και συγκινησιακά φορτισμένη. Ο Σωκράτης (ο αρχαίος) έλεγε πως οι αποφάσεις της ψυχής (εννοώντας το θυμοειδές της) δεν είναι oύτε ορθές ούτε λογικές.
Συγνώμη που σε αναγκάζω να διαβάσεις ένα "σεντόνι", είναι από τα ελαττώματά μου :embarrest στη γραφή που ωστόσο η "φασιστοειδής" διαχείριση ουδέποτε με αποθάρρυνε να κάνω και την ευχαριστώ που μου δίνει βήμα κάθε τόσο. :clapping:
ΦιλιάBιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
12-12-2006, 10:15 PM #13
Φίλε Γεώργιε
Κι εμείς αγαπήσαμε :toung: και φάγαμε και σύσταση αλλά δεν κάναμε έτσι. Για την ακρίβεια κάναμε επικοινωνόντας με προσωπικό μήνυμα και θέσαμε τις απόψεις μας και τους λόγους μας όπου στο τέλος "έπεσε" πολύ γέλιο. Πραγματικά θα ήθελα να μάθω γιατί προτίμησες τον εντυπωσιασμό ενός δημόσιου ποστ όταν στο φινάλε είσαι και παράτυπος. Ξέρεις πόσες φορές έχω διαβάσει να σου γίνεται σύσταση και να την αγνοείς; Είσαι άδικος αγάπητε Γεώργιε. Όχι καλοί όσοι μας χαιδεύουν τα ώτα και κακοί όσοι λειτουργούν διαφορετικά.
Καλό θα ήταν να παραμείνεις αν ο εγωισμός και το πείσμα σου δεν ξεχυλίζει.
Βρε συ alien τι απειλές λες και τι κακό μπορεί να σου κάνει μια σύσταση; Το "γραμμένους τους έχω" δεν είναι τιμητικό και δεν μάλλον είναι ανώριμα λόγια
Αγαπητή μου, ως ενεργός μέλος πιστεύω ότι το σύσταση από το παρατήρηση μπορείτε να το ξεχωρίσετε. Και όσο για τον τρόπο του αγαπητού μας Κωστή Dell Piero όπως διαβάζω ήταν μένουμε αυστηρά στο θέμα και ακολούθως ειρωνεια... Μάλιστα Λόρδε.
Τέλος φίλοι μου καλό θα ήταν για όλους μας να μην δημιουργούμε προβλήματα. Αν δεν υπάρξει δράση δεν θα υπάρξει και αντίδραση. Σεβασμός στο χώρο που μας φιλοξενεί και που επιλέξαμε να τον τιμούμε με ενεργή ή λιγότερη ενεργή παρουσία.
-
12-12-2006, 10:33 PM #14
Και αν "εγώ" αυτό το αντιλαμβάνομαι, αντί για ειρωνία όπως εσύ, ως παραδοχή του σφάλματος μου, αλλά με λίγο πιο ιδιαίτερο τρόπο και μία δόση χιούμορ?(Οι χοντράδες ανήκουν σ' άλλη κατηγορία).
Όσον αφορά τον τρόπο, εννοώ το ban φυσικά και όχι τα λόγια του Dell Piero.
Και επειδή δεν θέλει και πολύ για να μου αποδοθεί η σταυροφορία υπέρ του Γιώργου και επειδή έχει πολύ δίκιο η Φυλλένια όταν γράφει λίγο πιό πάνω ότι είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις όταν προσπαθούμε να συνενοηθούμε μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, λέω ότι σου απάντησα μόνο επειδή αναφέρθηκες σε μένα και δεν έχω σκοπό να ασχολούμαι μ' αυτό το θέμα αιωνίως.
Ευχαριστώ πάντως για τις υποδείξεις:bigsmile:Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
12-12-2006, 11:03 PM #15
Θα βγω λίγο οφ τόπικ....
Αγαπητέ alien1...
μήπως να πέσουν οι μάσκες; :toung:
Για ποια συμφέροντα μιλάς; Για ποια εύνοια; Μήπως έχουμε ξεχάσει που βρισκόμαστε; Ποιος προσπαθεί να αποσπάσει την εύνοια ποιου εδώ μέσα; Εδώ, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ που είμαι μια μέση επισκέπτης, βλέπω ότι υπάρχει ένα αλισβερίσι απόψεων, ερωταπαντήσεων κλπ. Πού βλέπεις εσύ ανθρώπους να "γλύφουν" -γιατί αυτό λες, λέγοντας ότι θελουν την εύνοια των υπολοίπων της κοινότητας-;;; Καλό είναι να μην απαντάμε, απλά για να λέμε ότι απαντήσαμε και να το παίζουμε "εναλλακτικοί αντιρρησίες".
Βλέπω εδώ ότι υπάρχουν μέλη-απειλές, μέλη-γλύφτες, μέλη-συμφεροντολόγοι... ήμαρτον. Γιατί παντού πρέπει να υπάρχει μια συνωμοσιολογία από πίσω;;
Ως προς το θέμα του Γιώργου, συμφωνώ με τα λόγια των υπολοίπων. Κατ' εμέ, και όπως θυμάμαι και από τους όρους με τους οποίους γραφτήκαμε εδώ, ΑΝ κάποιος θέλει να αποχωρήσει-διαγραφεί από μέλος, απευθύνεται με προσωπικό μήνυμα στον διαχειριστή, χωρίς μα και μου. Τα υπόλοιπα τα θεωρώ αφορμές εντυπωσιασμού λιγάκι. Προσωπική μου άποψη πάντα. :bigsmile:Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
-
12-12-2006, 11:13 PM #16
Αγαπητή Μαρίνα
Ο διαχειριστής που ήταν εκείνη την ώρα μέσα διέγραψε άμεσα το μήνυμα του φίλου μας Γιώργου γιατί και αυτός το θεώρησε προφανώς "περίεργο". Ο ίδιος όμως ο Dell Piero το επανέφερε και αυτό κάτι σημαίνει.
Όμως ο άχαρος ρόλος είναι δικός μου που έχω και τον τελευταίο λόγο. Και ο λόγος δεν ήταν το χιούμορ του Γιώργου ή όχι, αλλά ότι του έχουν γίνει πολλές συστάσεις και όχι παρατηρήσεις όπως λανθασμένα γράψατε και πραγματικά είχαν εξαντληθεί τα όρια.
Ο διαχειριστής πάντα είχε και θα έχει το ρόλο του "σκληρού". Αυτός είναι ο ρόλος που φαίνεται γιατί ο άλλος ή μάλλον οι άλλοι όπως για παράδειγμα ένα φόρουμ με συνεχή ροή να δουλεύει απρόσκοπτα και να μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι θέλει είναι ένας ρόλος μη ορατός.
Δεν σας αποδίδω τέλος ρόλο σταυροφόρου. Εξάλλου δεν υπάρξαν γυναίκες σταυροφόροι :bigsmile:De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
12-12-2006, 11:52 PM #17
Μου έκανε εντύπωση όλο αυτό το θέμα, αλλά δεν έχω διαβάσει το post της διαμάχης. Αυτό που έχω να σχολιάσω είναι
1.η εμπορικότητα. Κανείς δεν μας υποχρεώνει να ανοίγουμε διαφημιστικά παράθυρα και ο τρόπος που προβάλλονται οι διαφημιστικές καταχωρήσεις δεν θίγει ούτε ενοχλεί
2.administrators. Ο ρόλος τους είναι πολύ συγκεκριμένος και αφορά τόσο την "τάξη" στο site και την τήρηση των όρων χρήσης, που όλοι έχουμε αποδεχτεί με την εγγραφή μας, όσο και την ασφάλεια του ίδιου του site. Αν κάποιοι ενοχλούνται απο την ειρωνεία ή τη σκληρότητα του Dell Pierro ας του το πουν χωρίς όμως να δίνουν τόση έκταση στο θέμα όταν μάλιστα έχουν δεχτεί επανειλλημένα συστάσεις. Μήπως να ανοίξετε κύριοι διαχειριστές νέο θέμα με τα παράπονα προς το πρόσωπό σας για τους θιγμένους;
-
13-12-2006, 01:14 AM #18
Ας γεμισουμε τις καρδιες μας με αγαπη μιας και πλησιαζουν τα Χριστουγεννα ας ξεχασουμε χαζες μικροπαρεξηγησεις που συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες κι ας υποδεκτουμε χαρουμενοι τον καινουριο χρονο :clapping:
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
13-12-2006, 01:28 AM #19
εγώ φεύγω απ ταααα ονειράάάάά σουυυυ και καλή τύχη όπου κι αν πααααςςςςςςςς :σφύριγμα
:toung: :toung: :toung:
Αγαπητή μου Skorpion όπως βλέπεις συμφωνώ πλήρως μαζί σου :bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
13-12-2006, 01:59 AM #20
[QUOTE=skorpion;25143]Ας γεμισουμε τις καρδιες μας με αγαπη μιας και πλησιαζουν τα Χριστουγεννα ας ξεχασουμε χαζες μικροπαρεξηγησεις που συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες κι ας υποδεκτουμε χαρουμενοι τον καινουριο χρονο :clapping:
Το παραθετω για να το ξαναδιαβασουμε ολοι μπας και το εμπεδωσουμε!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.