s
Μαγνητισμος και αστρολογικες όψεις. - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 113

Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    H Λιλιθ σε αντιθεση με τον Χειρωνα δεν μπορω να καταλαβω πως θα μπορουσε να προσφερει μια μαγνητικη προσωπικοτητα. Το μονο που μπορω να σκεφτω για αυτη την οψη (επειδη εχω την εχω σε συνοδο) ειναι οτι τα παθη της θα τις προκαλουν πληγες ή το γεγονος οτι μεσα απο τα παθη της μπορει να θεραπευσει.
    Επειδή η Λιλιθ θεωρείται η κρυφή πλευρα της σεξουαλικότητας, οι ανεκπληρωτες επιθυμίες και ενώ είναι μια Λίλιθ στον Σκορπιό ( άκρως σεξουαλική και γοητευτική ) μέσω της αντίθεσης με Χείρωνα - τάσης για θεραπεια , μπορεί να γίνεται και θύμα για την εκπλήρωση αυτου του σκοπού(θεραπεία) μέσω του σέξ(8ος). Επισης λόγω χιαστί Χειρωνα-Αρη έλκει συντρόφους που πιθανον θέλει να λυτρώσει ή να λυτρωθεί μεσω αυτών και μέσω του σέξ(8ος). Σε αυτό το σημειο η αντίθεση Χει-Λιλ την βοηθά με υπόγειο τρόπο θα λέγαμε να καταφέρει το σκόπο της και να εκφραστεί ο μαγνητισμός της στον 1ο.

Αν συμπεριλαμβάνουμε τις όψεις της Λιλιθ περι σεξουαλικότητος, ένας λόγος να συμπεριλάβουμε και την οψη με τον Χειρωνα απο 8ο(που σχετίζεται άμμεσα με την σεξουαλικότητα και τον μαγνητισμό). Θα εκδηλωθεί όμως με βαση την φύση του πλανήτη ή πλανητοειδή με τον οποίο ερχεται σε όψη.
    Αν ο Χείρων δεν ήταν στον 8ο,μπορει και να μην συμπεριελάμβανα αυτή την όψη. Απλά αυτή η όψη μου θυμίζει του στυλ '' σέξ απο λύπηση ή σέξ για λυτρωση του άλλου ''. Και κυρίως επειδή η Λίλιθ ειναι στον 1ο, μπορεί να φαίνεται προς τους έξω αυτό και να έχουν μια λαθεμένη εντύπωση για την κοπέλα μερικές φορές. (Στην ουσία μέσω της αντίθεσης εκφράζεται και η εκδήλωση της Λιλιθ στον 1ο).

Όνομα:
    Γιάννα

Θα συμφωνήσω και εγώ με όλα τα παραπάνω στοιχεία....
    Σίγουρα μιλάμε για ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα , που εκπέμπει σεξουαλικότητα (και από τον Πλούτωνα στον ωροσκόπο αλλά και από την μαύρη σελήνη στον 1 οίκο και στο ζώδιο του σκορπιού). Ένα άτομο με έντονες διεισδυτικές ικανότητες ,αλλά και με έντονη την ανάγκη να ελέγχει και να χειραγωγεί τους άλλους.
    Η ύπαρξη του ήλιου-αφροδίτης στον 7 οίκο και στο ζώδιο του κριού , την κάνει να θέλει να έχει αρμονικές σχέσεις και να αποκτά ισχύ και πληρότητα μέσα απο αυτές. Επειδή όμως είναι στο ζώδιο του κριού και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θέλει να ξεχωρίσει και να υποκίνα αυτή τα νήματα των εκάστοτε σχέσεων της. Ο άρης έρχεται να κάνει πιο έντονη την επιθυμία της να ταυτιστεί αλλά και να κυριαρχήσει προς τους άλλους με τρόπο υπόγειο , φανατικό, μερικές φορές ίσως και ακραίο (ο άρης είναι κυβερνήτης του κριού, αλλά και σε αντίθεση με τον πλούτωνα)
    Τέλος η σελήνη στον 10 οίκο και στο ζώδιο του λέοντα της δίνει μια «αρχηγική» επαφή με το κοινό, αλλά και μια έντονη επιθυμία να προβληθεί με αποτέλεσμα την πιθανή κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση.( ενισχύεται από το εξάγωνο με τον δία και τον κρόνο)
    Σαφώς μιλάμε για άτομο που ξεχωρίζει ή που θα ξεχωρίσει ή τέλος πάντων έχει την ανάγκη (μέσα από την επιθυμία της να ελέγχει και να πρωτοστατεί) να ξεχωρίσει και μπορεί με τους έντονα τονισμένους γωνιακούς οίκους , αλλά και με τους προσωπικούς πλανήτες σε ζώδια της φωτιάς.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να έχει έντονο μαγνητισμό. Νομίζω οτι το μαγνητισμό τον φέρνει ο ουρανός με τις έντονες όψεις που κάνει ή ο έντονος υδροχόος σε ένα χάρτη. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως ορίζετε τον μαγνητισμό; Σαν ένα άτομο με έντονη και δυνατή προσωπικότητα;;;
    Ευχαριστώ.....
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Πιστεύω ότι το κύριο θέμα σ΄αυτό τον χάρτη δεν είναι το ίδιο το σεξ, αυτό καθεαυτό. Η σημαντικότερη ανάγκη που βλέπω εδώ είναι για αποδοχή, επιβεβαίωση και αναγνώριση. Είναι πληγωμένο άτομο που έχει υποφέρει πολύ από θέματα ελέγχου. Έχει μέσα της πολύ υπόγειο θυμό προς τους άντρες και η τάση της δεν είναι να θεραπεύει ή να θεραπεύεται με κάποιο τρόπο αλλά να "τιμωρεί" τους άντρες.

Η ανάγκη της για έλεγχο έχει πολλά κίνητρα, είναι η ανάγκη της για πρωτιά, η ανάγκη της να προστατεύσει τον εαυτό της για να μην "ισοπεδωθεί" στις σχέσεις της (είναι και πολύ ανεξάρτητο άτομο) αλλά και από ένα έντονο φόβο "απώλειας" του άλλου.

Ο μαγνητισμός, το σεξ και το σεξ απήλ σ΄αυτό τον χάρτη έχουν ένα πολλαπλό ρόλο. Μέσω του σεξ επιβεβαιώνεται, τιμωρεί, ελέγχει και "δένει" τον άλλο για να μην τον χάσει. Το να την εγκαταλείψει ένας άντρας είναι σοβαρό πλήγμα (απόρριψη) γι΄αυτή την γυναίκα.

Έτσι, ξεκινά μια σειρά από αντιφάσεις στον χάρτη της: πώς να συμβιβάσει την ανάγκη της για αποδοχή και επιβεβεβαίωση (Ζυγός, δυνατή Αφροδίτη) με τον θυμό και την επιθετικότητά της (αντίθεση Πλούτωνα/¶ρη,Ήλιου). Την ελκύουν δυνατοί άντρες αλλά ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην σχέση; Θέλει να αφεθεί σε μια σχέση (Αφροδίτη, τονισμένος 7ος) αλλά τι θα γίνει αν ο άλλος την ποδοπατήσει και την εγκαταλείψει; (Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας)

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Οχι, δεν ειναι συνεσταλμενο ατομο. Εχω παρατηρησει ομως οτι μεσα απο τον μαγνητισμο που ασκει εχει την ικανοτητα να επηρεασει καταστασεις προς οφελος της.
    Μαυρη σεληνη σε σκορπιο στον ωροσκοπο και πλουτωνας δινουν μεγαλο μαγνητισμο!
    και επειδη η μαυρη σεληνη ειναι στον ωροσκοπο την κρυμμενη σεξουαλικη πλευρα την βγαζει προς τα εξω
    γενικα η μαυρη σεληνη οταν κανει συνοδο η τριγωνο με τον ωροσκοπο δινει σεξουαλικοτητα.
    επισης ο πλουτωνας ειναι στην 22η μοιρα που θεωρειτε "δολοφονικη"
    δλδ με λιγα λογια το παθος της σεξουαλικοτητα της δολοφονει εν ψυχρω
    δεν μας δειχνεις και καμια φωτογραφια της?:toung::toung:

και εμενα η λιλιθ κια ο πλουτωνας του 6ου
    κανει τετραγωνο με χειρων,αντιθεση με δια στον 10ο γιαυτο μαγνητιζω ατομα απο την δουλεια μου μαλλον:weird:

Το ίδιο περιπου τα πω...Πλούτωνας - Λιλιθ -(1 οικο) μαγνήτισμο .Σκορπιο - ζυγος σαν ομορφια μαγνητι....Πλουτωνας στον 1ο σε συνοδο με τον Αsc.θα δωσει στο ατομο εναν εντονο μαγνητισμο αλλα πολυ κλειστη ( σκοτεινή ψυχή ) .... με μια βαρη χαρακτήρα,με ενα βαρη μαγνητισμο.

Εχουμε και μαγνητισμό σεξ απήλ εδω ομως...Αφροδίτη/Αρη/Ηλιο....εξέρχ. πολυ ανδρική (Αρη,Ηλιο) πλευρά.....θηλυκότητα (Αφρ.) χτύπημενη λεω εγω. Ατομο μαγνητιζει ευκολα τους αλλους (7ος Αφ/Αρη) αλλα και γιατι το κυβ.του 8 - Αφροδιτη (σαν μαγνητι ειναι στον 7) και Vertex στον 8 (σε σπιτι μαγνητις σαν προσωπικότητα). Τριπλη πλήγμα/χτυπημα για τους άλλους.

Δεν ξέρω αν παρατηρήσετε πόσο όμορφο εχει ενσωματώμαινει σε κάθε σπιτι, 2 ζωδια. Δηλαδι στο 5ο και Υδροχόου και λιγο Ιχθείς....6ο Ιχθεις/Κριο....7ο Κριο/Ταυρος κ.τ.λ. Και αυτο σαν μαγνητι λιγο απο ολλα, συνδυάσμο.

Δεν ξέρω αλλα τα βαλ.και το 12 ως μαγνήτης με οτι υπάρχει εκεί. Συν οτι Ποσειδωνας είναι στην ίδια μοιρα 24° (τρίγωνο) με την Αφροδιτη αλλα και 2° μονο με το Πλουτωνας. Και φυσικά ΟΛ'αυτό που είπατε παραπάνω.
    Gluck sind kleine Sterne,die mitten in den Tag fallen...Θα γινεις πιο εξυπνος,αν εχεις ενα αντιπαλο πιο ευφυεστερων (κανονες σκακι).

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Συμφωνω...σεληνη στον σκορπιο στον 5 συνοδο πλουτωνα κ με αρη....αφροδιτη στον 8 , σεληνη , αρη πλουτωνας τετραγωνο λιλιθ, ουρανος συνοδο ηλιος ....

καλημερα χωρις παρεξηγηση και διαθεση αυτοπροβολης θεωρω οτι απο τη ζωη μου μεχρις εδω ενα καταλαβα.οι γυναικες με πποθουν παραφορα και οι αντρες με μισουν γιαυτο.δεν προβαλω τον εαυτο μου καθολου αλλα ειναι αδυνατον να περασω απαρατηρητος πειτε μου αν ισχιει αστρολογικα αυτο.και πως θα το σταματησω.ειμαι 5 μαιου 1979 1 το πρωι στην αθηνα γεννημενος ευχαριστω.

Quote Originally Posted by tabros View Post
    καλημερα χωρις παρεξηγηση και διαθεση αυτοπροβολης θεωρω οτι απο τη ζωη μου μεχρις εδω ενα καταλαβα.οι γυναικες με πποθουν παραφορα και οι αντρες με μισουν γιαυτο.δεν προβαλω τον εαυτο μου καθολου αλλα ειναι αδυνατον να περασω απαρατηρητος πειτε μου αν ισχιει αστρολογικα αυτο.και πως θα το σταματησω.ειμαι 5 μαιου 1979 1 το πρωι στην αθηνα γεννημενος ευχαριστω.
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς είμαι και εγώ ...παθών :nuts:
    Αναφορικά με την περίπτωσή σου πάντως, θα σου έλεγα να κοιτάξεις τον 3ο σου και τους προσωπικούς πλανήτες που έχεις εκεί (και τον κυβερνήτη του 5ου) και τις όψεις που κάνουν, καθώς και τη Σελήνη σου (7ος) και το εξάγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα, εκτός από το μεγάλο τρίγωνο στο οποίο συμμετέχει :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλημέρα σας και απο μένα! Μητσάκο είδα αυτό που είπες για τον 3ο οίκο του φίλου μας Tabros όπως επίσης και το τρίγωνο της Σελήνης. Φαίνεται λοιπόν ότι οι εμπλεκόμενοι οίκοι, 3ος, 7ος και 11ος που είναι οίκοι οι οποίοι έχουν να κάνουν γενικά με το επικοινωνιακό μας κομμάτι και γενικά με τον περίγυρό μας, φίλοι, επαφές, σύντροφοι, συνεργάτες κτλ οπότε και τονίζονται. Τώρα η ύπαρξη Δία και Σελήνης στον 7ο δείχνουν νομίζω ένα άτομο που γενικά φαίνεται στους άλλους προσεγγίσιμο και γεναιόδωρο και ειδικά στον Λεόντα. Επίσης ο κυβερνήτης του 7ου είναι μέσα στον 7ο που θεωρώ ότι τόνίζει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και με τις όψεις που κάνει. Κυβερνήτης του 3ου ο ¶ρης επίσης μέσα στο σπίτι του και επίσης κάνει όψεις τριγώνου με ποσειδώνα και σελήνη και συμμετέχει και στην τριπλή σύνοδο...οπότε τι άλλο να πούμε?. Τώρα, όσο αφορά αυτό που λες Tabros ότι προσπαθείς να μην προβάλλεις τον εαυτό σου...ίσως να το εξηγούσα ως ότι ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σου είναι ο Κρόνος ο οποίος δε φαίνεται να αγγίζει σημαντικά με οποιαδήποτε όψη κάποιον πλανήτη σου. Το θέμα είναι ότι ο διελαύνων ¶ρης περνάει τώρα από Δία σου και Σελήνη σου αργότερα μέσα στον 7ο οπότε ίσως και όλα αυτά να ενεργοποιηθούν και να τονιστούν ακόμα περισσότερο. Επέτρεψε όμως να σε ρωτήσω κάτι...γιατί αγωνιάς τόσο να το σταματήσεις...? Εγω θα έλεγα απλώς να το απολαύσεις και εφόσον δεν το προκαλείς όλο αυτό από μόνος σου ακόμα καλύτερα! :bigsmile: Ε Μητσάκο, συμφωνείς?

Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)