- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 181 to 190 of 206
Thread: Ο 2ος οίκος
-
14-11-2009, 07:00 PM #181
Re: Ο 2ος οίκος
Γεια σας! Μόλις ανακάλυψα την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που γίνεται εδώ για τον 2ο οίκο.
Έχω κι εγώ ακμή του 2ου στον Κριό, με τη διαφορά ότι έχω εκεί και τον Κρόνο :worried: στο ζώδιο του Ταύρου. Δεδομένου ότι ο 2ος, πέρα από τις υλικές κτήσεις - που προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρουν - οριοθετεί και τις συναισθηματικές κτήσεις και, όπως ειπώθηκε νωρίτερα, τις αξίες και τα ταλέντα, πιστεύετε ότι μια τέτοια τοποθέτηση του Κρόνου λειτουργεί ως εμπόδιο στην έκφραση των ταλέντων ή στη συναισθηματική "κάλυψη" του ατόμου;
Αναφέρω συμπληρωματικά ότι από τις βασικές όψεις του Κρόνου είναι ένα τρίγωνο με τον Ήλιο στον 11ο και μια αντίθεση με τον ¶ρη στον 9ο. Ευχαριστώ!
-
14-12-2009, 03:12 AM #182
Εγω εχω ακμη στον καρκινο και ο κυβερνητης που ειναι η σεληνη ειναι στον ζυγο και στον 5ο οικο..Μεσα στον 2ο ειναι ο Διας ομως κανει
αντιθεση με ουρανο και Πωσειδονα στον 8ο αλλα και τριγωνο με τον Αρη στο μεσουρανημα και εξαγωνο με τον ερμη και συνοδο με τον χειρωνα και την Δημητρα..Πως σας φαινονται αυτα?
-
14-12-2009, 10:33 AM #183
-
14-12-2009, 01:25 PM #184
Ετσι και ετσι υπαρχει καποια ευνοια απο οτι δειχνει αλλα την χαλανε οι αντιθεσεις αυτες που γινονται και στον 8ο οικο που ειναι της κληρονομιας..Τωρα για τις συνοδους Χειρωνα Δημητρας με Δια δεν ξερω..Εγω δεν ξερω ακομα πολλα πραγματα για την αστρολογια για αυτο ρωταω και εσας πως τα βλεπετε αν θα υπαρξουν απωλειες η αν θα εχω καποια ανεση στην ζωη μου και απο θα ερθουν τα λεφτα απο την εργασια απο κληρονομια απο που?Κακα τα ψεματα ειναι πολυ σημαντικο θεμα τα οικονομικα στην εποχη μας και απο οτι εχω καταλαβει δυστυχως κατευθυνουν κατα καποιον τροπο την ζωη μας..
-
14-12-2009, 01:55 PM #185
Δεν μας είπες και αν κάνει όψεις η Σελήνη
Τεσπα, με τον Δία στο 2ο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, καλό θα ήταν να προσέχεις τις οικονομικές σου συναλλαγές, αλλά και το κοινό ταμείο με τον σύζυγο, όταν παντρευτείς αν δεν είσαι παντρεμένη. Μπορεί θεωρητικά ο Δίας να προοιωνίζεται καλούδια και αξιώματα και βοήθειες, αλλά εξίσου θεωρητικά η αυξημένη διαίσθηση που αντιστοιχεί στον Ποσειδώνα δεν βοηθά και πολύ στη διαχείριση των οικονομικών. Έτσι πολλές φορές θα πρέπει να συμβουλεύεσαι κάποιον της απολύτου εμπιστοσύνης σου πριν κάνεις κάποια κίνηση στον τομέα. Έχε υπόψιν σου ακόμα ότι ο 8ος δεν αντιστοιχεί μόνο σε κληρονομιές αλλά και στις επιταγές, στην ...εφορία και αλλού, γενικά σε πόρους που δεν φορούν την εργασία σου :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-12-2009, 06:24 PM #186
Η Σεληνη κανει οψη τετραγωνου με τον Ποσειδωνα [αμαν πια και αυτος ο Ποσειδωνας]..Δηλαδη θελετε να πειτε οτι μπορει να εχω καποια ευνοια αλλα πρεπει να προσεχω στην διαχειριση των χρηματων και οσων αφορα τον 8ο που εχω μεσα Ουρανο και Ποσειδωνα οτι μπορει να εχω προβληματα με κληρονομιες η με εφοριες κλπ..Ετσι?Τα χρηματα απο την εργασια απο που φαινονται?
-
14-12-2009, 06:44 PM #187
Τα χρήματα που βγάζεις εσύ από τη δουλειά σου φαίνονται από τον 2ο, τον κυβερνήτη του και τις όψεις που κάνει.
Τα χρήματα που είτε τα διαχειρίζεσαι με άλλους, είτε είναι δικά σου μεν αλλά δεν προέρχονται από δική σου εργασία είναι του 8ου και του κυβερνήτη του.
Έχε υπόψιν σου ότι τα δίπολα στην αστρολογία έχουν βάση, τουτέστιν μπορεί από "σπόντα" να ενεργοποιούνται θέματα του 2ου προβαλλόμενα στον 8ο και τούμπαλιν.
Γενικότερα τα όποια προβλήματα θα έχεις στον οικονομικό τομέα θα έχουν τον χρακτήρα του ξαφνικού και απρόσμενου σε συνδυασμό με λάθος εκτιμήσεις :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-12-2009, 07:27 PM #188
Ωχ καταλαβα..Και αν ο κυβερνητης του 2ου οικου μου που ειναι σεληνη βρισκεται στον 5ο οικο σημαινει χρηματα απο επαγγελματα ψυχαγωγιας και διασκεδασης και ο Διας που ειναι εντος του 2ου και ειναι κυβερνητης του 7ο χρηματα απο γαμο,και του 8ου αν ειναι ο κρονος στον 9ο αλλα ο Ουρανος και Ποσειδωνας π ειναι εντοσ του ειναι κυβερνητες του μεσουρανηματος τοτε?Συγνωμη αν σας κουραζω αλλα καταλαβαινετε ο καθε χαρτης ειναι περιπλοκος οσα και αν σου λεει η αναλυση αν δεν υπαρχει καποιος εμπειρος να σου εξηγησει τις απορειες που σου δημιουργουνται καθε φορα που κοιτας τον Χαρτη σου δεν βγαζεις ακρη..
-
15-12-2009, 04:42 PM #189
Γεια σας.
Διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό που δώσατε για τον 2ο οίκο. Που το δίάβασες ότι έχει σχέση με αξίες και την αυτοεκτίμηση του ατόμου? Ο οίκος αυτός δείχνει καταρχήν τα υλικά αγαθά και εισοδήματα που απόκτα το άτομο καθώς και τη σχέση του απέναντι σε αυτά. Βέβαια υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με το ζώδιο που υπάρχει σε αυτόν τον οίκο με αποτέλεσμα να διαφέρει η στάση του κάθε ατόμου και ο τρόπος που το αντιμετωπίζει. Νομίζω ότι κάπου συνχέετε τα χαρακτηριστικά των οίκων με αυτά των ζωδίων.
-
15-12-2009, 05:45 PM #190
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.