s
Παρόντες και παρούσες... - Page 19
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 19 of 72 FirstFirst ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 29 69 ... LastLast
Results 181 to 190 of 711
    Όνομα:
    ketty

Re: Παρόντες και παρούσες...

:sad2:
    Quote Originally Posted by fillenia View Post
    Βρε... σαν τα χιόνια!
    παιδια και εγω η κεττυ ειμαι παρουσα.Παιρνω μεγ'αλη κριση λογω πλο'υτωνα πανω σον Ωροσκοπο μου!!! Χαλια μαυρα και απο οτι βλεπω θα κατσει καποια χρονια !!! Δεν ξερω πως θα την Βγαλω!!!! Αμα ειναι κανα καλος αστρολογος και μοθ δωσει κουραγιο θα τον ευγνωμονω!!!! Εχω γεννηθει στις 6.10.1948 στις 13.00 μμ.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by kagou7614 View Post
    καλημερα με λενε κατερινα κ ειμαι 22 ετων ηθελα να μαθω καποια περισσοτερα πραγματα που αφορουν το ζωδιο μου.

Κατερινακι καλως ηρθες.Μεσα στο σαιτ θα βρεις τα παντα για το ζωδιο σου.Ευχομαι να σε καλυψουν.Οτι απορια καλοδεχουμενη!:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by ketty View Post
    :sad2:
    παιδια και εγω η κεττυ ειμαι παρουσα.Παιρνω μεγ'αλη κριση λογω πλο'υτωνα πανω σον Ωροσκοπο μου!!! Χαλια μαυρα και απο οτι βλεπω θα κατσει καποια χρονια !!! Δεν ξερω πως θα την Βγαλω!!!! Αμα ειναι κανα καλος αστρολογος και μοθ δωσει κουραγιο θα τον ευγνωμονω!!!! Εχω γεννηθει στις 6.10.1948 στις 13.00 μμ.

Ευχαριστω εκ των προτερων
    Καλως την Κεττυ.υπαρχει ενοτητα στο σαιτ που μπορεις να κανεις ερωτησεις αρκει να μην ειναι προσωπικες γλυκεια μου Κεττυ.Επειδη επισης κατανοω οτι καπου ακουσες για πλουτωνα και πανικοβληθηκες...Η μελετη φερνει γνωση και ηρεμια.Γιαυτο εχουμε και τοσα αρθρα εδω.Καλως μας ηρθες παλι.
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Καλωσοριζουμε και τα μελη μας πλεον Mariamilo kai MisSomething.Καλη αναγνωση παιδια.:bigsmile:
    Oscar Wilde

Παρούσα κι εγώ.:bigsmile:Πρώτη φορά:embarrest. Αυτό πρέπει να γίνεται κάθε μέρα?
    Γειά σε όλους εσας,ειδικά στα χιλιοταλαιπωρημένα λιονταράκια

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by whitedream View Post
    Παρούσα κι εγώ.:bigsmile:Πρώτη φορά:embarrest. Αυτό πρέπει να γίνεται κάθε μέρα?
    Καλως ορισες White Dream.Τι εννοεις αυτο να γινεται καθε μερα?αν εννοεις να μας χαιρετας νομιζω οτι η καθημερινη σου συμμετοχη γενικα στο site κρινεται απαραιτητη....:bigsmile:Και ενα λιονταρι αντεχει παντα και τα παντα...
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by whitedream View Post
    Να δίνεις το παρόν σε αυτό το θρεντ εννοείς; Όχι βέβαια! Αφού θα μπαίνεις καθημερινά, άρα και θα σε βλέπουμε :bigsmile: ¶ντε και αν κάνεις καμιά απουσία, θα κάνουμε τα στραβά μάτια και θα στη σβήσουμε :toung:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kia View Post
    Να δίνεις το παρόν σε αυτό το θρεντ εννοείς; Όχι βέβαια! Αφού θα μπαίνεις καθημερινά, άρα και θα σε βλέπουμε :bigsmile: ¶ντε και αν κάνεις καμιά απουσία, θα κάνουμε τα στραβά μάτια και θα στη σβήσουμε :toung:
    Απουσιολόγε! Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!!!
    Θα μετράς με τρόπο 1,2,5,6,9,10,20,50 κλπ:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Εκτός και αν κάνουμε ομαδική κοπάνα

(fftopic: ναι το ξέρω)

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by panther View Post
    Απουσιολόγε! Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!!!
    Θα μετράς με τρόπο 1,2,5,6,9,10,20,50 κλπ:bigsmile:

Μα την ταραζεις τωρα...Απουσιες..εδω δεν παιρνουμε απουσιες.Κανε οσο σκασιαρχειο θες!:bigsmile:
    Oscar Wilde

Page 19 of 72 FirstFirst ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 29 69 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)