- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 181 to 190 of 205
-
22-11-2007, 01:32 PM #181
Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
22-11-2007, 01:33 PM #182
-
09-04-2011, 11:31 PM #183
Ανάλογα με το "πεσιμο":sad2:. Αν και σε μικρότερη ηλικία η μόνη λύση ήτανε πάντα λιονταρίσια-διασκέδαση, έξοδος,φλερτ κλπ- τώρα όσο πιο πολύ εμβαθύνω στον εαυτό μου τόσο πιο πολύ "εμπεριέχω" πράγματα και καταστάσεις που στο παρελθόν θα με ρίχνανε. Και επειδή σήμερα μου αρέσει το "σκάψιμο" και το 'ψάξιμο" βρίσκω ενδιαφέρον να ψάχνω για θησαυρούς ακόμα και στην πιο σκοτεινή γωνιά. Βέβαια η μουσική είναι ένα σίγουρο μονοπάτι που μπορεί να με οδηγήσει σε διάφορες εκδοχές του "καλά" και μεσα από μια ποσειδώνια διαδρομή στο να ξαναβουτήξω στη χαρά της λιονταρίσιας καρδιάς μου!!!! :bigsmile:
-
10-04-2011, 02:47 AM #184
Πιστευω, οτι εμεις τα ψαρακια, εχουμε σαματατζιδικα ξεσπασματα, ε......σαν παιδια που ειμαστε!!
-προσωπικα ειμαι μεγαλο παιδι- γιαυτο ψαχνουμε την απομονωση, στην ψυχολογικη πιεση.....
Σαν παιδια που τα μαλωσαν...παμε στη γωνια....κλεινουμε τα ματια....και ................αρχιζει το εργο.. μπαινουμε σιγουρα σε ενα παραμυθι, και εκει πια, μπορουμε να ειμαστε οι ηρωες του παραμυθιου.... χωρις να μας ποναει η ζωη, χωρις προβληματα της καθε μερας.... μπαινουμε στο μαγικο δασος, οπου θα χαλαρωσουμε μιλωντας με τα ζωα, τα δεντρα, και τα πουλια....
Τωρα....αν ξυπνησουμε, και δεν φοραμε στεμμα.....προσγειωνομαστε γιατι ειμαστε ψαρια...
τι δουλεια εχουμε εμεις με τα στεμματα; -λεω εγω-...το στεμμα ανηκει στα λιονταρια...
εγω; εγω ειμαι το ψαρι, που μολις βγηκε απο το μαγεμενο δασος.....χαλαρη!!!..ανετη... και
λιγο απαθης για το περιβαλον στο οποιο ξυπνησα......σημασια εχει, οτι μπορω να ξαναπαω σε κεινη τη χωρα τη μαγικη, και να ξαναβρω τους φιλους μου, στο μαγεμενο δασος...
και θα ξυπνησω και παλι χαλαρη.......................
-
16-04-2011, 09:12 PM #185
Το ψυχολογικό πέσιμο μου βγαίνει πάντα σε νεύρα. Τί κακό κι αυτό. Οπότε...
1) Πλήρης απομόνωση από τους πάντες. Το έχω βρει ως την καλύτερη λύση, για να μην την πληρώσουν χωρίς λόγο τα αγαπημένα μου πρόσωπα. :worried:
2) Μουσική με την ένταση τέρμα (με ακουστικά για να μην μαλλιοτραβηχτούμε στην πολ/κια, καθώς τέτοιες περιόδους είμαι επιρρεπής στους καυγάδες) :rant:
3) Στα πάαααρα πολύ δύσκολα, σπάσιμο γυάλινων αντικειμένων.
Ευχαριστώ το σύμπαν που με έχει κάνει ολίγον "τρεις λαλούν και δυό χορεύουν", οπότε δύσκολα πέφτω ψυχολογικά ή αν γίνει αυτό κρατάει πολύ λίγο. Βαριέμαι εύκολα βλέπετε... Ακόμα και τη θλίψη.If I must die, I will not die on my knees... I will die fighting.
-
17-04-2011, 02:12 AM #186
φιλη μου καλη δεν νομιζω οτι ειναι καλο να ξεσπαμε στα γυαλινα... ειναι του σπιτιου σου....και τα καρκινακια αγαπουν το σπιτι.....
μια χαρα ειναι η μουσικη με ακουστικα.....δηλαδη θα ηθελα να εχω εσενα γειτονισσα, επειδη φορας ακουστικα...
αλλα με πιανει τρελλα, με ολους τους γειτονες που δεν φορουν ακουστικα...και επιδεικτικα σερβιρουν τη μουσικη τους σε ολους μας, παραβιαζοντας τον χωρο που θελουμε να ηρεμουμε, να ξεκουραζομαστε, να γινουμε καλα απο τη μονιμη ασθενεια μας, και......που αυτο ειναι το ιδιο μας το σπιτι...
Δεν υπαρχει μερα, που να περαση, χωρις να πονεσω απο την ασθενεια μου.....και οταν ακουω αναγκαστικα, τη μουσικη των αλλων, η υγεια μου επιδεινωνετε λογω κακης ψυχολογιας... γιαυτο.... μπραβο που φορας ακουστικα.... σεβεσε....αυτο θα πει Καρκινος.......και μη μου χαλας την εικονα που εχω για τους καρκινους....σας ξερω σαν φιλησυχα ατομα, σεβαστικα, απολαυση για οικογενεια, με χιουμορ, αλλα και με τον -σταυρο στο χερι- δεν νομιζω λοιπον να τα -σπας- γιατι... αγαπας το σπιτι...ειναι η φωλιτσα σου.....νερο ειμαι και γω, και καπως μοιαζουμε....παντως τα νερα ειναι τα καλυτερα παιδια, μετα ολοι οι αλλοι... και ολοι οι αλλοι μπορει να εχουν χειροτερα ξεσπασματα απο μας τα νερα...
φιλακια!!!!!!
-
17-04-2011, 07:24 AM #187
Καλημέρες, καλημέρες! :bigsmile:
riana 57 νερό έχω μπόλικο στο χάρτη, αλλά έχω και αρκετή φωτιά... Φωτιά και λαύρα που λένε!
Ας σοβαρευτώ όμως τώρα. Το σπίτι είναι το κάστρο μου, το οχυρό μου. Κι όταν τα 'σπαγα ήταν από την στεναχώρια και την απελπισία όταν κινδύνευα να το χάσω. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω σ'αυτό, φαντάζομαι να καταλαβαίνεις το γιατί. Ήδη είπα πολλά.
Όμως δεν θέλω να "χάσω" κι εμένα. ¶λλωστε το σπίτι χωρίς την ψυχή του ιδιοκτήτη του είτε στις καλές είτε στις κακές του στιγμές, δεν έχει την ίδια αξία. Την συναισθηματική εννοώ. Οπότε κάποια ξεσπάσματα μου τα επιτρέπω (που να μην ξανάρθουν).
Εμ... Ασθένεια είπες... Και μάλιστα μόνιμη... Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή ανάρρωση και γρήγορη αποκατάσταση. Δεν ξέρω αν υπάρχουν θαύματα, αλλά εγώ σου εύχομαι ένα θεαματικό και μάλιστα σύντομα.
Φιλιά κι από μένα καλή μου. Να έχεις μια υπέροχη μέρα!If I must die, I will not die on my knees... I will die fighting.
-
17-04-2011, 12:43 PM #188
Είτε νερό, είτε φωτιά, είτε γή και αέρας,
το θέμα είναι πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
να ξεσπάμε, αμέσως,
και να μην φυλάμε το σαράκι μέσα μας.
Μας δηλητηριάζει , μας κατατρώει ,
μας αλλοτριωνει την προσωπικότητα
μας κάνει αυτό που λέμε "κακούς" ανθρώπους,
που συνήθως μισούν και φθονούν τους γύρω τους....Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
18-04-2011, 03:29 AM #189
ευχαριστω για τις ευχες σου καλη μου cat, αλλα δυστυχως κουβαλαω την ασθενεια μου 21 χρονια.. και καααααααθομαι τα τελευταια χρονια στο σπιτι μου, με συνταξη αναπηριας....τωρα πιστευω τυφλα στα αστρα μου.....αν το πιστευα και πριν πολλα χρονια, ισως τωρα να ημουν καλα...αλλα...οτι πη το γραμμενο στα αστρα μας...
υπομονη και σε σενα ψυχη μου....οι μπορες καποτε σταματανε, και ακολουθουν λιακαδες
-
18-04-2011, 03:40 AM #190
και συ δυναμικη μου ταυρινα, μην εχεις παραπονο.....εισαι πιο προσγειωμενη απο μας τα νερα...
εμεις πλαθουμε στο μυαλο μας εναν δικο μας κοσμο....και τον βλεπουμε μονο εμεις....αλλα η πραγματικοτητα, μας δινει πολλες απογοητευσεις,καθημερινα... .....που η πλατη μας δεν μπορει να σηκωση...αστα καλυτερα...να'μαστε παντα καλα ευχη κανω,......και συ που εισε γηινη, και ολοι οι υπολοιποι
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.