- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1,841 to 1,850 of 2530
Thread: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
-
17-11-2010, 12:38 PM #1841
Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
ιιιιιιιιιιιι τι ομορφούλικο είναι αυτό??? :toung:
η σελήνη του έκτου μου θέλει να τον ξαπλώσει κάτω και να τον αρχίσει στα χάδια και τα γαργαλητά! κουκλάκι σκέτο....! έχετε και τις ίδιες ανταύγειες Δεσποινούλα μου....τώρα καταλαβαίνω από που πήρε τη γλύκα του! :bigsmile:
Να είστε καλά και να τον χαίρεστε!!!
Καλά βρε παιδάκι μου...όλοι οι τοξότες έχουν το ίδιο σημαδάκι στο ίδιο σημείο στο μέτωπο???
είχες περάσει και εσύ ανεμοβλογιά Δεσποινάκι μου? :unsure:Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
17-11-2010, 12:58 PM #1842
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
17-11-2010, 02:16 PM #1843
κοριτσαρες μου σας ευχαριστω πολυ!!
σκορπιος παθιαρης,κτητικος,ζηλιαρης και δυνατος
πολυ κρασακι μου ειναι ο κουκι μας [μας..μας.. ναι ειναι και δικος σας!!!!!:bigsmile:]
Φωτεινουλα μου σε ευχαριστω!!!!!!!!!:bigsmile:
και ο κουκι σου στελνει πολλα γαβ-γαβ
Whisper [καλα το εγραψα;οσα γραμματα θυμαμαι εβαλα]
ελα να του χαιδεψεις τα αυτακια λιγο
γκρ.γρρρ...γρ...γριλυζει....μμ. ..κατσε να σε συνηθησει λιγο :bigsmile:
Ναι απο ανεμοβλογια ειναι το σημαδι χαχααα!!!
και εσυ εχεις;;;
να μας πει και ο Μητσακος αν εχει σημαδι τετοιο
ασε στα 31 κολλησα και κοντεψα να δω τα ραδικια αναποδα:nuts:
Ευχαριστω αγαπημενες μου
Γιατι Δεσποινες υπαρχουν πολλες
Δεσποινα ΚΟΥΚΙ μια!!!!!!!!!!!!!!! χ
μετριοφροσυνη ειναι χαρακτηριστικο των τοξοτων;:toung:χαχααα!!!Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
17-11-2010, 02:30 PM #1844
σώπα καλέ που γρυλλίζει...!
εδώ κατάφερα (μη με ρωτήσεις πως, δεν εχω ιδέα) να ηρεμήσω ένα εκπαιδευμένο σωματοφύλακα πιτ μπουλ το οποίο ήταν θηρίο ανήμερο....το αφεντικό του τον κοιταζε πως στεκότανε δίπλα μου και απορούσε και ο ίδιος!!! (μη σου πω ότι απόρρησα και εγώ!) αυτά είναι μάλλον της σελήνης μου τα καμώματα....ποιός ξέρει....?
ω ναι! έχω το ίδιο ακριβώς σημαδι στο ίδιο ακριβώς σημείο....αφου με το που το είδα λέω "χμμμ....να την η ανεμοβλογία!" χαχαχα. Ξέρω και άλλους τοξότες με το ίδιο θέμα....τι στο καλό? ζωδιακό είναι και αυτό?
λέγε με Μαρία....είναι πιο εύκολο....Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
17-11-2010, 02:41 PM #1845
-
17-11-2010, 06:41 PM #1846
Να ζησεις Κουκι μου
και χρονια πολλα !
υγεια να εχεις και παιχνιδια πολλα!
παντου να σκορπιζεις πολλα γαβ-γαβ ...
και σκερτσα και ναζια σε ολους εμας!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΟΥΚΙ ΜΟΥ!!!!!
Λατρεύω τα σκυλιά. Εχω 3 στο σπίτι και άλλα οχτώ που φροντίζουμε από κοινού με άλλες δύο κυρίες, σε έναν χωρο που μας παραχώρησε ο Δήμαρχος. Να ναι καλά ο άνθρωπος..
Οπότε, καταλαβαίνεις...
-
17-11-2010, 06:58 PM #1847
σώπα καλέ που γρυλλίζει...!
εδώ κατάφερα (μη με ρωτήσεις πως, δεν εχω ιδέα) να ηρεμήσω ένα εκπαιδευμένο σωματοφύλακα πιτ μπουλ το οποίο ήταν θηρίο ανήμερο....το αφεντικό του τον κοιταζε πως στεκότανε δίπλα μου και απορούσε και ο ίδιος!!! (μη σου πω ότι απόρρησα και εγώ!) αυτά είναι μάλλον της σελήνης μου τα καμώματα....ποιός ξέρει....?
Τα σκυλιά διαισθάνονται 100% ποιος έχει καλές προθέσεις. Δαγκώνουν μόνο αν φοβηθούν, ή αισθανθούν απειλή.
Η σελήνη προφανώς ευθύνεται. Η δική μου είναι στις αρχές του Τοξότη και στον 11ο. Και προσφάτως έμαθα πως και ο asc είναι στις 28.50 του Τοξότη!!!
Τα πιτμπουλάκια έχουν καρδιά μωρού παιδιού. Ύστερα από 3 πιτμπουλάκια που μεγάλωσα, μόνο γλυκές αναμνήσεις έχω.
Δεν κουβαλάνε καμία κακία, είναι σκύλοι εργασίας, και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στη φύση τους να αγριεύουν, παρ'ότι την εξαιρετική δύναμή τους (εως 75hp στην κάτω σιαγόνα). Λέγονται δολοφόνοι γιατί ό,τι πιάσουν τα δόντια τους δεν μπορεί κανείς και τίποτε να το πάρει. Δεν φημίζονται για το ...iq τους, αλλά φημίζονται για την άνευ όρου αφοσίωσή τους,την παιχνιδιάρα φύση τους, και την φυσική τους αντοχή σε κακουχίες.
Όταν βλέπεις ένα αγριεμένο πιτμπουλ, να ξέρεις πως πίσω από τη συμπεριφορά αυτή κρύβεται ένας πολύ κακός ιδιοκτήτης, ο οποίος χτυπά το ζώο, για να το εκπαιδεύσει.
Προσπαθούμε και κάνουμε τεράστιο αγώνα για να σταματήσουμε την παράνομη εκτροφή τους και τα πειράματα στην αναπαραγωγική τους φάση. Όταν το dna μεταλλάσσεται, δυστυχώς δημιουργεί τεράστια προβλήματα στα εγκεφαλική δομή, δημιουργεί όγκους (ντόπερμαν), με αποτέλεσμα τους περίφημους δολοφόνους...
-
21-11-2010, 02:34 AM #1848
να ευχηθω στον αγαπημενη μου Ανν Νικολαου -Τουλα-
τα χρονια μου πολλα!!!
να χαιρεσαι την γιορτη σου κοπελαρα μου!!!:bigsmile
με αγαπη κουκι!:bigsmile::Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
21-11-2010, 02:36 AM #1849
επισης τα χρονια μου πολλα
στην σκορπιον Μαρια
πολυχρονη μικρουλα μου!!!!:bigsmile:
μας λειπεις...
[που εχει χαθει αυτο το κοριτσι]:weird:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
21-11-2010, 03:59 AM #1850
Δεσποινούλα μας δεν τα πάω καλά με τις γιορτές, αλλά σήμερα 21 Νοεμβρίου, νομίζω ότι κάποιες Μαρίες και Δέσποινες γιορτάζουν. Γιορτάζεις Κουκάκι;
Έπεσα μέσα ή τζίφος; Αν γιορτάζεις… Χρόνια ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 75 users browsing this thread. (0 members and 75 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.