s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 183
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 183 of 350 FirstFirst ... 83 133 173 179 180 181 182 183 184 185 186 187 193 233 283 ... LastLast
Results 1,821 to 1,830 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Καλή σας μέρα. Ειμαι πολύ ρεαλίστρια και πιστεύω ότι ο καθένας δημιουργεί μόνος του το πεπρωμένο του. Εδώ και καιρό μου συμβαίνουν διάφορα που ποτέ εως σήμερα δεν είχα φανταστεί και παρότι έχω αντιμετωπίσει πολλές σοβαρές δυσκολίες και τα έχω βγάλει πέρα τώρα αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση. Ισως χρειάζεται χρόνος και κόπος. Πως μπορεί κάποιος να αποφύγει γεγονότα που του συμβαίνουν χωρις να τα προκαλεί και αισθήματα που του δημιουργούνται χωρίς να τα θέλει. Εχουν σχέση με το κάρμα

Γεια σας μολις εχω γινει μελος της σελιδας σας. Με λενε Μαρία κ απλα μου αρεσει να διαβαζω και να μαθαινω καινουργια πραγματα

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by agralili View Post
    Καλή σας μέρα. Ειμαι πολύ ρεαλίστρια και πιστεύω ότι ο καθένας δημιουργεί μόνος του το πεπρωμένο του. Εδώ και καιρό μου συμβαίνουν διάφορα που ποτέ εως σήμερα δεν είχα φανταστεί και παρότι έχω αντιμετωπίσει πολλές σοβαρές δυσκολίες και τα έχω βγάλει πέρα τώρα αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση. Ισως χρειάζεται χρόνος και κόπος. Πως μπορεί κάποιος να αποφύγει γεγονότα που του συμβαίνουν χωρις να τα προκαλεί και αισθήματα που του δημιουργούνται χωρίς να τα θέλει. Εχουν σχέση με το κάρμα
    Quote Originally Posted by ROSE30 View Post
    Γεια σας μολις εχω γινει μελος της σελιδας σας. Με λενε Μαρία κ απλα μου αρεσει να διαβαζω και να μαθαινω καινουργια πραγματα

Καλημερα σας!!!
    καλως μας ηρθατε!!!!!:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

γεια σας ειμαι νεο μελος και ενδιαφερομαι για την αστρολογια .ξερω αρκετα αλλα θελω να μαθω περισσοτερα

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by lion68 View Post
    γεια σας ειμαι νεο μελος και ενδιαφερομαι για την αστρολογια .ξερω αρκετα αλλα θελω να μαθω περισσοτερα
    Kαλως ορισες!!!:bigsmile:
    Δ.Κ

φιλη ταυρινα, νομιζω πως δεν εχουμε απολυτη επιρροη στο πεπρωμενο μας....ισως να προσπαθουμε να το προσπερασουμε, αλλα αυτο θα κανει το δικο του.... οσο για το καρμα μας...αυτο το νοιωθουμε στην ψυχη μας οταν ερχετε....και ερχετε παντα για να μας δειξη το μαθημα μας....αν δεν το καταλαβουμε, ξαναρχετε με τον ιδιο τροπο....θα ξαναρχετε, μεχρι να παρουμε ειδηση, οτι αυτο ηταν μαθημα, για να μην ξανασυμβη.....
    μετα μας αφηνει ησυχους.... ολα αυτα μας τα λενε τ'αστρα μας, αλλα τυφλωνομαστε πολλες φορες, γιατι τα'χουμε κλεισει σ'ενα συρταρι.....
    διαβαζοντας τα αρθρα που ειναι παρα πολλα, θα το καταλαβεις μονη σου, οτι δεν εχουμε τον απολυτο ελεγχο.....καλως ηρθες, και καλη αναγνωση

Όνομα:
    Δεσποινα

Καλημερα αγαπημενα μελη :bigsmile:
    Ευχομαι μια καλη Μεγαλη Εβδομαδα να εχουμε ολοι!!!

με πολυ αγαπη
    κουκι
    Δ.Κ

Όνομα:
    despina

καλησπερα!! μου αρεσει παρα πολυ το site,

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by des1978 View Post
    καλησπερα!! μου αρεσει παρα πολυ το site,
    Σε όλους μας αρέσει,γι'αυτό και είμαστε εδώ
    Καλωσόρισες Ταυρίνα!!

Δεσποινακι μου......ευχαριστουμε για την ευχη σου....πρωτα να'χουμε μια καλη μ.εβδομαδα οσο μπορουμε βεβαια, γιατι τα παθη Του Κυριου, μας ματωνουν την ψυχη....πιστευω ολοι μας το νοιωθουμε..... και μετα..... να ευχηθω και γω, καλη ανασταση, με υγεια, καλα να περασετε....
    οσοι τυχεροι φυγετε, καλο ταξιδι, και καλη επιστροφη....
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 145 users browsing this thread. (0 members and 145 guests)