s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 182
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 182 of 200 FirstFirst ... 82 132 172 178 179 180 181 182 183 184 185 186 192 ... LastLast
Results 1,811 to 1,820 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3/4/1988 ΛΑΜΙΑ 04.15. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ VERTEX ΜΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ!ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΤΟΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ Κ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ.......!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Ωροσκόποι

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Καλή χρονιά

Είμαι νέο μέλος.

Ονομάζομαι Μαρία είμαι γεννημένη 13/03/79 ώρα 12:30 το μεσημέρι Αθήνα και έχω σχέση με το Λιονταράκι μου ονόματι Γιώργος 28/07/84 ώρα 01:45 το ξημέρωμα Αθήνα επίσης

Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τους ωροσκόπους μας διότι αλλού το βρίσκω Ταύρο του Γιώργου και αλλού Δίδυμο (κ θα πάθω κάτι) κ το δικό μου αλλού Καρκίνο αλλού Δίδυμο (βοήθεια ).

Ευχαριστώ

Re vertex

γεια σας.ειμαι ο χρηστης sundancer και θα ηθελα εαν ειναι δυνατον να με βοηθησετε στην ευρεση του vertex. Eιμαι γεννημένη στις 27/08/75 08.00 στην Πάτρα.Ευχαριστώ προκαταβολικά:bigsmile:

καλησπερα γεννηθηκα 23/12/1978 20:45

συγνωμη ξεχασα τα βασικα.
    23/12/1978 20:30 θεσσαλονικη

Καλησπέρα ονομαζομαι Μαρία είμαι γεννημένη στις 13/03/79 ώρα 12:30 το μεσημέρι στην Αθήνα.

Έχω σχέση μένα λιοντάρι (είμαι ήρωας) ο οποίος είναι γεννημένος στις 28/07/1984 ώρα 01:45 το ξημέρωμα στην Αθήνα.

Θα ήθελα να μάθω τους ωροσκόπους μας και ειδικά του Γ. διότι σε δύο προγράμματα με αστρολογία που έχω τον βγάζει Ταύρο ενώ στης Λ.Π.τον βγάζει στην άλλαγή ΔΙΔΥΜΟ - ΚΑΡΚΙΝΟ . ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ Κ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by silvestro View Post
    Ειμαι γενημενοs 18-7-1963 στιs 15΄΄30 στην Αθηνα.Θελω να μαθω για το vertex καθωs και αλλα σημεια αν υπαρχουν οχι τοσο γνωστα.Ευχαριστω
    silvestro, το Vertex σου βρίσκεται στον 8ο Οίκο στις 13 μοίρες και 16' του Καρκίνου.

Αν σε προβληματίσει κάποιο άλλο σημείο στο μέλον, εδώ είμαστε να μας το ζητήσεις
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by katia2 View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 3/4/1988 ΛΑΜΙΑ 04.15. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ VERTEX ΜΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΤΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ!ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΤΟΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ Κ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ.......!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
    Αγαπητή katia2, ο χάρτης σου, σου έχει δωθεί εδώ.

Το Vx σου λοιπόν, βρίσκεται στις 3 μοίρες και 41' της Παρθένου, στον 7ο Οίκο σου. Αν δεν είσαι εξοικειωμένη με τα σύμβολα και τις ερμηνείες των σημείων και των Πλανητών του αστρολογικού χάρτη σου, με μιά αναζήτηση με την λέξη κλειδί που σε ενδιαφέρει να μελετήσεις, θα ανακαλύψεις πραγματικούς θησαυρούς μέσα στο site, που θα σου λύσουν πάρα πολλές απορίες

Όνομα:
    Μαιρη

Re: Ωροσκόποι

Quote Originally Posted by marpan View Post
    Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Καλή χρονιά

Είμαι νέο μέλος.

Ονομάζομαι Μαρία είμαι γεννημένη 13/03/79 ώρα 12:30 το μεσημέρι Αθήνα και έχω σχέση με το Λιονταράκι μου ονόματι Γιώργος 28/07/84 ώρα 01:45 το ξημέρωμα Αθήνα επίσης

Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τους ωροσκόπους μας διότι αλλού το βρίσκω Ταύρο του Γιώργου και αλλού Δίδυμο (κ θα πάθω κάτι) κ το δικό μου αλλού Καρκίνο αλλού Δίδυμο (βοήθεια ).

Ευχαριστώ

Χρόνια Πολλά και σε σένα ανυπόμονη Μαρία :amuse:

Για να μη σε χάσουμε απο τρέλα :toung: εσύ έχεις Ωροσκόπο στον Καρκίνο στις 10 μοίρες και 11' , ενώ ο Γιώργος έχει ωροσκόπο στις 29 μοίρες και 30' του Ταύρου.

Όνομα:
    Μαιρη

Re: Re vertex

Quote Originally Posted by sundancer View Post
    γεια σας.ειμαι ο χρηστης sundancer και θα ηθελα εαν ειναι δυνατον να με βοηθησετε στην ευρεση του vertex. Eιμαι γεννημένη στις 27/08/75 08.00 στην Πάτρα.Ευχαριστώ προκαταβολικά:bigsmile:
    sundancer, το Vertex σου είναι στον 6ο Οίκο, στις 19 μοίρες και 13' του Υδροχόου.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)