s
Γκει Συναστρια!! - Page 18
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 18 of 22 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 LastLast
Results 171 to 180 of 220

Re: Γκει Συναστρια!!

Quote Originally Posted by natty76 View Post
    Αγαπητέ φίλε!

Αυτό το υποστηρίζω κι εγώ,γιατί μου έχει τύχει πολλές φορές συζητώντας με άτομα ετεροφυλόφιλα να συμφωνούν όλα ότι τον καλύτερο στοματικό έρωτα,τους τον έκανε κάποια φορά κάποιος τρανσέξουαλ.Και τα άτομα που αναφέρω ήταν από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους,εντελώς ετεροφυλόφιλους με πάρα πολλές γυναίκες στο ενεργητικό τους.
    Να υποθέσουμε δηλαδή ότι η ...ενεργητικότητα είναι αυτή που διαφοροποιεί την ομοφυλοφιλία; Δηλαδή αν εγώ είμαι γυναίκα και πηγαίνω με άλλη γυναίκα ενώ διατηρώ δεσμό με έναν άνδρα δεν θα θεωρηθώ ομοφυλόφιλη στην περίπτωση που έχω τον θυληκό ρόλο στην επαφή;

(ωραίες παρέες, βρε!)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ράνια

Βρε Νέλλη και σου λέω....ΜΗ λες τέτοια! Ορίστε τωρα! :toung:

Αγαπητέ φίλε!

....................

To τι θα κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δουλειά του και γούστο του και ποσώς πρέπει να μας ενδιαφέρει.

-Το Σάββατο θα είμαι στη Πάτρα για ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.Η καλύτερη μου
    φίλη παντρεύεται,τον άντρα που αγαπάει εδώ και χρόνια.Ξεκίνησε από φλέρτ,μετά
    εξελίχθηκε σε έρωτα,σωματικό και ψυχικό και στη συνέχεια σε αγάπη και
    μοίρασμα της ζωής τους.Τι σημασία έχει όλο αυτό,ποτέ ένας δεσμός δεν είναι μόνο
    το κρεβάτι,είναι και όλα τα υπόλοιπα.

Από τη στιγμή όμως που στο πλαίσιο μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας
    αποφασίζει όχι απλώς να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή ιδιωτική (όπως και έχει κάθε δικαίωμα) αλλά να την δημοσιοποιεί και ουσιαστικά να θέλει να την επιβάλει στους άλλους, τότε το πράγμα αλλάζει.

-Κακώς εννοούμενη ελευθερία εννοείς να μπορεί κάποιο ομοφυλόφιλο άτομο να
    κρατάει το χέρι του/της συντρόφου του όταν θα βγούν να πάνε για φαγητό, βόλτα, διασκέδαση και ότιδήποτε άλλο.Έχει δηλαδή μόνο δικαίωμα να το κρύβει;Ποιος θέλει να επιβάλλει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό,οι ομοφυλόφιλοι;Μήπως υπερβάλεις λιγάκι(όσο πατάει ο ελέφαντας και με τα τέσσερα?)

Η όλη κουβέντα (πλην των ελάχιστων αστρολογικών αναφορών) μου θυμίζει τις προσπάθειες που κάνουν οι καπνιστές, που οργανώνονται επειδή ...καταπιέζονται με τους απαγορευτικούς όρους που τίθενται και τους περιορίζουν το ...δικαίωμα του καπνίζειν. Και είμαι και καπνιστής. Θες, φίλε μου, να βγάλεις τα μάτια σου καπνίζοντας; Βγάλ' τα στο σπίτι σου, χωρίς να ενοχλείς όσους δεν ασπάζονται τη δική σου ΚΑΚΗ συνήθεια. Μην πας να μας τρελάνεις λέγοντας ότι κατά βάση θέλουν και οι άλλοι να καπνίσουν αλλά δεν το δείχνουν και έχουν πρόβλημα.
    "Χριστιανόπουλος" είμαι και εγώ, έχω ένα κουσούρι (γιατί για τέτοιο πρόκειται) και δεν πάω να το ωραιοποιήσω. Καπνίζω, αλλά δεν λέω ότι είναι καλό, απεναντίας πιστεύω ότι είναι πολύ κακό. Είμαι όμως ασυνείδητος και αδύναμος για να το κόψω. Και αυτό δεν με τιμά, για αυτό και κάνω τουμπεκί όταν μιλούν όσοι δεν έχουν το κουσούρι και μου λένε "φίλε, αν θες, μην καπνίζεις εδώ γιατί ενοχλείς". Την ευγένειά τους δεν την εκλαμβάνω σαν δυνατότητά μου να βγω και από πάνω, στο πλαίσιο της ...δημοκρατίας.

-Συγκρίνεις την ομοφυλοφιλία με το κάπνισμα που προκαλεί καρκίνο στους πνεύμονες,αναπνευστικά προβλήματα,μείωση της αντοχής,μετάλλαξη του DNA και χίλια-δυο άλλα.Το κάπνισμα δεν είναι απλά ΚΑΚΗ συνήθεια,είναι ανθυγιεινή συνήθεια που βλάπτει.Πάντως ένα δίκιο το έχουν αυτοί που καπνίζουν:όλοι έχουν δοκιμάσει μια φορά να καπνίσουν,έστω από περιέργεια, που ξέρεις ίσως να ισχύει και για τον σεξουαλικό προσανατολισμό.Αστειεύομαι φυσικά.Δεν είσαι ούτε ασυνείδητος ούτε ανίκανος αλλά είσαι απλά εθισμένος.Η ομοφυλοφιλία δεν έχει να κάνει με κάποιο εθισμό,είναι εκ φύσεως διαφορετικός σεξουαλικός προσανατολισμός.

Και με την ευκαιρία, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ότι τη δημοκρατία την υπερασπίζουμε πάντα και όχι μόνο εκεί που μας συμφέρει. Και επιπλέον, αν αναλωνόμαστε σε ανάδειξη και υπεράσπιση τέτοιου είδους συμπεριφορών, οι όποιοι εξουσιαστές τρίβουν τα χεράκια τους και ανοίγουνε σαμπάνιες [/QUOTE]

-Δημοκρατία είναι το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση,ελεύθερη έκφραση τόσο των απόψεων μας όσο και στην έκφραση του σεξουαλικού μας προσανατολισμού.Να μπορεί δηλαδή ο Γιάννης και η Μαρία να παντρευτούν αλλά επίσης να μπορούν,
    η ¶ννα και η Μαρία αλλά και ο Μάριος και ο Γιώργος να παντρευτούν χωρίς να τους κατηγορούν ότι προσπαθούν να τους κάνουν όλους ομοφυλόφιλους.::bigsmile:

To τι θα κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δουλειά του και γούστο του και ποσώς πρέπει να μας ενδιαφέρει.

-Το Σάββατο θα είμαι στη Πάτρα για ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.Η καλύτερη μου
    φίλη παντρεύεται,τον άντρα που αγαπάει εδώ και χρόνια.Ξεκίνησε από φλέρτ,μετά
    εξελίχθηκε σε έρωτα,σωματικό και ψυχικό και στη συνέχεια σε αγάπη και
    μοίρασμα της ζωής τους.Τι σημασία έχει όλο αυτό,ποτέ ένας δεσμός δεν είναι μόνο
    το κρεβάτι,είναι και όλα τα υπόλοιπα.

Από τη στιγμή όμως που στο πλαίσιο μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας
    αποφασίζει όχι απλώς να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή ιδιωτική (όπως και έχει κάθε δικαίωμα) αλλά να την δημοσιοποιεί και ουσιαστικά να θέλει να την επιβάλει στους άλλους, τότε το πράγμα αλλάζει.

-Κακώς εννοούμενη ελευθερία εννοείς να μπορεί κάποιο ομοφυλόφιλο άτομο να
    κρατάει το χέρι του/της συντρόφου του όταν θα βγούν να πάνε για φαγητό, βόλτα, διασκέδαση και ότιδήποτε άλλο.Έχει δηλαδή μόνο δικαίωμα να το κρύβει;Ποιος θέλει να επιβάλλει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό,οι ομοφυλόφιλοι;Μήπως υπερβάλεις λιγάκι(όσο πατάει ο ελέφαντας και με τα τέσσερα?)

Η όλη κουβέντα (πλην των ελάχιστων αστρολογικών αναφορών) μου θυμίζει τις προσπάθειες που κάνουν οι καπνιστές, που οργανώνονται επειδή ...καταπιέζονται με τους απαγορευτικούς όρους που τίθενται και τους περιορίζουν το ...δικαίωμα του καπνίζειν. Και είμαι και καπνιστής. Θες, φίλε μου, να βγάλεις τα μάτια σου καπνίζοντας; Βγάλ' τα στο σπίτι σου, χωρίς να ενοχλείς όσους δεν ασπάζονται τη δική σου ΚΑΚΗ συνήθεια. Μην πας να μας τρελάνεις λέγοντας ότι κατά βάση θέλουν και οι άλλοι να καπνίσουν αλλά δεν το δείχνουν και έχουν πρόβλημα.
    "Χριστιανόπουλος" είμαι και εγώ, έχω ένα κουσούρι (γιατί για τέτοιο πρόκειται) και δεν πάω να το ωραιοποιήσω. Καπνίζω, αλλά δεν λέω ότι είναι καλό, απεναντίας πιστεύω ότι είναι πολύ κακό. Είμαι όμως ασυνείδητος και αδύναμος για να το κόψω. Και αυτό δεν με τιμά, για αυτό και κάνω τουμπεκί όταν μιλούν όσοι δεν έχουν το κουσούρι και μου λένε "φίλε, αν θες, μην καπνίζεις εδώ γιατί ενοχλείς". Την ευγένειά τους δεν την εκλαμβάνω σαν δυνατότητά μου να βγω και από πάνω, στο πλαίσιο της ...δημοκρατίας.

-Συγκρίνεις την ομοφυλοφιλία με το κάπνισμα που προκαλεί καρκίνο στους πνεύμονες,αναπνευστικά προβλήματα,μείωση της αντοχής,μετάλλαξη του DNA και χίλια-δυο άλλα.Το κάπνισμα δεν είναι απλά ΚΑΚΗ συνήθεια,είναι ανθυγιεινή συνήθεια που βλάπτει.Πάντως ένα δίκιο το έχουν αυτοί που καπνίζουν:όλοι έχουν δοκιμάσει μια φορά να καπνίσουν,έστω από περιέργεια, που ξέρεις ίσως να ισχύει και για τον σεξουαλικό προσανατολισμό.Αστειεύομαι φυσικά.Δεν είσαι ούτε ασυνείδητος ούτε ανίκανος αλλά είσαι απλά εθισμένος.Η ομοφυλοφιλία δεν έχει να κάνει με κάποιο εθισμό,είναι εκ φύσεως διαφορετικός σεξουαλικός προσανατολισμός.

Και με την ευκαιρία, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ότι τη δημοκρατία την υπερασπίζουμε πάντα και όχι μόνο εκεί που μας συμφέρει. Και επιπλέον, αν αναλωνόμαστε σε ανάδειξη και υπεράσπιση τέτοιου είδους συμπεριφορών, οι όποιοι εξουσιαστές τρίβουν τα χεράκια τους και ανοίγουνε σαμπάνιες
    -Δημοκρατία είναι το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση,ελεύθερη έκφραση τόσο των απόψεων μας όσο και στην έκφραση του σεξουαλικού μας προσανατολισμού.Να μπορεί δηλαδή ο Γιάννης και η Μαρία να παντρευτούν αλλά επίσης να μπορούν,
    η ¶ννα και η Μαρία αλλά και ο Μάριος και ο Γιώργος να παντρευτούν χωρίς να τους κατηγορούν ότι προσπαθούν να τους κάνουν όλους ομοφυλόφιλους.::bigsmile:[/QUOTE]

Απλά λέω ότι πολλά άτομα έχουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πάει κάποια στιγμή με άτομο του ιδίου φύλου ακόμη κι αν η υπόλοιπη ζωή τους έχει να κάνει σεξουαλικά με το αντίθετο φίλο.

Όνομα:
    Ράνια

Απλά λέω ότι πολλά άτομα έχουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πάει κάποια στιγμή με άτομο του ιδίου φύλου ακόμη κι αν η υπόλοιπη ζωή τους έχει να κάνει σεξουαλικά με το αντίθετο φίλο.
    Κοιτα παρότι το θεμα ειναι στους εραστες τις αστρολογιας και πέρα απο καποιες αστρολογικές αναφορές, απεφυγα ως τωρα να τοποθετηθω σε οτιδηποτε άλλο......το πολλα ατομα ειναι σχετικό! Τι εννοεις πολλά ατομα? Ποσο πολλα? Απο που προκύπτει? Απο δηλώσεις καποιων φιλων? Απο σοβαρες στατιστικες? Κι αν υπάρχουν, ποσο σοβαρες μπορει να ειναι? Μπαινουν οι στατιστικές και στην κρεβατοκάμαρα? Επισης ειμαι πολύ δημοκρατική και ανοιχτόμυαλη, αλλα δυστυχώς δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για να συζητηθεί το θέμα, παρα μόνο αστρολογικά. Κριμα ειναι να το χαλάσουμε κι αυτό το θεμα....γιατι τουλάχιστον απο αστρολογικής αποψεως ειναι πολύ ενδιαφέρον.

Όνομα:
    Μαρία

Απλά αυτούς τους ανθρώπους συνήθως τους αποκαλολούν "αμφιφυλόφυλους" ή ακόμα και ομοφυλόφιλους και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πάντα ευδιάκριτα τα όρια.Δηλαδή ένας παντρεμένος άντρας που έχει οικογένεια που μπλέκει με νεαρό εραστή τι είναι;Είναι ετεροφυλόφιλος που δοκίμασε κάτι διαφορετικό;Είναι αμφιφυλόφιλος;Είναι ομοφυλόφιλος;Τι είναι;Μέχρι στιγμής θεωρείται ότι πρόκειται για ομοφυλόφιλο που απλά δεν το είχε παραδεχτεί.Απλά θέλω να πω ότι δε μπορούμε να αποκαλούμε"ετεροφυλόφιλου " άτομα που έχουν πάει οικειοθελώς - και το απολαύσανε προφανώς- με άτομα του ίδιου μ αυτά φύλου.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Δεσποινα

Αγαπητο μελος πλακα με κανεις;;;Παρα πολλα ατομα;;;;το εχουν δοκιμασει;;;ισως στο δικο σου φιλικο περιβαλλον ....Και ουτε δημοκρατικη ειμαι στο θεμα αυτο ναδω τις κορες μου να μου φερουν για γαμπρους τις φιλεναδες τους η να δεχτω να περπατανε αγκαλια στην μεση του δρομου με την Κιτσα:nuts:τι να καμαρωσω ;τι να δεχτω ;Η αγαπη προς το παιδι σου παραμενει αλλα και το φαρμακι επισης .......
    με εκτιμηση Δεσποινα-Κουκι

Όνομα:
    Χρυσα...

Το πως το αντιμετωπιζουν οι γονεις...Ειναι αλλο μεγαλο κεφαλαιο...συμφωνω απολυτα μαζι σου Δεσποινα για το φαρμακι...και δεν εχει να κανει με το ποσο αγαπας το παιδι σου,εμπλεκονται και δικα σου κομματια στην κατασταση...που αφορουν εσενα σαν μανα,πατερα προσωπικοτητα κτλ κτλ.
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Όχι δα. Από πότε κρύβονται; Κατέχουν σημαντικότατες θέσεις (και εξουσίας) και δρουν μέσα στο κοινωνικό σύνολο όλο και πιο προκλητικά.
    Μην κλείνουμε τα μάτια ή/και κάνουμε ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται.

Σέβομαι την επιθυμία του ιδιοκτήτη να παραμείνει το φόρουμ σε επιπέδα αστρολογικών συζητήσεων.
    Μιλάς για μια μειοψηφία που βρίσκεται στο χώρο της τηλεόρασης,η οποίοι ναι είναι προκλητικοί.Αυτό όμως δεν είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα.Υπάρχουν βλέπεις οι ομοφυλόφιλοι/ες της λαχαναγοράς,του μαγαζιού παπουτσιών,του γραφείου,του εκπαιδευτικού χώρου,που κρύβονται και αγωνιούν μη και μαθευτεί.

Page 18 of 22 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 41 users browsing this thread. (0 members and 41 guests)