s
Ο 2ος οίκος - Page 18
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 18 of 21 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 LastLast
Results 171 to 180 of 206

Re: Ο 2ος οίκος

Quote Originally Posted by VOK View Post
    Αγαπητέ Μητσάκο, δεν μπορώ να πω, ένα δίκιο το έχεις. Εγώ και το shopping έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης και καθόλου μίσους αλλά, όταν βάλω οικονομικούς στόχους, η ίδια η burberry τσάντα να με φωνάζει από την βιτρίνα, εγώ θα την αγνοήσω. Πέρα όμως από το χιούμορ, σε ποιους οίκους μπορείς να ανγωρίσεις στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι, άντε βρε, κάποια στιγμή στην ζωή σου θα τα έχεις άφθονα τα ρημάδια τα χρήματα;;;; Ευχαριστώ πολύ
    Ο άξονας των 2ου και 8ου Οίκων είναι ο κυριότερος δείκτης των οικονομικών. Ο 2ος μας δείχνει τα λεφτά που βγάζουμε από τη δουλειά μας π.χ. μιστός) και ο 8ος τα λεφτά που διαχειριζόμαστε με άλλους (π.χ. οικογενειακό ταμείο) ή κληρονομιές, εφοριακά κλπ.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

:blink:Θέλω να ρωτήσω με τη σειρά μου το εξής: όταν υπάρχει ο ουρανός στον 2 οίκο επειδή ο ουρανός είναι "απρόβλεπτος" μπορούμε να πούμε σ' αυτήν την περίπτωση ότι όσο εύκολα μπορούν να σου έρθουν χρήματα άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να τα χάσεις;;;:blink:

ευχαριστώ

Quote Originally Posted by mairy5 View Post
    :blink:Θέλω να ρωτήσω με τη σειρά μου το εξής: όταν υπάρχει ο ουρανός στον 2 οίκο επειδή ο ουρανός είναι "απρόβλεπτος" μπορούμε να πούμε σ' αυτήν την περίπτωση ότι όσο εύκολα μπορούν να σου έρθουν χρήματα άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να τα χάσεις;;;:blink:

ευχαριστώ
    Κλασικά....:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σωκράτης

Είχες κάνει λάθος στα δεδομένα και έγινε διόρθωση :toung:

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    π.χ. μιστός) .
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

κυβερνητης στον 2 οικο μου ειναι ο ουρανος σε αντιθεση με ηλιο και τετραγωνο με σεληνη χιαστη με ερμη αφροδιτη αρη και εξαγωνο με ωροσκοπο.ενω αυτα ειναι αρνητικα γιατι εγω τα παω καλα στα οικονομικα .τι λαθος υπαρχει αραγε

Quote Originally Posted by tabros View Post
    κυβερνητης στον 2 οικο μου ειναι ο ουρανος σε αντιθεση με ηλιο και τετραγωνο με σεληνη χιαστη με ερμη αφροδιτη αρη και εξαγωνο με ωροσκοπο.ενω αυτα ειναι αρνητικα γιατι εγω τα παω καλα στα οικονομικα .τι λαθος υπαρχει αραγε
    Μη βιάζεσαι, είσαι μικρός ακόμα. Εκτός αυτού, και ο Ουρανός και η Σελήνη δείχνουν ξαφνικές διακυμάνσεις. Περίμενε λιγάκι :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

ηλιος και ερμης στο 2 οικο .ο ηλιος κάνει συνοδο με τον ερμη στον τοξοτη
    και τριγωνο μ ετον αρη στο κριο
    ενω ο ερμης κανει συνοδο με ττον ηλιο
    και τριγωνο με τον αρη .Αυτο τωρα τι σημαινει βρε παιδια?

Quote Originally Posted by melchiar View Post
    ηλιος και ερμης στο 2 οικο .ο ηλιος κάνει συνοδο με τον ερμη στον τοξοτη
    και τριγωνο μ ετον αρη στο κριο
    ενω ο ερμης κανει συνοδο με ττον ηλιο
    και τριγωνο με τον αρη .Αυτο τωρα τι σημαινει βρε παιδια?
    Την ερμηνεία μπορείς να την βρεις από τις εφαρμογές του myhoroscope. Από τη διατύπωση του ερωτήματος όμως διακρίνεται ένα έλλειμμα κατανόησης Αν Ήλιος και Ερμής είναι σε όψη συνόδου, είναι λογικό και επόμενο οι όψεις που κάνει ο Ήλιος να ταυτίζονται με τις όψεις του Ερμή.
    Σύνοδος= είμαστε δίπλα δίπλα, αγκαλίτσα. Αν εγώ κι εσύ είμαστε αγκαλίτσα και κάποιος αρχίσει να μου πετάει νερά, θα βραχούμε και οι δύο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Η ακμή του 2 οίκου μου είναι στον αιγόκαιρο και στον 2 οίκο είναι ο δίας στον υδροχόο, ο οποίος σχηματίζει θετικές όψεις με ουρανό, ερμή, άρη και ωροσκόπο και τετράγωνο με πλούτωνα και αφροδίτη. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν η διέλευση του πλούτωνα στον 2 οίκο μου θα μου δημιουργήσει προβλήματα στα οικονομικά ?

Όνομα:
    ΕΦΗ

εγώ πάλι είμαι τρελή που μου αρέσει ο Κριός ως ακμή στον 2ο οίκο και επίσης η αφροδίτη στον ταύρο μέσα στον 2ο???? Μια χαρά μου φαίνομαι....

Page 18 of 21 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)