s
Θέσεις πλανητών - part 2 - Page 18
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 18 of 30 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... LastLast
Results 171 to 180 of 300

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

6/6/1988,05:40 proi
    ellada,patra
    thesi tou xeirona? koryfi?

Όνομα:
    Κωστής

http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php εδώ θα βρείτε τα πάντα εύκολα και αξιόπιστα

Quote Originally Posted by lena---p View Post
    6/6/1988,05:40 proi
    ellada,patra
    thesi tou xeirona? koryfi?
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Στην εφαρμογή μας http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
    βάζετε τα στοιχεία σας. Αφού επειλέξετε ως πόλη γέννησης το Sydney της Αυστραλίας, αυτόματα συμπληρώνονται τα πεδίο γεωγραφικό μήκος - πλάτος και η ώρα ζώνης.

Εάν το κάνετε σωστά ο ωροσκόπος σας είναι Κριός στην 24 μοίρα και 59 πρώτα του Κριού

Προσθήκη: Βλέπω ότι αλλάξατε την ώρα γέννησης σε πρωινή αντί βραδυνή.
    Με αυτά τα στοιχεία ο ωροσκόπος είναι 12.27 Σκορπιού
    Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μια διόρθωση έγινε στην ώρα που εκ παραδρομής έγινε λάθος.
    Τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω να ερμηνεύσω σωστά το χάρτη μου? για παραάδειγμα διαβάζω για το κλήρο του γάμου ή της τύχης, πως μπορούν να μου γίνουν πιο κατανοητά?

Σας ευχαριστώ

Όνομα:
    Κωστής

Όπως συνήθως γράφεται στο φόρουμ εδώ και χρόνια καλό θα ήταν ο αρχάριος να ξεκινά από τις βασικές γνώσεις της αστρολογίας. Όταν θα φτάσει στο θέμα κλήρων θα είναι πια σίγουρος τι πρέπει διαβάσει αφού
    1. Θα διαπιστώσει ότι οι κλήροι χρειάζονται ακριβέστατη ώρα γέννησης
    2. Ότι η σημασία τους στην ερμηνεία απλά προσθέτουν (ενίοτε δεν)... μια επιπλέον πληροφορία στην ερμηνεία
    3. Ουδέποτε είναι πληροφοριακοί σε θέματα καθημερινότητας

Καλές αναζητήσεις :bigsmile:

Quote Originally Posted by aggelos70 View Post
    Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μια διόρθωση έγινε στην ώρα που εκ παραδρομής έγινε λάθος.
    Τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω να ερμηνεύσω σωστά το χάρτη μου? για παραάδειγμα διαβάζω για το κλήρο του γάμου ή της τύχης, πως μπορούν να μου γίνουν πιο κατανοητά?

Σας ευχαριστώ

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Καλησπέρα σας. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα 10-01-1981 στις 07:00. Όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή για την εύρεση του γενέθλιου χάρτη, βλέπω πως έχω lilith στο Σκορπιό, ενώ στην εφαρμογή των αστρολογικών εφημερίδων, με αυτά τα στοιχεία, φαίνεται πως η lilith ήταν τότε στον Τοξότη ( είχε sa, ως συντόμευση του saggitarius ενώ για το σκορπιό είναι η sc απ' ότι είδα). Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Όνομα:
    Κωστής

Στην εφαρμογή του site για μεγαλύτερη ορθότητα. Οι αστρολογικές εφημερίδες ως γνωστόν χρησιμοποιούν GMT0
    H Aθήνα έχει +2

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Καλησπέρα σας. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα 10-01-1981 στις 07:00. Όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή για την εύρεση του γενέθλιου χάρτη, βλέπω πως έχω lilith στο Σκορπιό, ενώ στην εφαρμογή των αστρολογικών εφημερίδων, με αυτά τα στοιχεία, φαίνεται πως η lilith ήταν τότε στον Τοξότη ( είχε sa, ως συντόμευση του saggitarius ενώ για το σκορπιό είναι η sc απ' ότι είδα). Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Όνομα:
    Αγγέλα

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Καλησπέρα any_f!:bigsmile:
    Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) του Γενέθλιου χάρτη σου αντιπροσωπεύει σημείο και όχι πλανήτη. Στις αστρολογικές εφημερίδες, έχεις όντως Λίλιθ στον Τοξότη αλλά δίπλα λέει: "αστεροειδής" που είναι κάτι διαφορετικό!Για να διαφωτιστείς πάνω στο θέμα τις Λίλιθ, προτείνω να διαβάσεις αυτό το άρθρο που είναι αρκετά κατατοπιστικό! Καλό διάβασμα λοιπόν και ελπίζω να βοήθησα!
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

γεια σας κι απο μενα! τα δικα μου γενεθλια ειναι 25-08-80 στις 18:30 στα χανια.. μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω τη θεση της ηρας μου?

Όνομα:
    Σέβη

Quote Originally Posted by goldan8h View Post
    γεια σας κι απο μενα! τα δικα μου γενεθλια ειναι 25-08-80 στις 18:30 στα χανια.. μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω τη θεση της ηρας μου?
    Στις αστρολογικές εφημερίδες στην πρώτη σελίδα του forum μόλις συμπληρώσεις τα ακριβή στοιχεία γεννήσεως (ημερ. ώρα, κτλ) θα σου την βγάλει. θα την δεις σαν Juno.

γεια σας. ηθελα να μου πειτε αν εχω στον χάρτη μου καποιον χτυπημενο πλανητη? εχω γεννηθει στις 28/12/1982 στις 12.30 στην αθήνα. σας ευχαριστω πολύ!

Page 18 of 30 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)