s
Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε... - Page 18
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τι ζώδιο είστε

Voters
657. You may not vote on this poll
  • Κριός

49 7.46%
  • Ταύρος

42 6.39%
  • Δίδυμοι

49 7.46%
  • Καρκίνος

69 10.50%
  • Λέων

65 9.89%
  • Παρθένος

55 8.37%
  • Ζυγός

56 8.52%
  • Σκορπιός

69 10.50%
  • Τοξότης

56 8.52%
  • Αιγόκερως

43 6.54%
  • Υδροχόος

48 7.31%
  • Ιχθύς

56 8.52%
Page 18 of 40 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... LastLast
Results 171 to 180 of 393

Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...

σκορπιουδακι με ωροσκοπο καρκινο και πολους πλανητες στον τοξοτη!αφροδιτη και αρη στο ζυγο!ολα τα εχει ο μπαξες!

Όνομα:
    kat

Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύ και Σελήνη στον Σκορπιό, η οποία Σελήνη μου είναι πολύ έντονη και δεν ξέρω γιατί (??)

Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη. Ολοι μου λένε ότι δεν έχω καμμία σχέση με το ζώδιό μου, ευτυχώς που έχω αυτόν τον ωροσκόπο και με σώζει. :bigsmile:

Quote Originally Posted by katbel View Post
    Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύ και Σελήνη στον Σκορπιό, η οποία Σελήνη μου είναι πολύ έντονη και δεν ξέρω γιατί (??)
    Ε βρε...Σκορπίσια Σελήνη είναι αυτή... Είναι δυνατόν να μην είναι έντονη;

Quote Originally Posted by amazon60 View Post
    Είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη. Ολοι μου λένε ότι δεν έχω καμμία σχέση με το ζώδιό μου, ευτυχώς που έχω αυτόν τον ωροσκόπο και με σώζει. :bigsmile:
    Μετά τα 30 βγαίνει ο Ωροσκόπος στην επιαφάνεια και λειτουργούμε, συμπεριφερόμαστε με τα χαρακτηριστικά που αυτός μας δίνει! Επομένως μην απορείς ... Οι Τοξότες ή όσοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά (βλέπε και Ωροσκόπο), είναι πολύ κουλ, ευχάριστα, "τρελά" και "γιούχου" (:embarrest) άτομα!!!!
    Απόλαυσέ το

ειμαι ιχθύς με ωροσκόπο κριο. . ειμαι τρομερά άπιστη, ζηλιάρα,νευρική,εγωίστρια, υχάριστη,κοινωνικη με πολυ χιούμορ αλλα και κλαψιάρα! ! ! αμα με παρει απο κάτω δεν με σηκώνει ούτε γερανός!ειμαι αρκετά δυναμική σε όλους τους τομείς αλλα οχι στα αισθηματικά μου!δεν ξέρω αν αυτά τα έχουν όλοι οι ιχθύς.....αλλα εγω σιγουρα δεν μπορώ να τα βρω μαζί μου:bigsmile:!!!!!

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by arkoudaki View Post
    ειμαι ιχθύς με ωροσκόπο κριο. . ειμαι τρομερά άπιστη, ζηλιάρα,νευρική,εγωίστρια, υχάριστη,κοινωνικη με πολυ χιούμορ αλλα και κλαψιάρα! ! ! αμα με παρει απο κάτω δεν με σηκώνει ούτε γερανός!ειμαι αρκετά δυναμική σε όλους τους τομείς αλλα οχι στα αισθηματικά μου!δεν ξέρω αν αυτά τα έχουν όλοι οι ιχθύς.....αλλα εγω σιγουρα δεν μπορώ να τα βρω μαζί μου:bigsmile:!!!!!

Εεεεεε κάπου εκει γύρω περιστρεφόμαστε και οι υπόλοιποι, πάνω κάτω, αλλά να μην το κάνουμε και θέμα :toung:

Για ψηφίστε που ναι τέτοια μέρα σήμερα
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by kia View Post
    Ε βρε...Σκορπίσια Σελήνη είναι αυτή... Είναι δυνατόν να μην είναι έντονη;

Μετά τα 30 βγαίνει ο Ωροσκόπος στην επιαφάνεια και λειτουργούμε, συμπεριφερόμαστε με τα χαρακτηριστικά που αυτός μας δίνει! Επομένως μην απορείς ... Οι Τοξότες ή όσοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά (βλέπε και Ωροσκόπο), είναι πολύ κουλ, ευχάριστα, "τρελά" και "γιούχου" (:embarrest) άτομα!!!!
    Απόλαυσέ το

ναιιι..και εγω μετα τα τριαντα βγηκε η σεληνη μου στον Τοξοτη και σκοτωσε τον ωροσκοπο καρκινο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Υδροχόος με ωροσκόπο κριό.Μία στάχτες μια φωτιά... Κ με σελήνη στον καρκίνο, άρη στους ιχθείς,αφροδίτη στον υδροχόο ή δεν ξέρω τι άλλο.. η ευαισθησία χτυπάει κόκκινο..:embarrest
    αμάν..

Όνομα:
    Σοφία

Καρκίνος με ωροσκόπο ζυγό,σελήνη στο σκορπιό & αφροδίτη στους διδύμους.
    Καταλαβαίνετε τι γίνεται.ΤΡΕΛΑ!:bigsmile::bigsmile::big smile:

Κριος με ωροσκοπο Κριο!!Δεν υπαρχει χειροτερος συνδυασμος,για τους αλλους!Σημασια εχει οτι εγω αισθανομαι καλα!!...Μπορω να πω οτι ο εγωισμος ειναι μεγαλος.Οπως και οτι υπαρχουν αρκετα στοιχεια ειρωνιας.Απο την αλλη ειναι ενα πολυ δυναμικο ζωδιο ειδικα οταν απο πισω κρυβεται ο ωροσκοπος του κριου!!!

Page 18 of 40 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 54 users browsing this thread. (0 members and 54 guests)