- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 171 to 180 of 182
Thread: Ψευδωνυμα ή nick name
-
16-01-2009, 10:54 PM #171
Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Διάλεξα το Toniats γιατί είμαι απλώς Τόνια, και όχι η υπέροχη γυναίκα-Μπάρμπι που θα' θελα να είμαι...
Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
18-01-2009, 05:26 PM #172
Δεν το είχα δει αυτό...λοιπόν,διάλεξα το ailama_p γιατί είναι το όνομα μου ανάποδα και γενικά ήμουν (και είμαι απο γεννησιμιού μου όπως λένε) όταν τα παίρνω πολύ ανάποδη...πολύ... αλλά και με το δικό μου μοναδικό τρόπο!
ΔΕΝ έχει σχέση με τον Δαλάι Λάμα,εσύ.
Όχι ΔΕΝ είμαι ένα άγιο λάμα,άλλε!
Τα περισσότερα παρατσούκλια μου ή είναι ''άκυρα'' (π.χ. γοργόνα-καμία σχέση με το κολύμπι,φίλη σκυλού-μεγάλη ιστορία) ή δεν έχουν πια ισχύ(π.χ.βαμπίρ-ξενύχτι,αποφυγή των ακτίνων του ηλίου και τα σχετικά -αν και ακόμα δαγκώνω!).
¶σε,δύσκολη υπόθεση το nik...
-
18-01-2009, 07:49 PM #173
Εμένα μου αρέσει το Γεράκι σαν ζώο και τι αυτό αντιπροσωπεύει γι αυτό το διάλεξα. Μπορεί να εκπαιδευτεί, η όρασή του είναι η καλύτερη είναι γρήγορο και εμένα μου αρέσει είναι όμορφο....!!!!
"Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"
-
19-01-2009, 03:53 AM #174
Το δικο μου απο τη θεοτητα της Αιγυπτου Ισιδα-Ισις
-
28-02-2009, 11:14 PM #175
To σμαραγδι ειναι σαν να κραταει ενα κομματι της θαλασσας.Ειναι κομψο ,μα οχι τοσο πολυτελες ωστε να σε αποτρεπει να τ αγγιξεις...
-
01-03-2009, 08:55 AM #176
Eνδιαφέρον το θέμα ...
Το δικό μου προέκυψε σχεδόν κατά λάθος ... με τη συνδρομή του ..."δαίμονος του ...πληκτρολογίου"! Συνηθίζω τα απλά ψευδώνυμα. Το χαϊδευτικό μου ( nana) και το αρχικό του επωνύμου μου (mi). O "δαίμων" που λέγαμε, όμως, έκανε το δεύτερο "n" "m" κι έτσι προέκυψε το namami. Μ' άρεσε η "σύμπτωση" (νάμα= νερό πηγής - αντίστροφα= αμάν!) και αποδέχτηκα τη ..."δαιμονίαν βουλήν"...
-
19-04-2009, 11:50 PM #177
εγώ διαλέγω πάντα το sonas γιατι είναι ο αναγραμματισμός του έρωτα της ζωής μου κι έτσι τον νιωθω κοντά μου συνεχώς, κατά κάποιο τρόπο...
-
04-06-2011, 07:15 PM #178
Εγώ ήθελα κάτι που να είναι παράξενο. Έτσι σαν ψευδώνυμο έβαλα το πικρό μπισκότο που νομίζω ότι είναι άρκετα περίεργο!:bigsmile:
Ρώτησα ένα λουλούδι, ένα πουλί και έναν άνθρωπο τι είναι η αγάπη
και το λουλούδι άνθισε, το πουλί κελάηδησε και ο άνθρωπος δάκρυσε.
-
06-06-2011, 01:31 AM #179
Μα γιατί αστρολογικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ζυγός ούσα, αναζητώ την ομορφιά στο καθετί και σίγουρα την τελειότητα. Υπερβολή ? Καλά μου έχει πάει μέχρι στιγμής. Κλείνω τα μάτια σε οποιαδήποτε ασχήμια και ο,τιδήποτε αρνητικό. Κάνει καλό στην ψυχή.
-
07-06-2011, 07:59 PM #180
Ασχολούμαι με την αστρολογία σαν χόμπι από....δεκαπέντε ετών(περισσότερο και από τους αστρολόγους!!) γι΄αυτό δικαιούμαι να είμαι το Astroboy!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.