s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, χάρτη, πρώτη, κάθε, πλανήτης, επίσης, αντιπροσωπεύει, σημειοδοτεί, οίκος, ποια, αυτού, οίκο, άνδρα, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/17081960.png, μελετώντας, μυαλό, στοιχεία, μπορούμε, αντλήσουμε, ερώτηση, φάση, είναι, δυνατόν, αναλύσουμε, προσπαθήσουμε, ανάλυση, γενέθλιου, πλαίσια, ενός, προσεκτικά, εκτιμήσεις, φέρτε, παρατηρήστε, απαντήσετε, φόρουμ, παρακάτω, βιαστείτε" /> [Βεδική] Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη - Page 18
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 18 of 21 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 LastLast
Results 171 to 180 of 202
  1. Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Kαταρχήν, βλέπουμε ότι και οι 3 πλανήτες στον 9ο οίκο τετραγωνίζουν τον ¶ρη στους Διδύμους, με πιο δυνατό το τετράγωνο το τετράγωνο της Αφροδίτης - κυβερνήτης του Μεσουρανήματος (σκάνδαλα, κοινωνικό στάτους, το "όνομα" γενικά που έχουμε στην πιάτσα). Αυτό είναι μια καλή ένδειξη για νομικά προβλήματα νομίζω. Επίσης, ο κυβερνήτης του 9ου οίκου - ο Ήλιος- τετραγωνίζει την ακμή του 12ου οίκου (εγκλεισμός, ιδρύματα, φυλακές) στο Σκορπιό. Ο οποίος 12ος έχει κυβερνήτη Πλούτωνα οικοθετημένο επίσης στον 9ο οίκο. Αλλη μία ένδειξη για καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του προφανώς. Επίσης, οι δύο κυβερνήτες του 3ου οίκου απέναντι, δηλαδή ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας (των αναχαιτισμένων Ιχθύων) βρίσκονται σε ακριβές ημιτετράγωνο, άλλη μία ένδειξη (?) για λογομαχίες και ασταθή συμπεριφορά.
    όμως, βρε παιδιά, με κυβερνήτη 9ου τον Ήλιο σε ένα τόσο καραμπινάτο τρίγωνο με το Δία από τον ωροσκόπο, δε θα περίμενα φυλακή και καταδίκες, αλλά να τη σκαπουλάρει μονίμως. Εξάλλου, και ο Ερμής - δεύτερος κυβερνήτης του 9ου στην αναχαιτισμένη Παρθένο - εξάγωνο με τον ¶ρη κάνει...

Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

o ηλιος αγαπητο μελος δεν ειναι του 9ου οικου κυβερνητης
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

3. Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Mα ακμή 9ου οίκου στο Λέοντα έχει στις 27', ποιον κυβερνήτη έχει ο οίκος?

Με μπερδέψατε και μένα!! κυβερνητης 9ου ο Ήλιος στον 8ο!..

Όνομα:
    Δεσποινα

[QUOTE=EPANA

STATIS24;110889]Mα ακμή 9ου οίκου στο Λέοντα έχει στις 27', ποιον κυβερνήτη έχει ο οίκος?[/QUO

ναι εχει ακμη εκει
    αλλα ο ηλιος του ειναι στον 8ο
    Δ.Κ

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by EPANASTATIS24 View Post
    Kαταρχήν, βλέπουμε ότι και οι 3 πλανήτες στον 9ο οίκο τετραγωνίζουν τον ¶ρη στους Διδύμους, με πιο δυνατό το τετράγωνο το τετράγωνο της Αφροδίτης - κυβερνήτης του Μεσουρανήματος (σκάνδαλα, κοινωνικό στάτους, το "όνομα" γενικά που έχουμε στην πιάτσα). Αυτό είναι μια καλή ένδειξη για νομικά προβλήματα νομίζω. Επίσης, ο κυβερνήτης του 9ου οίκου - ο Ήλιος- τετραγωνίζει την ακμή του 12ου οίκου (εγκλεισμός, ιδρύματα, φυλακές) στο Σκορπιό. Ο οποίος 12ος έχει κυβερνήτη Πλούτωνα οικοθετημένο επίσης στον 9ο οίκο. Αλλη μία ένδειξη για καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του προφανώς. Επίσης, οι δύο κυβερνήτες του 3ου οίκου απέναντι, δηλαδή ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας (των αναχαιτισμένων Ιχθύων) βρίσκονται σε ακριβές ημιτετράγωνο, άλλη μία ένδειξη (?) για λογομαχίες και ασταθή συμπεριφορά.
    όμως, βρε παιδιά, με κυβερνήτη 9ου τον Ήλιο σε ένα τόσο καραμπινάτο τρίγωνο με το Δία από τον ωροσκόπο, δε θα περίμενα φυλακή και καταδίκες, αλλά να τη σκαπουλάρει μονίμως. Εξάλλου, και ο Ερμής - δεύτερος κυβερνήτης του 9ου στην αναχαιτισμένη Παρθένο - εξάγωνο με τον ¶ρη κάνει...
    Kαλημέρα!!!!

Από την στιγμή που ο κυβερνήτης του 9ου βρίσκεται στον 8ο οίκο καταλαβαίνουμε πως θα αντιμετώπιζε τέτοιου είδους προβλήματα.
    ¶λλη σοβαρή ένδειξη όλα τα παραπάνω που αναφέρεις.
    Ποιος είπε ότι δεν την σκαπουλάρει, ποινή ήταν αυτή που έκτισε?
    Συμπεριφέρσου και συ αναλόγως να δούμε την διαφορά.
    Ή φαντάζεσαι πως η παραμονή του στην φυλακή΄και οι συνθήκες διαβίωσης ήταν κοινές με των υπολοίπων?
    Με Ήλιο τρίγωνο Δία πασά θα τον είχαν.

Φαντάζομαι ότι το χειρότερο δεν ήταν η φυλακή όσο το γεγονός, ότι τον υποχρέωσαν να συμμετέχει σε συνεδρίες για να ελέγξει τον θυμό του. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 9ο επιθυμεί να τον αναδιαμορφώσει μέσα από τον νόμο. Λογικά η εμπειρία αυτή πρέπει να ήταν καταλυτική στην ζωή του, λόγω Πλούτωνα αλλά και 8ου.

Από την άλλη πλευρά η όλη ιστορία μπορεί να έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα.. Να του πρόσθεσε φανατισμό για παράδειγμα αλλά και την δυνατότητα να επηρεάζει με τρόπο Πλουτώνειο και να χει ο λογος του απήχηση σ' ένα ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε πως ήταν από τους πρώτους που καταφέρθηκε εναντίον του Μπους για τον πόλεμο στο Ιράκ.

Χρησιμοποιήσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (3ος / 9ος) πληρώνοντας υπέρογκα ποσά προκειμένου να βγεί να τον καταγγείλει. Κι ενώ κανείς δεν μπορούσε να ταξιδέψει με προορισμό το Ιράκ αυτός πήρε τους ανθρώπους τους, μαζί και την κόρη του την μεγάλη για να στηρίξει τα θύματα του πολέμου. Όλα αυτά είχαν νομικές διαδικασίες, δεν μιλάμε για μια απλή έκδοση διαβατηρίου.

7. Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Bρε Δέσποινά μου, μου λες ο Ήλιος δεν είναι κυβερνήτης του 9ου και σου απαντάω πως είναι. Το ότι εναι στον 8ο οίκο δεν το αμφισβήτησα.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by EPANASTATIS24 View Post
    Bρε Δέσποινά μου, μου λες ο Ήλιος δεν είναι κυβερνήτης του 9ου και σου απαντάω πως είναι. Το ότι εναι στον 8ο οίκο δεν το αμφισβήτησα.
    εχεις δικιο Επαναστατη:bigsmile:
    πολλες φορες χανω την'' μπαλα''
    λογω της βιασυνης μου και της παρορμητικοτης τας μου
    και την επιπολαια γρηγορη αντιλιψη των γραπτων ..
    ευτυχως δεν εχω καθολου εγωισμο
    και λεεω για κατσε ρε παιδι μου να το δω παλι
    ο επαναστης εχει απολυτο δικιο

και ναμαι!!!:bigsmile:

Υ.Γ αυτο το κουσουρι μου ποτε θα το καταπολεμησω και πως..δεν ξερω...
    Δ.Κ

9. Re: Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Όλοι κάνουμε τέτοια λάθη, δεν πειράζει

Όνομα:
    Γιάννα

Με μεγάλη επιφύλαξη..., θα έλεγα πως αρκετά θέματα του χάρτη περνάνε απο τον 8ο οικο..
    Η κουβέντα βρίσκεται στον 9ο του οποίου κυβ., βρίσκεται στον 8ο...
    Η αφροδίτη απο τον 9ο (κυβ. MC) τετραγωνο με Αρη
    Η αντισκιά του ¶ρη στην ακμή του 8ου
    Κυβερνήτης του 8ου είναι η Σελήνη στον 7ο (σχεσεις με άλλους κ.λ.π) σε αντίθεση με κρόνο απο τον 1ο (ερμηνεια: όταν ο κρόνος-χρόνος εξυγειάνει και σταθεροποιήσει συναισθήματα περνώντας απο το κόσκινο του 8ου., η ανώτερη γνώση του 9ου θα εμφανιστεί)
    Πολλά μεσοδιαστήματα με πρώτο και καλύτερο Ήλιου - Σελήνης πέφτουν στον 8ο...
    Νομίζω πως πραγματικά o 9oς εξαρτάται απο διεργασίες του 8ου...

Page 18 of 21 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)