- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 171 to 180 of 205
-
14-10-2007, 04:44 PM #171
Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Εμένα με ηρεμεί να ακούω μουσική δυνατά και να τραγουδάω. Εκτονώνομαι.
-
18-11-2007, 10:08 PM #172
η ψυχολογικη διαθεση ειναι ζητημα πολυπαραγοντικο...εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ελαχιστοποιησεις την επιδραση αυτων των παραγοντων και να απομονωσεις την σκεψη σου για ενα διαστημα απο αυτους.ετσι σαν αποτελεσμα θα εχεις επανακτηση του ελεγχου κ κατανοηση του οτι η διαθεση σου ειναι αυστηρα δικη σου υποθεση εστω και σε συναρτηση με το περιβαλλον.σε πρακτικο επιπεδο δηλαδη κλεισε το κινητο[γιατι οποιος κ αν ειναι επιδεινωνει την κατασταση, προσπαθησε την ενταση ευτη να την αξιοποιησεις δημιουργικα μαγειρεψε, ζωγραφισε, τρεξε κανα χιλιομετρο, καθαρισε το σπιτι.σαν τελευταια λυση εγω προσωπικα καταστρεφω αχρηστα πραγματακια οπως κανα τασακι,κανα πιατο η καμια εργασια που μου ειναι αχρηστη. αυτα περι διαθεσης.....
-
19-11-2007, 07:03 PM #173
επισης μπορεις να δοκιμασεις να βγεις εξω με φιλους μηπως σου φτιαξει η διαθεση κι αν βλεπεις οτι δε φτιαχνει καθως περναει η ωρα φευγεις για να μη χαλασεις και τη δικη τους
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
20-11-2007, 11:54 AM #174
Εγω βγαζω απο μεσα μου το προβλημα μου κουβεντιζοντας το με ανθρωπους που εμπιστευομαι
-
20-11-2007, 06:06 PM #175
Δύο πράγματα...πρώτον πρήζω όλους τους γνωστούς για να βγεί από μέσα μου και αφού τους έχω πρήξει πάω μπαλέτο να ξεσπάσω!!!
-
21-11-2007, 03:23 AM #176
Εγώ ακούω πολύ μουσική. Η μουσική με πηγαίνει σε κόσμους υπέροχους, γεμάτους από αιθέριες υπάρξεις της φαντασίας μου.
Τι είναι, όμως, η κακοτυχία, η αναποδιά, η απογοήτευση; Τίποτα! Όλα είναι δημιουργήματα της φαντασίας μας. Όλα! Εδώ και πολύ καιρό έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι διαφορετικά την κάθε ημέρα. Παιδιά, μπορούμε να κάνουμε πολλά από αυτά που νομίζουμε, ή που μάς κάνουν να νομίζουμε. Όντως μπορούμε να κινήσουμε βουνά! Όμως για να κάνουμε τις επιθυμίες μας και τις σκέψεις μας πραγματικότητες, ένα από τα βασικά που πρέπει να έχουμε υπ' όψιν μας είναι η ορθή διάκριση των επιθυμιών και των σκέψεων μας. (Θα συζητήσουμε άλλη φορά περί της ορθής διάκρισης της επιθυμίας και της σκέψης).
Ανακεφαλαιώνοντας, λοιπόν, δεν υπάρχει καλή "κατάσταση" ή κακή "κατάσταση". Όλα είναι θέμα ερμηνείας.
Επίσης, συμφωνώ και με μία κοπέλα, νομίζω τη memi, ότι δεν πειράζει και να πέσεις, γιατί, αναγκαστικά, θα σηκωθείς πάλι (γιατί, υπάρχει περίπτωση να πάθεις κανά κρύωμα, όσο είσαι στο πάτωμα-έδαφος. Και έτσι, χαζός/ή είσαι να παραμείνεις πεσμένος/η; Όχι βέβαια! Να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί και να ξαναπέσεις. Πάλι θα σηκωθείς).
Αυτά λοιπόν. Όποιος απαισιοδοξεί, παιδιά, ας μού στείλει μήνυμα. Μη διστάσει. Ένας καλός λόγος είναι γιατρικό στην ψυχή του άλλου.
Εις το επανιδείν.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας!
-
22-11-2007, 01:10 PM #177
νομιζω οτι μια απο τις καλυτερες λυσεις ειναι... μουσικη, μουσικη,μουσικη!!! επισης εγω πολυ συχνα ασχολουμαι με ρουτινιαρικες δουλειες για να μη σκεφτομαι, π.χ. τακτοποιω συρταρια, χαρτια,βιβλια. βεβαιως πολυ συντομα τα ξαναχαλαω κ νευριαζω οποτε απο την κατασταση στεναχωριας περναω στα νευρα!!!!!!!!!!!!! καλυτερο ομως ε;;;
love,fun,sea and sun!!!!
-
22-11-2007, 01:16 PM #178
Ε, οσο να' ναι!!!:bigsmile:
ΠΑντως εγω αποφευγω την μουσικη, οταν δεν ειμαι καλα, εκτος κι αν επιλεξω να ακουσω garage-punk για να εκτονωθω! Επειδη ομως δεν γινεται να σπαω ή να πεταω οτι βρισκεται γυρω μου, ή να με πιανουν ακατασχετα κλαματα [:embarrest] δεν θελω ν ακουω τιποτε!!Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
22-11-2007, 01:25 PM #179
-
22-11-2007, 01:26 PM #180
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.