- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 171 to 180 of 182
Thread: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
-
13-12-2007, 02:47 PM #171
Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
Όντως..μακάρι να χιονίσει!! Εγώ είμαι λίγο κρυωμένη αλλά μέχρι την Κυριακή νομίζω θα έχουν όλα περάσει! Ε αφού έκανα την αρχή..:bigsmile:
Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..
-
13-12-2007, 03:32 PM #172
Από πλευράς ώρας πώς τα βλέπετε; Θα γυρίσουμε στο παλιό 17:00 ή θα πάμε κάπου ενδιάμεσα 18:00, 19:00;
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
13-12-2007, 03:37 PM #173
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
13-12-2007, 04:32 PM #174
Κι εγώ γι' αυτό το είπα. Ίσως το 18:00 να είναι λίγο καλύτερο. Αλλά ας δούμε τι λένε κι οι άλλοι.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
14-12-2007, 10:23 AM #175
Σκεφτείτε παιδιά, μήπως θέλετε από βδομάδα να κάνουμε και κάτι ειδικό για τα Χριστούγεννα. Να μαζευτούμε σε κανένα σπίτι, ξέρω γω, καμιά γιορτή, τίποτα έκτακτο.
-
14-12-2007, 12:10 PM #176
Αρχίζει να μου δημιουργείται ένα συναίσθημα περίεργο. Νιώθω, όταν μιλάμε σε αυτό το site για τελείως ιδιωτικές συνευρέσεις και παράλληλα τα όσα γράφουμε διαβάζονται και από άτομα που έχουν τελείως διαφορετική προσέγγιση, ότι κάποιος με ...κρυφοκοιτάει. Δεν είναι ότι θέλω να κρύψω κάτι, αλλά τι τον ενδιαφέρει τον άλλο τι θα κάνουμε;
Μήπως, αφού ήδη υπάρχει ένας αρχικός κορμός, τα όποια ραντεβού ή προτάσεις για τέτοια να γίνονται με π.μ.;
Εδώ θα μπορούσαμε ίσως να μεταφέρουμε κάποιους προβληματισμούς που γεννιούνται στις κουβέντες που κάνουμε, ή κάποιες σκέψεις, ή ίσως και κάποια συμπεράσματα.
Από την άλλη, και με δεδομένη την ...ανεπάρκειά μου αναφορικά με τις τεχνικές δυνατότητες, σκέφτομαι μήπως υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας μιας κλειστής ενότητας στην οποία θα έχουν πρόσβαση όσοι ενδιαφέρονται. Αυτό βέβαια υπόκειται, πέραν των τεχνικών ζητημάτων, και στην ευχέρεια του My Horoscope, το οποίο και μας φιλοξενεί.Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
14-12-2007, 12:54 PM #177
Εν μέρει σωστός ο προβληματισμός σου, Δημήτρη. Δεν ξέρω όμως αν η παρέα μας είναι κλειστή όπως το περιγράφεις. Κάθε φορά σχεδόν έρχονται και κάποια μέλη που δεν έχουν ξανάρθει. Οι συναντήσεις μας δεν είναι ακριβώς ιδιωτικές. Είναι ανοικτές σε όποιο μέλος θέλει να έρθει. Απλά συνεννοούμαστε μεταξύ μας όσοι ερχόμαστε τακτικά, γιατί σε κάθε συνάντηση πρέπει να υπάρχει και ένα minimum προσέλευσης για να έχει η συνάντηση νόημα. Από κει και πέρα όμως μπορεί να έρθει και όποιος άλλος θέλει χωρίς προσυνεννόηση. Ακόμη κι αν δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ.
Θέλουμε αυτό να αλλάξει και να γίνουμε ένα κλειστό club? Μπορούμε να το συζητήσουμε αν θες. Αν θέλουν κι οι άλλοι δεν έχω κάποια αντίρρηση. Αλλά τότε δε νομίζω ότι έχει νόημα να μας φιλοξενεί και το site. Δεν έχει κάποια τέτοια υποχρέωση.
Από ό,τι καταλαβαίνω ο μόνος λόγος που μας δίνει το χώρο είναι για να μπορούν τα μέλη του - όσα θέλουν - να συναντιούνται και να γνωρίζονται και μεταξύ τους. Πέραν αυτού δε νομίζω ότι θα έχει κάποιο λόγο να μας υποστηρίξει. Οι κλειστές κοινότητες δημιουργούν υποψίες γενικά για τους σκοπούς τους και το σωστό είναι το site να μη συνδέεται με τέτοιες διαδικασίες.
Όσον αφορά την επικοινωνία, μπορεί να γίνει και μέσω blog. Το site δίνει αυτή τη δυνατότητα και ενδεχομένως να είναι πιο βολική. Μέσω PM η επικοινωνία είναι λίγο δύσχρηστη γιατί κάθε απάντηαη που μου στέλνει ο καθένας για το πότε μπορεί δεν κοινοποιείται στους άλλους και καταλήγω να κάνω το σπασμένο τηλέφωνο.
Όπως και να' χει μπορούμε να συζητήσουμε περισσότερα κι από κοντά την Κυριακή και με τους υπόλοιπους.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
14-12-2007, 12:57 PM #178
-
14-12-2007, 01:08 PM #179
Πιστευω πως ειναι καλυτερα να ειναι "ανοιχτη" υποθεση για τα μελη του site, αυτες οι συναντησεις. Να μην φοβαται καποιος να παρει μερος, νομιζοντας τους υπολοιπους αυθεντιες στην Αστρολογια. Να μπορει να επικοινωνησει χαλαρα μαζι μας.
Απο την αλλη, το τι θα κανουμε π.χ. για τα Χριστουγεννα [αν θελησουμε/μπορεσουμε να κανουμε κατι] ειναι μια συζητηση που νοημα εχει να γινει οταν συναντηθουμε. Και το αποτελεσμα αυτης [αν υπαρξει] να κοινοποιηθει στο thread ωστε να ερθει και οποιος αλλος θελησει.
Σε καποια θεματα αρμοζει περισσοτερο η συζητηση κατα την διαρκεια των συναντησεων μας, καποια αλλα, ειναι περισσοτερο ας το πουμε "ανακοινωσιμα"!
:toung::toung:
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
14-12-2007, 01:13 PM #180
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.