s
ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ - Page 18
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 18 of 27 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... LastLast
Results 171 to 180 of 270

Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Κατ'αρχας τα φυλλα που αναφερεις ειναι 33 και οχι 34 αρα κατι λειπει και εχω και μια απορια.....!
    Οτροπος που τα "διαβαζουμε" οταν λες χιαστι και πανω κατω λιγο με μπερδευει αν μπορεις εξηγησε το μου! ευχαριστω προκαταβολικα

Quote Originally Posted by joannita View Post
    Κατ'αρχας τα φυλλα που αναφερεις ειναι 33 και οχι 34 αρα κατι λειπει και εχω και μια απορια.....!
    Οτροπος που τα "διαβαζουμε" οταν λες χιαστι και πανω κατω λιγο με μπερδευει αν μπορεις εξηγησε το μου! ευχαριστω προκαταβολικα
    κι ομως ειναι 34!!! καποιο θα ξεχασες..μηπως το 2 μπαστουνι?

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by joannita View Post

εννοείται ότι διαβάζεις τις στήλες (δηλαδή κάθετα), τις γραμμές (οριζόντια) κ το διαγώνια ή χιαστί είναι από την κάθετη πλευρά στην οριζόντια κ το αντίστροφο. Σκέψου πως αν διαβάσεις οριζόντια, διαβάσεις κ κάθετα, τι άλλο μένει;; το διαγώνια... δεν μπορώ να σου δείξω... άπλωσέ τα κ θα σου έρθει μόνο του το διαγώνια.
    may..

Όνομα:
    Silia

νομίζω επίσης πως εξ αρχής είχε κάποιο λάθος η καταχώρηση σχετικά με κάποιο 10άρι.
    may..

Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα ερμηνείας πχ. ΚΟΥΠΕΣ
    Α = έρωτας με κούπα 6 και ρήγα μπαστούνι? λίγο πιο αναλυτικά αν είναι εύκολο.

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by MARDI View Post
    Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα ερμηνείας πχ. ΚΟΥΠΕΣ
    Α = έρωτας με κούπα 6 και ρήγα μπαστούνι? λίγο πιο αναλυτικά αν είναι εύκολο.
    Δεν είναι κ τόσο ξεκάθαρο αυτό που ρωτάς ή τουλάχιστον εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αλλά εν πάσει περιπτώσει σαν συνδυασμός είναι καλός ή σχεδόν καλός. Υπάρχει κάποιο ανοικτό καστανό πρόσωπο που ενδιαφέρεται για κάποιο σκούρο, αλλά από όσο θυμάμαι ο Ρήγας μπαστούνι κοιτάει δεξιά, όχι κ τόσο καλό. Αν κοιτάει αριστερά κ κάνω λάθος τώρα που σου γράφω, τότε είναι μάλλον καλό. Και λέω μάλλον γιατί πολύ σπάνια παίρνουμε τις ερμηνείες των χαρτιών μεμονωμένα και συνήθως κοιτάμε το γενικό σύνολο.
    may..

Στο κέντρο βάζουμε το 8 κούπα.
    Ρίχνουμε μετά ένα από πάνω και ένα από κάτω
    Ένα αριστερά και ένα δεξιά
    Μετά ένα πάνω αριστερά και ένα κάτω δεξιά
    Ένα πάνω δεξιά και ένα κάτω αριστερά
    Κάνουμε το ίδιο ώστε να έχουμε τρεις σειρές από 7 χαρτιά.

τι εννοείτε? πώς δηλαδή κάνουμε το ίδιο? πχ στο από πάνω απο το 8 κούπα θα βάλουμε κι αλλο χαρτί???

Ευχαριστώ αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο στην τελική εξήγηση..Τεσπα οτι προκύψει.. :bigsmile:

Καλησπέρα κ από μένα! Είμαι καινούρια εδώ, έχω ενθουσιαστεί με τον τρόπο ριξίματος, δεν έχω ξαναρίξει χαρτιά και έχω κ εγώ μερικές αποριούλες:

Μία απορία που δεν έχει απαντηθεί καθόλου απότι είδα, είναι όταν κόβουμε στα 2, γιατί πρέπει να βάλουμε τη δεύτερη στοίβα πάνω στη πρώτη εφόσον θα επιστρέψουμε εκεί που είμασταν πριν???

Χιαστί διαβάζουμε τα χαρτιά που είναι γύρω απτο κεντρικό χαρτί το 8 κούπα ή το 8 σπαθί, ή και τα υπόλοιπα και αν ναι με ποιον τρόπο??

Οταν έχουμε όλα τα ανοιχτά χαρτιά κάτω σε ποια χαρτιά ρίχνουμε τα 2 κλειστά φύλλα μόνο στα γύρω χαρτιά απτο κεντρικό χαρτί ή σε όλα όσα μας ενδιαφέρουν??

Επίσης τι σημαίνει αν δίπλα στο κεντρικό χαρτί 8 κούπα που είμαι εγώ, βγει το δικό του το 8 σπαθί δηλαδή?

Σας παρακαλώ αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος!!!

ta 5 aria ti shmainoun..aporia
    ...All is all and all we are...!!

Page 18 of 27 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)