s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 179
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 179 of 200 FirstFirst ... 79 129 169 175 176 177 178 179 180 181 182 183 189 ... LastLast
Results 1,781 to 1,790 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

καλησπέρα ξανα!!
    θα μπορούσα να έχω το χάρτη μου με τις ερμηνείες και τις θέσεις στα ελληνικά???
    04/11/76 20:10 Αθήνα
    ευχαριστώ ξανά...

Καλησπερα και Χρόνια Πολλά
    Θα ήθελα να μάθω που βρισκεται το Βέρτεξ μου που έχω γεννηθεί στις 6.1.1958 στις 3 το ΄πρωι στην Αθήνα Ελλάδα και του γιού μου που έχει γεννηθεί στις 4.2.1990 στις 3 και 10 το πρωή στην Αθήνα Ελλάδα
    Σας ευχαριστώ και Καλή Χρονιά

Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1972 ΜΠΡΟΝΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ 2345 ΩΡΑ
    ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΩΡΑ 2245 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
    ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Γεια σας και Χρόνια Πολλά,εχω γεννηθει στις 21.09.1981 ωρα 21.20,θα μπορουσατε να μου πειτε που εχω τους πλανήτες μου και σε τι οικους?????ευχαριστω.....

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by Έλενα View Post
    Καλησπέρα, έχω γεννηθεί στις 26-03-1981 στην Αττική. Ώρα 17:20 απόγευμα.
    Γνωρίζω πού είναι οι πλανήτες μου αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως θα τα δέσω όλα αυτά μεταξύ τους.(Μεσουράνημα; βόρειος δεσμός θα ήθελα όμως να μου πείτε για όλα αυτά γιατί μπορεί να έχω κάνει λάθος.Ευχαριστώ πολύ.
    Αγαπητή Έλενα,

θα πρέπει σιγά σιγά να βλέπεις τα διάφορα στοιχεία. Π.χ. μπορείς πρώτα να δεις το ηλιακό σου ζώδιο, τον ωροσκόπο και τη θέση της Σελήνης. Μετά θα δεις τα στοιχεία και τις ποιότητες που επικρατούν στον χάρτη σου, καθώς επίσης και τις θέσεις και την οικοθεσία των πλανητών. Σημαντικές επίσης είναι οι όψεις που σχηματίζονται ανάμεσα στους πλανήτες και τα διάφορα άλλα σημεία και σώματα. Μην αναλωθείς πρώτα σε λεπτομέρειες, όπως είναι οι δεσμοί της Σελήνης. Μπορείς να βρεις πολλά ενδιαφέροντα άρθρα στα διάφορα φόρουμς του myHoroscope για να τα συνθέσεις αυτά σιγά σιγά.

Quote Originally Posted by lnikol2001 View Post
    19-03-1978
    05:15πμ
    Ιωάννινα Ελλάδα

Εχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 09:31am την 1η 10ου του 1987 (εκτος από τους υποθετικούς πλανήτες της Ουράνιας αστρολογιας γίνεται να μου βρείτε και το vertex?)
    Σας ευχαριστώ πολύ!
    Αγαπητή lnikol2001,

μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ. Σ' αυτόν περιλαμβάνονται οι πλανήτες και τα βασικά σημεία. Εδώ ωστόσο μπορείς να δεις τις θέσεις των υποθετικών πλανητών. Τη θέση του Βέρτεξ μπορείς να την δεις και στους 2 χάρτες που σου παρέθεσα.

Quote Originally Posted by mtheo View Post
    Dear Dr Maroulita ,
    Exw gennh8ei 09:31am sthn Athina thn 1h 10ou tou 1987,
    Sas euxaristw polu
    Αγαπητή mtheo,

μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by pritsss1 View Post
    Καλησπερα σας,

εχω γεννηθει στις 30 Αυγουστου το 1977
    ωρα 03.00π.μ ,στον Πειραια,και θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η Ηρα μου.
    Ευχαριστω εκ των προτερων
    Αγαπητή pritsss1,

η Ηρα βρίσκεται στις 20 μοίρες και 21 λεπτά του Σκορπιού και στον 5ο οίκο.

Quote Originally Posted by GIOL View Post
    Γειά σας
    ΄Εχω γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου του 1958 στην Αθήνα - Ελλάδα στις 3 το πρωί.
    Επίσης ο γιός μου έχει γεννηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα - Ελλάδα στις 3και 10 το πρω'ι.
    Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για την ακριβή θέση των πλανητών και για τους δυο μας καθώς επίσης και που έχουμε τον Χείρωνα και το Βερτεξ
    Σας ευχαριστώ
    Καλημέρα σας
    είμαι γενημμένη στις 6.1.1958 στην Αθήνα Ελλάδα στις 3 η ώρα το πρωί και ο γιός μου στις 4 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα Ελλάδα στις 3 και 10 το πρωϊ και θα ήθελα να μου πείτε που έχουμε VERTEX.
    Σας ευχαριστώ πολύ
    Αγαπητή GIOL,

ο δικός σου χάρτης είναι αυτός, ενώ του γιου σου αυτός. Περιέχονται τόσο ο Χείρων όσο και το Βέρτεξ.

Quote Originally Posted by tsardouba View Post
    καλησπερα σε ολους!!

Εχω γεννηθει 25/02/77 στις 10.25 το πρωι....μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω
    σε ποιο ζωδιο ειναι το vertex διοτι δεν μπορεσα μονη μου να το βρω.

σας ευχαριστω πολυ!
    Αγαπητή tsardouba,

αν έχεις γεννηθεί στην Αθήνα, το βέρτεξ βρίσκεται στις 24 μοίρες και 29 λεπτά του Ζυγού και στον 6ο οίκο. Αν τυχόν έχεις γεννηθεί αλλού πες μου το για να υπολογίσω ξανά.

Quote Originally Posted by Delja View Post
    γεννηθικα στην Ρόδο στις 14/03/81 κ ωρα 22:10 θα ηθελα να μαθω που βρισκονται η πλανητες μου... κ αν γινετε τα αρνητικα στοιχεια μου που πρεπει να προσεξω ευχαριστω

Καλησπερα θα ηθελα να μαθω που εχω την Ηρα ,βερτεξ κ τις θεσεις των υπολιπων πλανητοειδων.14/03/81 στην Ροδο στις 22:10. Σας ευχαριστω πολυ κ καλες γιορτες σε ολους
    Αγαπητή Delja,

μπορείς να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου εδώ. Περιλαμβάνονται και όσα ζήτησες σε επόμενο ποστ που έκανες!

Quote Originally Posted by TSAXPINOULA View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ Η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 1975 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 18.ΟΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΡΙΟ , ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΙΛΙΘ ΜΟΥ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ..ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ
    Αγαπητή TSAXPINOULA,

μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ. Περιλαμβάνεται και η θέση της Λίλιθ.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    Καλησπέρα! Θα ήθελα σας παρακαλώ να μάθω πού βρίσκεται Ο Equal Ascendant μου. Είμαι γενημμένη 2-1-1987 ώρα 16:40μμ Θεσ/νίκη

Ευχαριστώ πολύ!!
    :xmas-smiley-018: Αγαπητή katerina2,

ο EQ βρίσκεται στις 15 μοίρες και 51 λεπτά των Διδύμων και στον 12ο οίκο.

Quote Originally Posted by larita View Post
    18/06/1982
    14.30
    Αλεξανδρούπολη
    :xmas-smiley-018: Αγαπητή larita,

Quote Originally Posted by nasia-1783 View Post
    Καλησπέρα! Γεννήθηκα 17-10-1983 στον Πειραια 21.15 με 21.45
    Ευχαριστω
    :xmas-smiley-018: Αγαπητή nasia-1783,

Quote Originally Posted by lilly88 View Post
    γειά σας, γεννήθηκα στις 25/09/88 ώρα 01,30 στην Αθήνα και ενδιαφέρομαι να μάθω την θέση της Σελήνης, του ¶ρη, της Λίλιθ και του Χείρων, αν μπορείτε! Καλές γιορτές!
    :xmas-smiley-018: Αγαπητή lilly88,

η Σελήνη βρίσκεται στις 19 μοίρες και 54 λεπτά των Ιχθύων και στον 9ο οίκο,
    ο Αρης βρίσκεται στις 6 μοίρες και 10 λεπτά του Κριού και στον 10 οίκο,
    η Λίλιθ βρίσκεται στις 14 μοίρες και 52 λεπτά της Παρθένου και στον 3ο οίκο και
    ο Χείρων βρίσκεται στις 6 μοίρες και 52 λεπτά του Καρκίνου και στον 12ο οίκο.

Quote Originally Posted by VICKIE View Post
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ VERTEX ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ, 21/02/1960 08 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΠΡΩΙ
    :xmas-smiley-018: Αγαπητή VICKIE,

θα πρέπει να μου δώσεις και τόπο γέννησης για να μπορέσω να υπολογίσω τον χαρτη.

Quote Originally Posted by katia2 View Post
    1)3/4/1988 2)04:15 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 3)ΛΑΜΙΑ,ΕΛΛΑΔΑ 4)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ τον Equal Ascendant μου,
    Ηρα ,βερτεξ κ τις θεσεις των υπολιπων πλανητοειδων.
    :xmas-smiley-018: Αγαπητή katia2,

μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ, όπου και περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- όσα ζητάς.

Quote Originally Posted by magikal View Post
    καλησπέρα ξανα!!
    θα μπορούσα να έχω το χάρτη μου με τις ερμηνείεσ και τις θέσεις στα ελληνικά???
    04/11/76 20:10 Αθήνα
    ευχαριστώ ξανά...
    :xmas-smiley-018: Αγαπητή magikal,

ο χάρτης σου είναι αυτός. Αυτή η σελίδα θα σε βοηθήσει για την μετάφραση των όρων.

Καλησπερα και Χρόνια Πολλά
    Θα ήθελα να μάθω που βρισκεται το Βέρτεξ μου που έχω γεννηθεί στις 6.1.1958 στις 3 το ΄πρωι στην Αθήνα Ελλάδα και του γιού μου που έχει γεννηθεί στις 4.2.1990 στις 3 και 10 το πρωή στην Αθήνα Ελλάδα
    Σας ευχαριστώ και Καλή Χρονιά
    :xmas-smiley-018: Αγαπητή GIOL,

σου έχω απαντήσει σε προηγούμενο ποστ που έκανα.

Quote Originally Posted by poka View Post
    Γεια σας και Χρόνια Πολλά,εχω γεννηθει στις 21.09.1981 ωρα 21.20,θα μπορουσατε να μου πειτε που εχω τους πλανήτες μου και σε τι οικους?????ευχαριστω.....
    :xmas-smiley-018: Αγαπητή poka,

αν μπορείς δώσε μου και τόπο γέννησης για να μπορέσω να κάνω τον υπολογισμό στο πρόγραμμα.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Ευχαριστώ πολύ για αυτά που μου έγραψες και έχεις δίκιο πιστεύω.Εάν γίνεται μπορείς να μου στείλεις τον χάρτη μου με κάποια σχόλια;Εχω μια απορία.Η αφροδίτη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο;Είμαι κριός με ωροσκόπο παρθένο και σελήνη στον τοξότη.Η αφροδίτη μου είναι στον κριό.

Συγνωμη το ξεχασα,εχω γεννηθει στην Ρόδο(21.09.1981 ωρα 21.20)ευχαριστώ!!!!!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙς 12:29 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΟΥ ????????

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)