s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 176
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 176 of 350 FirstFirst ... 76 126 166 172 173 174 175 176 177 178 179 180 186 226 276 ... LastLast
Results 1,751 to 1,760 of 3493
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by ρενα παπαδοπουλου View Post
    γεια σας, τυχαία μπήκα στην ιστοσελίδα ψάχνοντας για ζωδιακούς χάρτες και τη σημασία τους στη ζωή μας ,την καθημερινότητα μας και το μέλλον μας!
    καλως μας ορισες λοιπον!
    καλη συνεχεια ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

γεια σας!πολυ ωραια η σελιδα σας!!μου αρεσει η αστρολογια κ νομιζω η σελίδα αυτή θα μου μάθει αρκέτα!καλή συνέχεια!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by didimos24 View Post
    γεια σας!πολυ ωραια η σελιδα σας!!μου αρεσει η αστρολογια κ νομιζω η σελίδα αυτή θα μου μάθει αρκέτα!καλή συνέχεια!!!
    Γεια σου και σενα.
    Καλως ηρθες. Ειναι αληθεια, οτι εχεις να ενημερωθεις για πολλα μεσα απο το:horoscope:
    Οποτε σου ευχομαστε καλο διαβασμα............

Όνομα:
    διδυμινα

καλημερα και καλη πλοηγηση σε ολα τα καινουρια μελη !να ευχηθουμε και καλη αστρολογικη πρωτοχρονια..με την εισοδο του ηλιου στον κριο,χρονια πολλα στα κριαρακια!:bigsmile:

Γεια σας. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.Απο πολυ μικρη ειχα την ταση να ασχολουμε με την αστρολογια καθοδηγουμενη απο ενα ενστικτο!Τα τελευταια χρινια αρχισα να διαβαζω αστρολογιαακαι να καταλαβαινω παρα πολλα πραγματα που παλαιοτερα μου φαινονταν δυσνοητα οσο και αν μου τα εξηγουσαν.Ισωσ να ηρθε η ωρα1Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στο γεννεθλιο χαρτη μου ειναι στισ0,14 μοιρες του λεοντα στο 10 οικοκαι κανει ακριβεσ τριγωνο με τον διελαυνοντα Ουρανο.θελω να μαθαινω αστρολογικα νεα,αρθρα ,μαθηματα κλπ.μολις μπηκα στο site και δεν σας εχω ακομη γνωρισει καλα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by OIRANA5 View Post
    Γεια σας. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.Απο πολυ μικρη ειχα την ταση να ασχολουμε με την αστρολογια καθοδηγουμενη απο ενα ενστικτο!Τα τελευταια χρινια αρχισα να διαβαζω αστρολογιαακαι να καταλαβαινω παρα πολλα πραγματα που παλαιοτερα μου φαινονταν δυσνοητα οσο και αν μου τα εξηγουσαν.Ισωσ να ηρθε η ωρα1Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στο γεννεθλιο χαρτη μου ειναι στισ0,14 μοιρες του λεοντα στο 10 οικοκαι κανει ακριβεσ τριγωνο με τον διελαυνοντα Ουρανο.θελω να μαθαινω αστρολογικα νεα,αρθρα ,μαθηματα κλπ.μολις μπηκα στο site και δεν σας εχω ακομη γνωρισει καλα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
    Καλως ηρθες λοιπον. Θα δεις οτι εδω θα βρεις τα πιο ενδιαφεροντα αρθρα.

Καλο διαβασμα λοιπον και μακαρι οι ευχες σου να εισακουσθουν για ολους μας.:bigsmile:

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ .ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by YANIS View Post
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ .ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ
    καλως ορισες στην παρεα μας:bigsmile:
    Σιγα-σιγα διαβαζοντας θα μαθεις αρκετα πραγματα!!!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γεια σας ειμαι η Λακοβινα και χάρηκα που μπήκα στην παρέα σας επειδη μ' ενδιαφερι η αστρολογια
    και θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα

Quote Originally Posted by Λακοβίνα View Post
    Γεια σας ειμαι η Λακοβινα και χάρηκα που μπήκα στην παρέα σας επειδη μ' ενδιαφερι η αστρολογια
    και θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα
    Καλησπέρα Λακοβίνα!:bigsmile:

:welcome:...Καλή ανάγνωση!

xoxo
    [I]“ Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωσή τους. [/I]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)